przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mi niestety po femibionie bylo mega niedobrze..nie wiem chyba nei tolerowalam czegos .. geenralnei przeszlam na vitaral, falvit
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupilam sobie na probe tego fabiona classica zobaczymy a maz ma takie witaminy zwykle jakieś bodymax plus tam jest zen szen tez kwas foliowy magnez żelazo no ogólnie wszystko. To są zwykle witaminki dla osób zmęczonych pracujących fizycznie na lepsze samopoczucie i energie to niech to wcina.
-
pewnie znjadziesz tylko bedzie cieżko, u mnie to nawet jak chcialam zrobic monitoring owulacji to bylo wielkie stekanie, ze wszystko u mnie ok i nie trzeba, chociaz sama chcialam sprawdzic... masakra, raz w koncu udalo mi sie namowic gina innego to akurat nie trafilam na owulacje prywatnie wszystko sie da, ale skad mozna brac wciaż tyle kasy?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:50
-
nick nieaktualny
-
hej kochane ja zniklam vbo dostalam tel na rozmowe kwalifikacyjna
przeczytajcie oferte Kierownik oddzialu
http://projektpraca.eu/praca/57198
i co poszlam na nia ..
po piwerwsz to club ze striptizem chyba dawne cocomo .. tylko zmieniona nazwa .. zaproponowali mi 6 tys netto plus prowizjie.. nie wiem odczego ale musowe szkolenie tydzien w Krk a pozniej tydzien we wrocławiu
juz drugi raz na palantow sie nadzialam ;/
a w ofercie lokal gastronowmiczny wiec sie pytam co to za gastronomia a ta do mnie ze no przeciez piwo i alkohol sprzedajemy
a ja sobie w glownie mowie no tak i lody tez robiciebaby1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baby rzucasz fajurki dla zdrowia dzieciątka, dla zrówka siebie samej i wszystkich dookoła, dla piękniejszej cery i świeżego oddechu, dla grubszego portfela itp. Od nałogu palenia lepszy nałóg seksoholizmu A ja będę Cię wspierać!
baby1991 lubi tę wiadomość