przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:ja startuje z pepino od jutra będę się doszukiwać kreski , jak rano długo się nie odezwę to znaczy ze dalej jej szukam
ale jak to mówią szukajcie a znajdziecie
Ania1986 lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
wiecie ze moj raz jak jeszcze nie wiedzielismy to stalk z lupa i dopatrywal sie
Ania1986, zoe31 lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:hahah to widzę że lepszy od mojego
Ania1986, zoe31 lubią tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Jesteśmy już po wymaz wzięty, lekarz "zajrzał" i powiedział, ze w środku jest ładnie różowo tak jak powinno być więc jestem dobrej myśli. Za tydzień wyniki i jak będzie dobrze to 27 HSG a potem robimy dzidzie <jupi>
Zmykam spać. Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 23:33
agus3004 lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
Landrynka.. tekst mojego .. 5 dc
no dobra malutka robimy bejbika no to mu mowie ze to jeszcze nie owulka .. a ten do mnie .. a to nie chowalm arsnal oczywiscie i tak byly
ale .. za dwa dnib przychodzi i mowi.. wiesz co kupilem..pytam sie co ?? a ten wyjmuje buciki .. dla dziecka i test .. no tomowie mu wiesz za wczesnie.a ten do mnie..no tak.. ty juz pewnie wiesz ze jestes w ciazy a mi kazesz czekac do okresu -
Ania1986 wrote:ide bo moj sie wypachnił, może jakaś akcja będzie i musze sie spieszyc aby nie usnął
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:oj ale głupolek ehehhe ci faceci
Mój A. też kupił cos dla mnie ( dzidziusia ) i dał mi kiedyś i mówi bo wiesz nam się uda niedługo to się przydadzą :)zaraz dam ci foto
moj sie teraz wstrzymal..wteyd jeszcze mielismy ta iskre nadziei na naturalne ..
ale ostatnio walnal tesksta wiesz co .. kupilbym dla naszego dziecka samochod na sterowanie ..
mowie ..no ale wiesz to jeszcze potrwa..a ten..no tak ale wiesz ja o przetestuje -
hehe wiesz ja mu pweidzialam ze jak juz kupuje samochod to niech i mi kupi zebym maila za rok dwa lata czym wozic malucha
-
nie no tez nie raz mam ochote kupic ale wtedy po prostu kupuje dla sioszenca dla coreczki moejj przyjaciolki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkie najlepszego dziołszki na Walentynki dużo seksu, super extra wypaśnych plemników no i oczywiście bobasów bliźniaków, trojaczków, pięcioraczków :*
Ania1986:* głowa do góry, pyszczek od ucha do ucha i jedziesz następny cykl.zoe31 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Hej babeczki u mnie 1 krecha a więc czas sprawdzić stan liczebności pampersow i spiac tylek na kolejny cykl.
A teraz idę dalej spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 09:44
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
Dzien dobry kochane
Mój z rana poszedł do sklepu ii wrócił z takim cudenkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 10:23
Ania1986, aipoite, baby1991, zoe31 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny! widzę że u Was walentynki całą parą My dzisiaj mamy imprezke ze znajomymi więc zaraz zabieram sie za pichcenie, może magiczny czas walentynek okaże się dla Nas wszystkich łaskawy i oby owocny!!! miłych Walentynek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:47
baby1991, ITKA lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki widzę że świętujecie bo taka cisza
a ja mam takie walentynki że szok ! ale zacznę od początku...
w piątek byliśmy na badaniu nasienia dzisiaj przesłali nam wyniki i jestem zadowolona...to były nasze drugie badania...pierwsze były ponad dwa miesiące temu - na początku grudnia...w tym czasie odwiedziliśmy androloga - urologa i zostały stwierdzone żylaki. A ze mój m od razu na wizycie stwierdził, że skoro sa żylaki, to trzeba się ich pozbyć. Lekarz nie przepisał żadnej suplementacji tylko kazał mu się zaszczepić przeciw zapaleniu wątroby a potem sie u niego pojawić po skierowanie do szpitala... a ja tak sobie pomyslałm że trzeba sprawdziż ta diagnozę i umówiłam mojego do innego androloga w klinice, no i stąd te powtórne badania.
I badanie II badanie
objetość 3,6 ml 3,2 ml
ph brak 8,3
koncentracja 12,00 11,00 norma pow 15
cał. liczba 43,00 35,20 norma pow 39
ruchliwość
postępowa 0% , 30% norma pow 32% HURA!!!!!
niepostepowa 15% , 8%
nieruchome 85% . 62%
morfologia 1% , 2%
dwa parametry ilościowe poszły w dół, ale nie było ruchu postepowego szybkiego, a teraz jest i 30 % !!!!!a jak zliczyć z niepostepowym to mamy 38% !!!! no i morfologia nieznacznie do góry z 1% do 2 % - wiem ze to niewiele, ale kazdy porocent to sukces i przybliza do prawidłowych wartości
Jedyne, co brał, to przez dwa tygodnie przed badaniem wit. C Dziwna ta zmiana, tak bez niczego, ale i tak mnie cieszy przeogromnie
D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 19:54
aipoite lubi tę wiadomość