przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
BATTINKA wrote:Helooo.
To ja tu wpadłam pochwalić się ze fasolka rośnie jak na drożdżach ...a tu takie niemile konwersacje...
Oj dziewczyny jesteśmy tu aby się wspierać a nie skakać sobie do oczu.
Pozdrawiam.
niech rosnie w oczach -
Landryneczka wrote:dziwne że 14 dpo a test nie wyszedł od razu , nikt cię nie sprawdzi czy mówisz prawdę i nie udowodni , no nie mam pojęcia no nie mam widzisz ale kiedyś będę miała
Zaden 14dpo tylko 13dpo byl test co nie zmienia faktu ze to bardzo wczesnie i stezenie hormonu moze byc niskie,bo np.zagniezdzenie bylo pozno wiec kolejny test jest tylko formalnościa ale co ty mozesz o tym wiedziec2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
BATTINKA wrote:Helooo.
To ja tu wpadłam pochwalić się ze fasolka rośnie jak na drożdżach ...a tu takie niemile konwersacje...
Oj dziewczyny jesteśmy tu aby się wspierać a nie skakać sobie do oczu.
Pozdrawiam.
Ja tez wpadlam tylko pokazac pozytywny test i zostalam zlinczowana,ze to na pewno nie jest ciaza takze uwazaj2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczko ja dzis zjadlam 3 paczki .. i mnie zemdlilo..po czym po jakis 20 min zachcialo mi sie mega jesc mowie mojemu mezusiowi a ten czekaj ...poszedl zrobil 10 kanapek- chlebekobtaczany w jaajeczku z bekonikiemi serkiem zotym..on zjadl 3 ja 7 .. masakra a moj tylko siedzial i sie smial ..
i tak mam od jakis 7 dni ..Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:^^ no no kochana to dobrze że masz apetycik czyżby cosik
-
Landryneczka wrote:ja się czuje bardzo wartościowa i dla męża również jestem a to ty się z nas wyśmiewasz że nie możemy naturalnie zajść w ciązę i śmiejesz się z aniołków Ani to jest dopiero smutne
No wlasnie nie,bo mi do glowy by nie przyszlo,ze kobieta bez dziecka moze czuc sie mniej wartosciowa,bo sa kobiety ktore nie chca miec w ogole dzieci a w ogole nie cierpi na tym ich samoocena
W ktorym momencie smialam sie z aniolkow?bylas przy tym?
Monia kazala mi isc do Boga na co ja odpisalam,zeby sama szla za swoim aniolkiem i tyle bylo rozmowy na temat aniolkow.
Dziewucho co ty palisz jak widzisz takie rzeczy ktorych nie ma,lepiej zmien dealera2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:o jeju nie rób z siebie nie wiadomo kogo myślisz że jak możesz być w ciaży to panią świata jesteś zazwyczaj 13dpo to od razu kreski się pojawiają
Taaaak jasne,odezwala sie znawczyni tematu,ktora co miesiac robi testy i wie doskonale kiedy moze pojawic sie bladzioch a kiedy absolutnie nie2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:jak potwierdzisz na usg i usłyszysz serduszko to przyjdź powiedz że się udało
pffff a kim ty jestes zebym chciala ci o tym komunikowac (nikim),nauczona dzisiejszym doswiadczeniem wiem,ze to nie ma sensu,bo frustratki poważą wszystko Skoro drwisz z mojego testu to tymbardziej bedziesz kpic z usg tylko dlatego,ze dla ciebie to takie nieosiagalne i tyle w tobie zawisci,zlosci i zazdrosci2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:ta po 20 w miesiącu robie nie powiedział ci ginekolog kiedy trzeba test zrobić i po jakim czasie odczytać ? to masz bardzo madrego lekarza jak takich rzeczy ci nie wytłumaczył , no i chyba nie czytasz ulotek
Dobrze,ze ty czytasz,skoro twoj gin tlumaczy ci jak zrobic test ciazowy to wspolczuje wyboru gina,gdzie takiego eksperta znalazlas2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:ta ta ta
też miałam apetyt z rana dzisiaj wczoraj zżuta była w nocy bo strasznie pić mi się chciało a na noc zjadłam ogórki kiszone z Moim . No i kładziemy się a tu mnie ssie a picie się skończyło to wodę z kranu piłam , wodę z sokiem a w ostateczności skończyłam na wodzie z ogórków
tos poszalala
ja na szczescie ostatnio przesypiam nocki ..wiec nie mam jak jesc ani pic .. moja kocica ma nademna troche litosci i na papu budzi mnie okolo 6 a nie jak miala w zwyczaju o 3-4
u mnie zwyczajnie puscil stres .i wreszcie zaczynam cokolwiek jesc bo przez ostatnie 2 miechy to schudlam chyba z 6 kg ;/
włąsnie przymierzylam jutrzejszy stroj biznesowy .. mojemu sie oczy zaswiecily .. i stwierdzil ze on musi wprowadzic zwyczaj ze skoro biuro mam w domu to mam tak chodzic co dzien -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:ja nie chce go widzieć bo mi szkoda tego dziecka tylko udowodnisz dziewczynom że miały racje
nieosiągalne dla mnie dlaczego ? Ja owulacje mam mój mąż plemniczki też ma więc o co ci chodzi ? i na mnie przyjdzie pora z tym ze ty nie bd o tym wiedzieć bo wiem że na ovu na bank tego nie powiem bo są takie osoby jak ty które źle życzą
i nikim to ty jesteś , zdesperowaną 32 latką bez dziecka , nikt wcześniej nie chciał go mieć pewnie z tobą
Nikomu juz nie mam zamiaru nic udowadniac ani tobie ani twoim pseudo przyjaciolkom,zycze ci tak samo jak ty mi-wiec nie wiem czego sie spodziewasz zfrustrowana 20latko,ktora liczy,ze szybko zaciazy i ktos ja bedzie utrzymywal2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:Ania idziesz na Greya ?
ale na spokojnie mezu mnei zabiera hehe -
Landryneczka wrote:no wiesz jak brałam leki to mówił ile dni po zrobić ale tobie nic nie wytłumaczył a nie wspomnę o przeczytaniu ulotki testu hahahahha
Tylko debilowi trzeba tlumaczyc jak zrobic test ciazowy i jaki jest czas oczekiwania
Umiem czytac ulotki w odroznieniu od ciebieAnia1986, Reni lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:my na 23 idziemy
wariat za duzo sie naczytal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:ulala nono
daj znać ja będziecie to podpatrzymy was heheh
heheh no tak daleko nie masz