przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadira wrote:A ja zamieniłam się w psiego stylistę fryzur i swojego psinkę nożyczkami wyrzępoliłam na amen, tak też na spacerki to już tylko wieczorem
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ania84 ale kazda Ania moze odp
jesli znajdziemy pkmeniory .. to zobaczymy .. niby nie ma juz w novum miejsc .. ale dziewczyny na naszym bocianie mowia zeby czekac bo w wakwacje duzo osob wyjezdza zwalniaja sie miejsca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:37
-
Nadira, aipoite, agus3004 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle kicia słodka:) moja babcia ma identycznego tylko nasz Kajtek ma białą koloradke:) nie obrazajac kotów my bardziej za psami osobiście posiadamy takigo mieszańca labladora:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:46
Ania_84, Nadira lubią tę wiadomość
-
Heheh Baby .. my z mezem ogolnie zwierzoluby
mamy pieska kotka..a nawet mielismy przez jakis czas drugiego psa.. znajde moj maz nie mogl patrzec jak 6 tyg szczenie w zime blaka sie .. niestety to mial byc dog niemiecki wiec szuaklam dla niego domku w ktorym psiweca mu odpoiwedia ilosc czasu
teraz pako ma trenera i z 5 kg szczeniaka jest juz 15 kg szczeniaczkiem
Nadira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My dzis na 15 idziemy na roczek bratanka Michala ..ale dlugo nie zamierzamy siedziec.. bo mamy sporo do zrobienia
Nadira, aipoite lubią tę wiadomość
-
wiecie my tam idziemy tylko z przyzwoitosci .. jakos nie przepadam za imprezami w klimacie co to nie ja.. a niestety oni do takich naleza ;/