przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadira wrote:Coś o tym wiem i czasami myślę że dla naszych rodzinnych relacji to lepiej trzymać sie z boku...
Nadira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aipoite gratuluje pracy
Mi dzis w pracy prawie starszy pan zemdlal, caly zesztywnial, zero kontaktu, wezwalísmy pogotowie i wzieli go do szpitala. To juz na koniec mojej zmiany bylo, dobrze ze nie odeszlam od kasy tylko czekalam az odejdzie, bo jakby upadl na kafelki albo szklane lady to jeszcze cos gorszego by sie staloaipoite lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:A gdzie to nasza kocica Ania 84 się dzisiaj podziewa;)?
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny jak myślicie skoro były u mnie ciąże to jest sens robienia hsg? Jestem strasznie rozdarta z ta myślą i chętnie poznam opinie osób postronnych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny...
odebrałam wyniki posiewu mojego małża i wykryto streptococcus mitis(jakkolwiek to brzmi ) ilości nie podano, tylko w tabeli wzrost jest zapis POJEDYŃCZE i notatka gardnerella vaginails nie wyhodowano. Wiecie coś może na temat tego żyjątka? -
sylwiaśta159 wrote:hej dziewczyny...
odebrałam wyniki posiewu mojego małża i wykryto streptococcus mitis(jakkolwiek to brzmi ) ilości nie podano, tylko w tabeli wzrost jest zapis POJEDYŃCZE i notatka gardnerella vaginails nie wyhodowano. Wiecie coś może na temat tego żyjątka?
-
mój mąż miał bakterie z tej grupy, dostal antybiotyk, ale androlog powiedzial ze kazdy ma ta bakterie tylko nie zawsze sie uaktywnia u wszystkich, i nawet po antybiotyku moze powrocic, nie jest niebezpieczna i jakos szczegolnie nie wplywa na nasienie.
Nadira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny