Przyszłe/obecne mamy PLUS SIZE
-
WIADOMOŚĆ
-
ananana wrote:A mogę zapytać z jakiej wagi startowałaś? Piękny spadek jak na 3 cm!
Startowałam z 106.3kg ... przy wzroście 173cmMamaMagda89, ananana lubią tę wiadomość
TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 ))) poprawa <jupi>
Ft3 : 4.17
Ft4 : 11.70
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Cześć dziewczyny 😊
Chętnie dołączę i dodam otuchy. Obecnie jestem po dacie 🐵 i becie i dziś pierwsze USG przez lekkie problemy z betą.
Startowałam z wagą 81 kg, teraz już 79 kg (wzrost 170). Nie mam żadnych problemów zdrowotnych -
Blondyna.B wrote:Cześć dziewczyny 😊
Chętnie dołączę i dodam otuchy. Obecnie jestem po dacie 🐵 i becie i dziś pierwsze USG przez lekkie problemy z betą.
Startowałam z wagą 81 kg, teraz już 79 kg (wzrost 170). Nie mam żadnych problemów zdrowotnych
Czekamy na informację jak usg. ✊Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😊
Jestem tu nowa i tez mam kilka kg za dużo.. w zeszłym roku udało mi się schudnąć 18kg ale niestety rok później połowa już wróciła ciężkie to i smutne, ze cale życie trzeba się pilnować i ograniczać bo kg i tak wracają.. Poza wagą mam jeszcze problemy z kręgosłupem więc też się o to martwię 🙄
Jestem w pierwszym cyklu starań, 6 dpo i czekam niecierpliwie czy coś się udało czy nie 😊😊
Przesylam Wam moc dobrej energii 💕MamaMagda89 lubi tę wiadomość
-
Anuuula wrote:Cześć dziewczyny 😊
Jestem tu nowa i tez mam kilka kg za dużo.. w zeszłym roku udało mi się schudnąć 18kg ale niestety rok później połowa już wróciła ciężkie to i smutne, ze cale życie trzeba się pilnować i ograniczać bo kg i tak wracają.. Poza wagą mam jeszcze problemy z kręgosłupem więc też się o to martwię 🙄
Jestem w pierwszym cyklu starań, 6 dpo i czekam niecierpliwie czy coś się udało czy nie 😊😊
Przesylam Wam moc dobrej energii 💕
Witamy i trzymamy kciuki. Dawaj znać jak już zaczniesz testować.
Dziewczyny czy są tu jakieś kobiety zadowolone ze swojej sylwetki? Które nie są na diecie i są zadwolone z dodatkowych kilogramów.
Ja muszę przyznać, że mam duży problem z akceptacją i chcę się postarać żeby dużo nie przytyć w trzeciej ciąży. Jakoś tak średnio chcę mi się coś dla siebie kupić bo zawsze nastawiam się na duże zakupy jak schudnę 😂 a nawet jak już idę na zakupy to zazwyczaj nie sprawiają mi takiej przyjemności jak wtedy gdy byłam szczupła i praktycznie wszystkie ubrania na mnie dobrze leżały...
Teraz ważę 85 kg (mam 173cm) po drugiej ciąży ważyłam 99kg i powiem Wam że i tak na plus jest to, że kondycja jest ciut lepsza przy 99kg było mi już ciężko wejść na 3 piętro 😔
Moim celem po urodzeniu 3 dziecka będzie 69kg - oczywiście dam sobie na to czas, ale zdecydowanie w moim przypadku dodatkowe kilogramy nie dodają mi szczęścia. A jak jest u Was? -
MamaMagda89 ja jestem zadowolona 😊 lubię swoje ciało i akceptuję wszystko w nim. Nie wiem czy masz Instagrama ale ja tam obserwuję Martynę Kaczmarek i ona też daje mega kopa
MamaMagda89 lubi tę wiadomość
-
MamaMagda89 ja ogólnie siebie akceptuję ale wiem, ze lepiej czułam się z mniejszą wagą rok temu. Bardziej np. nie podobam się sobie na zdjęciach bo widzę że znowu jest mnie wiecej. Tez obawiam się tego i będę się pilnować aby nie przytyć za dużo w ciąży ciekawe, czy to w ogóle możliwe, aby nie przytyć duzo pilnując się w tym okresie ? Zazwyczaj się słyszy, że kobiety tyją po 10+kg ..
Blondyna.B super zdjęcie, trzymamy kciuki, aby wszystko było dobrze ! 😊Blondyna.B, MamaMagda89 lubią tę wiadomość
-
Anuuula wrote:MamaMagda89 ja ogólnie siebie akceptuję ale wiem, ze lepiej czułam się z mniejszą wagą rok temu. Bardziej np. nie podobam się sobie na zdjęciach bo widzę że znowu jest mnie wiecej. Tez obawiam się tego i będę się pilnować aby nie przytyć za dużo w ciąży ciekawe, czy to w ogóle możliwe, aby nie przytyć duzo pilnując się w tym okresie ? Zazwyczaj się słyszy, że kobiety tyją po 10+kg ..
Blondyna.B super zdjęcie, trzymamy kciuki, aby wszystko było dobrze ! 😊 -
Blondyna.B
oo, czyli jednak jest nadzieja, że może nie będzie zbyt dużo tych dodatkowych ciążowych kg ale po prostu jadłaś zdrowo czy jak, że aż tyle kg zeszło?
wierzę, że jak przyjdzie co do czego, to wszystko będzie pozytywnie.. na razie pozostaje mi czekanieBlondyna.B lubi tę wiadomość
-
Anuuula wrote:Blondyna.B
oo, czyli jednak jest nadzieja, że może nie będzie zbyt dużo tych dodatkowych ciążowych kg ale po prostu jadłaś zdrowo czy jak, że aż tyle kg zeszło?
wierzę, że jak przyjdzie co do czego, to wszystko będzie pozytywnie.. na razie pozostaje mi czekanie -
Maciejka🌸 wrote:Hej dziewczyny,chciałam tylko potwierdzić, że u mnie również pomogło odstawienie chleba. Kocham chleb,więc było mi trudno, ale efekt jest odczuwalny. I niestety co do kinderkow... one na mnie działały strasznie tucząco, serio jak przerzuciłam się na zwykłą czekoladę ( nie umiem z niej zupełnie zrezygnować) widziałam lepsze efekty. Powodzenia Wam życzę i wytrwałości ✊💪🍀 będę czasem zaglądać 🙂
Ja tak mam z kinderkami nie mogę się oprzeć jeden leci musowo ! ale już-15kg walczę dalej o zdrowie i o maleństwo:))) w końcu musi się udaćTSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 ))) poprawa <jupi>
Ft3 : 4.17
Ft4 : 11.70
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Blondyna.B wrote:
Z całego serca życzę szczęśliwego rozwiązania. Niech maluszek albo maluszki zdrowo rośną ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 21:58
Blondyna.B lubi tę wiadomość
25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162 -
U mnie aktualnie okres, kolejny miesiąc starań na nic. Z wagą nic nie robię, a powinnam.... Nie spodziewałam się, że starania będą dla mnie tak ciężkie psychicznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 22:03
25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162 -
AgataJ wrote:U mnie aktualnie okres, kolejny miesiąc starań na nic. Z wagą nic nie robię, a powinnam.... Nie spodziewałam się, że starania będą dla mnie tak ciężkie psychicznie.
Głową do góry jak to mówią walcz nie poddawaj się to może być Twój szczęśliwy dzień. Kolejny cykl to nowa szansa.Ona 36 lat
Badania ok
Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
Blondyna.B wrote:
Gratulacje cudne zdjęcie. Trzymam kciuki za dwa. Kropki 🥰🥰Blondyna.B lubi tę wiadomość
Ona 36 lat
Badania ok
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
AgataJ wrote:U mnie aktualnie okres, kolejny miesiąc starań na nic. Z wagą nic nie robię, a powinnam.... Nie spodziewałam się, że starania będą dla mnie tak ciężkie psychicznie.
Ja sama dlugo sie zbierałam do zrobienia czegos ze swoja wagą.
Ale zanim padla decyzja, ze będziemy sie starac to udalo mi sie zrzucić 28 kg. Bez jakis diet - cud; a ćwiczenia regularne. Teraz waga w normie, chłop śmieje, że nie taką mnie brał 🤣 i trochę jak wieszak wygladam, ale dobrze ze tyłek przynajmniej został nie mały 🤣 Ale do czego dążę, nie da sie nic zrobić na siłę... Ja schudłam bo zwyczajnie bolały mnie kolana... Myślę, SCHUDNĘ, przestaną... A gdzie tam przestały, wcale nie przestały. Bo za tym nie miałam żadnych innych problemów zdrowotnych. Fakt, jest lżej.. Poruszać się, czy nawet z kupnem ubrań.
2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️ -
Kessa wrote:Ja sama dlugo sie zbierałam do zrobienia czegos ze swoja wagą.
Ale zanim padla decyzja, ze będziemy sie starac to udalo mi sie zrzucić 28 kg. Bez jakis diet - cud; a ćwiczenia regularne. Teraz waga w normie, chłop śmieje, że nie taką mnie brał 🤣 i trochę jak wieszak wygladam, ale dobrze ze tyłek przynajmniej został nie mały 🤣 Ale do czego dążę, nie da sie nic zrobić na siłę... Ja schudłam bo zwyczajnie bolały mnie kolana... Myślę, SCHUDNĘ, przestaną... A gdzie tam przestały, wcale nie przestały. Bo za tym nie miałam żadnych innych problemów zdrowotnych. Fakt, jest lżej.. Poruszać się, czy nawet z kupnem ubrań.
No patrz a dla mnie motywacja miały być kolana. Ostatnio skrecilam kolano i lekarz zalecił redukcję wagi. No ale jak mówisz że po schudnięciu i tak bolą to nie wiem czy warto się meczyc😁😁😁😁😁Ona 36 lat
Badania ok
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
Nativip wrote:No patrz a dla mnie motywacja miały być kolana. Ostatnio skrecilam kolano i lekarz zalecił redukcję wagi. No ale jak mówisz że po schudnięciu i tak bolą to nie wiem czy warto się meczyc😁😁😁😁😁
Ale jeszcze jedna rzecz, teraz jak już nie mozna zrzucić bólu na wagę, to wg lekarzy przecież na pewno nic mi nie jest, z kokanami nic się jie dzieje...2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️