przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDo zaistniałej sytuacji:
Witaj,
dziękujemy za Twoją wiadomość.
Jest nam bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Bardzo zależy nam na przyjaznej atmosferze wsparcia dla naszych użytkowniczek. Wiemy, że temat starań o dziecko jest bardzo delikatny i czasami dochodzi do nerwowych sytuacji. Nie mniej jednak wymagamy, aby nasze użytkowniczki szanowały siebie nawzajem.
Chcielibyśmy Cię również poinformować, że wysłaliśmy do użytkowniczki upomnienie i prośbę o przestrzeganie regulaminu.
Mamy ogromną nadzieję, że takie sytuacje nie będą się już powtarzać. Gdyby jednak dochodziło do łamania regulaminu, prosimy o zgłoszenie.
Z pozdrowieniami,
Zespół OvuFriend
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Widzę że u każdego okna brudne u mnie mimo że ładnie dziś za oknem to przez okna szaro hahahah
Ania upomnienie i tak nic nie da bankowo . Ale grunt że może coś wreszcie zacznie admin robić
ps.przynajmiej mi sie tak wydaje , zobaczy sie jutro jak słonce przyświeciWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:29
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:hahha przyjdę oceniać
ja jutro umyje
kupiłam sb mleko czekoladowe i jeszcze gorsza zgaga omg co tu zrobić
edit:bedzie jedna sushi niach niachWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:38
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:nie lubię bo nie jadłam hah ale warto kiedyś spróbowac
my dziś kupiliśmy lody i truskawki jutro kupimy bitą śmietanę i winko
Będe robiła taki deserek z lodami i sorbetem truskawkowym
haha ja tez do poprzedniego poniedziałku nie lubiałam ale sie zmieniło -
Jesteśmy już po wymaz wzięty, lekarz "zajrzał" i powiedział, ze w środku jest ładnie różowo tak jak powinno być więc jestem dobrej myśli. Za tydzień wyniki i jak będzie dobrze to 27 HSG a potem robimy dzidzie <jupi>
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
ja dopeiro siadlam w domku
dzis robilysmy z orfilema festyn makijaze ,pielegnacja produkty wellnesss
ja zapisalam kolejna osobke - ale ciesze sie bo po prostu dziewczyny sie przekonuja same ze mozna fajnie dorobic przyokazji miec taniej no i przekonuja sie do kosmetykow co mnie bardzo cieszy
widzialm akcje ale nawet mi sie nie chce odzywac .. nie ma to sensu
zaraz lece was nadrobic
-
agus3004 wrote:Jesteśmy już po wymaz wzięty, lekarz "zajrzał" i powiedział, ze w środku jest ładnie różowo tak jak powinno być więc jestem dobrej myśli. Za tydzień wyniki i jak będzie dobrze to 27 HSG a potem robimy dzidzie <jupi>
agus3004 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagus3004 wrote:Jesteśmy już po wymaz wzięty, lekarz "zajrzał" i powiedział, ze w środku jest ładnie różowo tak jak powinno być więc jestem dobrej myśli. Za tydzień wyniki i jak będzie dobrze to 27 HSG a potem robimy dzidzie <jupi>
za mna tez chodzi to HSG ...ale sie boje:Pagus3004 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mójmnie naciagnal na mcDOnalda :zachcialo mu sie .. no i narobil mi mega ochoty
kociczka lezy przy kaloryferku pisio kolo niej -
Landryneczka wrote:hahha mam to samo jak ładnie się umaluje to aż szkoda zostaw będzie na jutro
-
Landryneczka wrote:hahah żartowałam też nie poszłabym spać w makijażu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ania1986 jakby coś ten tego w razie wu to testujemy razem ?
ale jak to mówią szukajcie a znajdziecieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 23:11
-
nick nieaktualny
-
makijaz zmyty..ale kurde dowalilam.. wzielam sobei zel do mysia twarzy .. przylozylam platek do oka.. kuwa jak zaczelo szczypac.. pozniej patrze owie ja pitole.. to zel do mycia twarzy .a tam napisane unikac bezposredniego kontaktu z oczami
zaraz woda przemylam .i wzielam ten dobry plyn do demakijazu
i fakt jedno co mi sie przydalo z ostatniego szkolenia..jak zmywam makijaz.. nie tre .. a przykladam do oka wacik z plynme micelarnym trrzymam z 5 sek.. i wiekszosc zotsaje na platku bez tarcia -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:aaa i pepino są wadliwe więc uważaj
ale teraz sa jakies nowe te pepino zielone i jak sik idzie po pasku to on tez sie taki zielonkawy robi, moze za duzo mieli skarg ze oszukuja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 23:24
Ania_84 lubi tę wiadomość