przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Landryneczka wrote:tobie na ryja wyleje kurwo idź do swojego skurwiela i niech cię wyrucha żebyś nie wstała
Świetnie,dajesz jeszcze2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
OvuFriend
-
Ania_84 wrote:Landrynka usun ten post - nie znizaj sie do pewnego poziomu ..
Ale masz zajebista przyjaciółeczke2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:jak będą dobre to się odbędzie a jak jeszcze to nadal się będzie musiał podleczyć ?
-
Landryneczka wrote:To trzymam kciuki za dobre wyniki i musi być dobrze a potem tylko i buum dzidziol
-
Landryneczka wrote:ahaaa czyli marzec lub kwiecien no to niedługo tak czy tak obu w marcu się udało
-
Landryneczka wrote:tak tak ale nie chciałam tego pisać uda się bankowo nie ma innej opcji
sex na szkielku nie jest zly jak to moj gada.. przynajmenij masz pewnosc ze zadna byla nieprzyjdzie z tekstem to jego dziecko
-
Landryneczka wrote:Wczoraj tak przechodziłam koło tego szpitala na Kościuszki tak strasznie tam nie chciałabym tam rodzić jednak pozostaje jak coś przy Prostej
-
OvuFriend
-
Na prostej wiem ze fajna jest bo moja szwagierka chodzila i przyjaciolka , siostra chodzila na czarnowie ..
co do szpitala na prostej - jak lezalam w 2013 roku to czesc szpitala istny PRL
ale wtedy jz robili remotn wiec teraz to jzu jest chyab fajnie
na prostej mam znajomego anestezjologa zawsze mi mowi ze jak cos da mi odlatowa dawke -
Landryneczka wrote:Ale plucha za oknem szok , zimno jak nie wiem . Zostawiłam dywan na balkonie ale jutro już go wezmę do domu . Nie będzie sypać ani padać to nic się nie stanie
W ogóle to jutro piątek 13 heheh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny