przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie też jesteście kochane wielkim oparciem i zawsze mogę liczyć na waszą pomoc i podpowiedź. Dziękuję wszystkim i każdej z osobna! Co do leczenia bakterii w nasieniu, to mój miał posiew czysty a mimo tego dostał antybiotyk trochę jakby profilaktycznie. Nie zaszkodzi a może pomóc o czym przekonamy się niebawem...
aipoite, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny jak myślicie skoro były u mnie ciąże to jest sens robienia hsg? Jestem strasznie rozdarta z ta myślą i chętnie poznam opinie osób postronnych.
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
Witam się
Odebrałam wczoraj wyniki ponownego wymazu no i nie udało mi się zupełnie pozbyć bakterii chociaż jest duża poprawa z 3 zostały mi 2 no i zmalał ich stopień, każda miała bardzo obfity wzrost teraz jest już skąpy, więc jestem na dobrej drodze w piątek wizyta więc pewnie znowu dostane globulki dopochwowe, moje HSG trochę się przesunie, ale wszystko prowadzi do wymarzonego celuzoe31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po pierwszej wizycie u nowego ginekologa.
Badanie nasienia P ocenił na 3+, w maju ma zrobić powtórkę. Najprawdopodobniej jestem przed owulacją, ale dokładnie nie był w stanie powiedzieć, bo pierwszy raz widział mnie na monitoringu. Niby jak przed owulacją bo pęcherzyk średniej wielkości a z drugiej strony był płyn, ale ten płyn może być z innych powodów. Więc albo vchwile przed albo po ale raczej stawia na "przed".
Mam skończyć z mierzeniem temperatury, robieniem testów owulacyjnych itd, bo mówi, że to bardzo źle wpływa na starania, bo kobieta się spina i stresuje. Więc koniec z mierzeniem do maja. Tak do maja. Jutro mam się z nim umówić na maj na laparoskopię, żeby sprawdzić, czy nie mam endometriozy, albo niedrożnych jajników, zrostów. Być może mówi uda się do maja i tego mi życzy, ale jeśli nie to w maju będziemy wiedzieć co i jak ze mną i dopiero wtedy podejmie leczenie, jak będzie wiedział dokładnie co i jak. Trochę się boję tej laparoskopii, nigdy nie miałam żadnego takiego zabiegu... Ale chociaż będę przebadana... -
Ja też chyba skończę z tymi testami, pomiarami temperatury, bo co miesiąc nakręcam się jak głupia i cieszę jak dziecko że owulka była i została zaatakowany przez " armię" naszych marnych plemniczków. Jakbym co najmniej była już w ciąży. I jak co miesiąc jak temperatura spada to łapię takiego doła...
Ania1986, sylwiaśta159, shooa, zoe31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie właśnie lekarz powiedział, że to nakręcanie się bo wysoka temp i później załamanie że jednak przyszła @ ma mega zły wpływ na starania. Mówi do mnie tak. Zajść w ciąże wcale nie jest tak łatwo. 4 cykle mogą być bezowulacyjne, to już jest kwiecień, w maju może nie dojsc zaden plemnik, w czerwcu moze dojsc uszkodzony plemnik... i juz mamy pół roku staran a takich przypadków u ZDROWYCH kobiet ze akurat sie nie udalo moglby wymyslac przez dwa nastepne dni
Nadira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny !
Dawno nic nie pisałam, ale regularnie Was podczytywałam
Aniu mam do Ciebie prośbę, M zakończył 4 miesięczną kurację Tamoxifen i undestor i to są jego wyniki. Zerknij proszę i powiedz, czy te LH nie jest niepokojące? Do lekarza dopiero za tydzień idzie.
LH- 1,41 (norma labor 1,1-7 mIU/ml)
FSH - 6,62 (1,7- 12 mIU/ml)
Testosteron - 6,70 (3,0 -10,6 ng/ml) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paaulla84 wrote:Cześć Dziewczyny !
Dawno nic nie pisałam, ale regularnie Was podczytywałam
Aniu mam do Ciebie prośbę, M zakończył 4 miesięczną kurację Tamoxifen i undestor i to są jego wyniki. Zerknij proszę i powiedz, czy te LH nie jest niepokojące? Do lekarza dopiero za tydzień idzie.
LH- 1,41 (norma labor 1,1-7 mIU/ml)
FSH - 6,62 (1,7- 12 mIU/ml)
Testosteron - 6,70 (3,0 -10,6 ng/ml)paaulla84 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Aniu, jedź, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!!
Mnie szczerze mówiąc opadły siły i nachodzą mnie myśli, że skoro tak łatwo się gdzieś tam poddaję to nie dane jest mi być matką...
-
nick nieaktualny