przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Super poprawa
nie raz trzeba pojakims czais e powtorzyc badania
Trzymam kciuki za dalsza popraweITKA lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ale to jeszcze nie koniec...jak o tym pomysle to mi się wierzyc nie chce
jakis czas temu kupiłam na allegro testy owulacyjne a do nich były dołaczone testy ciążowe szt. 10 ... takie wiecie, paskowe... i nie wiem co mnie podkusiło i sobie taki zrobiłam w czwartek czyli dzień przed badaniem nasienia i na dzień przed spodziewaną @ i ...wyszedł pozytywny :-o ale wywaliłam go do kosza bo troche jakość wydawała mi sie wątpliwa...i mojemu tez nic nie mówiłam bo nie chciała mu w głowie mieszać - mieliśmy jechac na to badanie....mojemu w głowie nie chciała mieszać ale u mnie w głowie, przyznaje, to juz sie trochę namieszał. I tak do dania dzisiejszego zrobiłam uwaga 8 paskowych testów - normalnie na głowę mozna dostać no i pojechałam po apteczny....no i samej mi się nie chce wierzyć wszystkie pozytywne ...aż sie boje żeby czar nie prysł brrr...ciagle biegam i sprawdzam czy czasem sie nie pojawiła @... mam nadzieję, ze los ze mnie nie zakpi..
Mam jeszcze jeden test zrobie jutro z rannego sikaniaAnia_84, zoe31, paaulla84, aipoite lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Super poprawa
nie raz trzeba pojakims czais e powtorzyc badania
Trzymam kciuki za dalsza poprawe
no własnie taka poprawa ze szok! byłam nawet przygotowana na to ze wyniki będą gorsze.. bo robione w miejscu gdzie maja lepszy sprzęt...a tu taka niespodzianka -
nick nieaktualnyITKA wrote:dziewczyny ale to jeszcze nie koniec...jak o tym pomysle to mi się wierzyc nie chce
jakis czas temu kupiłam na allegro testy owulacyjne a do nich były dołaczone testy ciążowe szt. 10 ... takie wiecie, paskowe... i nie wiem co mnie podkusiło i sobie taki zrobiłam w czwartek czyli dzień przed badaniem nasienia i na dzień przed spodziewaną @ i ...wyszedł pozytywny :-o ale wywaliłam go do kosza bo troche jakość wydawała mi sie wątpliwa...i mojemu tez nic nie mówiłam bo nie chciała mu w głowie mieszać - mieliśmy jechac na to badanie....mojemu w głowie nie chciała mieszać ale u mnie w głowie, przyznaje, to juz sie trochę namieszał. I tak do dania dzisiejszego zrobiłam uwaga 8 paskowych testów - normalnie na głowę mozna dostać no i pojechałam po apteczny....no i samej mi się nie chce wierzyć wszystkie pozytywne ...aż sie boje żeby czar nie prysł brrr...ciagle biegam i sprawdzam czy czasem sie nie pojawiła @... mam nadzieję, ze los ze mnie nie zakpi..
Mam jeszcze jeden test zrobie jutro z rannego sikania
Trzymam kciuki za pozytywa!!ITKA lubi tę wiadomość
-
Bedzie dobrze
wiesz ze jajniki bola zazwyczaj jak jajeczkujesz z prawej to boli a raczej prmieniuje na lewyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:16
-
ITKA wrote:dziewczyny ale to jeszcze nie koniec...jak o tym pomysle to mi się wierzyc nie chce
Mam jeszcze jeden test zrobie jutro z rannego sikania
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane u nas walentynki zaczely sie 13 lutego o godzinie 23:50 i trwaja
Baby .. wspolczuje..moj maz mial na poczatku taki suchy kaszel az go na wymioty ciagnelo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ITKA wrote:cześć Dziewczynki...u mnie od wczoraj nic sie nie zmieniło, na szczęście
u nas dzisiaj taka piekna pogoda...słonecznie, ciepło i jakoś tak wiosennie
no i juz nic sie nie zmieni