przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:hej kochane ja zniklam vbo dostalam tel na rozmowe kwalifikacyjna
przeczytajcie oferte Kierownik oddzialu
http://projektpraca.eu/praca/57198
i co poszlam na nia ..
po piwerwsz to club ze striptizem chyba dawne cocomo .. tylko zmieniona nazwa .. zaproponowali mi 6 tys netto plus prowizjie.. nie wiem odczego ale musowe szkolenie tydzien w Krk a pozniej tydzien we wrocławiu
juz drugi raz na palantow sie nadzialam ;/
a w ofercie lokal gastronowmiczny wiec sie pytam co to za gastronomia a ta do mnie ze no przeciez piwo i alkohol sprzedajemy
a ja sobie w glownie mowie no tak i lody tez robicieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ta i w dwa miechy mialabym na mtese i zliczke do pryw in vitro albo na dawce
baby - rzucaj faje !!!! i to jubaby1991 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Ale byl by z tego 1 plus jakbys zawitala do Wrocka to bysmy poszalaly
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
baby1991 wrote:RZUCAM FAJKI!!!
Powiedzieć mi że to jest świństwo że maruneje zdrowie i wszystkie te regułki co zawsze się mówi: p żebym w tym postanowieniu wytrwała potrzebuje wsparcia pliska;)baby1991, agjot1979 lubią tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualnyzoe31 wrote:Brawo!!! Włosy i ubrania przestaną smierdziec, nagle okaże się ze na koncie zostaje więcej kasy na ciuszki, będziesz czuła się dużo lepiej. Będziesz budzić się naprawdę wyspana. Pisze z wlasnego doświadczenia wiec szczera prawda! Łatwiej będzie ci zajść w ciążę a kiedy juz to się stanie oszczedzisz fasolce stresu zwiazanego z rzucaniem! Dasz radę , kobieta może WSZYSTKO!!!!
:* -
zoe31 wrote:A cieszyłaby cie ta praca? Jeśli tak to bierz to!
ps ktora mi sprzedala jakiego s wiruska..gardlo mnie boli ;/
a tak moja Kami mowi mi pani czas spac
-
Ania_84 wrote:
Ja też wolalabym mniej kasy a więcej spokoju.Ale 6 tys brzmi kusząco przyznajeAnia_84 lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
Fakt kuszaco ale wiesz pozniej ciagaj się po sadach bo niestety jak.vos kszdy przekret wychodzi dwa zdziwilo mnie zfanir nedzie pani pilnować czy pracownicy mają dokumenty i podpisze pali klauzulę poufnosci i czegoś jeszcze....
zoe31 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Fakt kuszaco ale wiesz pozniej ciagaj się po sadach bo niestety jak.vos kszdy przekret wychodzi dwa zdziwilo mnie zfanir nedzie pani pilnować czy pracownicy mają dokumenty i podpisze pali klauzulę poufnosci i czegoś jeszcze....Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dzień dobry kochane!!
Kurcze od ponad tyg ćwiczę codziennie na orbitreku i zauważyłam wczoraj ze mam spuchniete uda
hej Ania! też tak miałam tylko łydki po bieganiu przejdzie z czasem jak nogi przyzwyczaja sie do wysilku, może za mocno naprężasz przy ćwiczeniach akurat mięśnie ud? a jak nie minie to weź coś na wyeliminowanie wody z organizmu.