REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa kciuki za betę
Ja Wam poraz kolejny serdecznie dziękuje za info o olejku z oregano, siebie wyleczyłam, dziecko wyleczyłam (tu dzięki Baronowa, bo bym się pewnie bez Twojej rady bała podać synkowi ) no i męża wyleczyłam a to już sukces, bo nie wiem jak u Was, ale przeziębiony facet to jakaś masakra - gorzej niż z dzieckem Także dzięki
Miłego dnia Wam życzęMorwa lubi tę wiadomość
-
Morwa kciuki!
Ja bylam wczoraj u endo z wynikami progesteronu i prolaktyny i endo zadowolona. WWszystko jej sie podoba od sluzowki po pecherzyki pekajace itp..a nadal nie wychodzi. W przyszlym cyklu sprobuje z duphastonem, ktorego mam na w razie co jak bym zaciazyla..warto sprobowac. A tak to dala mi czasu na dwa cykle i jak sie nie uda mam sie zglosic. Bedzie myslala o tym, zeby zro ic to badanie na droznosc jajowodow. Na bank przed tym, bede chciala sie upewnic czy wariaty mojego sa sprawne.
Takze niby wszycho ok..czekam do soboty na test;)Morwa lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to upuściłam krew a ile sobie siary w laboratorium narobiłam haha ale co tam. Tą bete robiłam dwie i pół godziny wcześniej ,chyba nie będzie większych przez to problemów z wynikiem ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 08:55
-
Na kalkulatorze of se przyrost przeliczysz tam sie wpisuje godziny
Morwa lubi tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:Hello.
Odebralam wyniki . progesteron 15,3 w 9dpo czyli juz dupa ewidentna z bolszewika. A prolaktyne mam 27 gdzie norma do 23. I co tera Morwa?...Ty moj lekarz osobisty;)
Edit : i przede wszystkim się nie denerwuj przed badaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:27
przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
ja też jestem po wizycie w laboratorium, wynik będzie o 14
trzymam kciuki za Wasewelinka2210, Morwa lubią tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
nick nieaktualny
-
Morwa ma skarbnico wiedzy dziekowac!dziekowac!
Wydrukuje Twoja rade i powiesze na lodowce. Ja jestem taki anty lekarzowo-wynikowy czlowiek,ze kazda nabyta wiedza mi uchodzi ze lba !
A za bete nie krzycz wyniki dzis odebrane robilam w pn jak robilam bete....a powtarzac jej nie bede poczekam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:45
-
3 mam za Was kciuki!
Ja kupuje chyba jakieś trefne testy z rossman bo wszytko negatywne...
Nic ciekawego nie wysikalam a @ nie ma.
Mam dziwnie wrażliwe skutki może to przez opóźnienie, w sumie 2 dni we wrześniu tez miałam przesunięcie ze stresu.
Nadzieja poszła się bujać, pytanie tylko co jest nie tak z organizmem. Czekam do piątku jak nie to poniedziałek lekarz.
Miłego dnia! -
buuu mi temperatura nic dobrego nie wróży, nie chce iść do góry, więc pewnie lipa ;( tak więc ktosiowa będziemy pić pewnie razem. Chyba, że jakiś cud się stanie, dziś miałam testować, ale nie chciałam sobie psuć dnia, ovu mówi, że mam 18% szans na ciąże
pogoda do kitu jeszcze, depresyjnie, ale całe szczęście można się tutaj odstresować - choćby waszymi strojami - wczoraj wieczorem humor poprawiony na maxa ja też lepiej nie wyglądam w takie zimnice, 2 pary skarpet, sweter a na to jeszcze ciepły szlafrok
-
nick nieaktualny
-
Morwa - kciuki :-*
U mnie dziś 14 dzień po podaniu 10.000j Pregnylu, zatem teoretycznie pierwszy wiarygodny dzień na testowanie (z tego, co znalazłam).
Pink Test płytkowy ewidentnie negatywny.
Facelle z patolkiem do moczenia - jest bladzioch. I to nie cień cienia cienia, chociaż bladzioch... Mam wrażenie, że trochę bledszy, niż wczoraj (robiłam od weekendu, żeby zobaczyć czy coś jeszcze zostało po Pregnylu), chociaż nieduża różnica. No i nie trzeba patrzeć pod światło etc - Małż bez problemu też zobaczył drugą krechę.
Idę jutro na betę. Jeśli wskaże cokolwiek sugerującego, że jest szansa, w sobotę zrobimy powtórkę i sprawdzimy przyrost.
Zobaczymy czy to nie są jednak nadal pozostałości. Myślicie, że po Pregnylu mogła się zrobić torbiel(nie brałam Clo etc)? Jestem zielona w tym temacie.
Na razie proszę bez kota, żeby potem nie było przykro.
Btw - testowałam z bratankiem krzyczącym za drzwiami: "Ciociaaaaaa, Ciocia wstałaaaaaaaaaaa. Ciocia, Ciocia, gdzie Ciocia????"
Echhh.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 21:08
Morwa, pepsunieczka, emaj, littleladybird, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Morwa! Oczywiście !!!
przyszła mamo, jak pisze, Zwei, wal niepokalanka w hamerykańskich dawkach (na tą prl)
Bratku, kciukasy moooocnooo zaciśnięte!
dobrego dnia!Bratek lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"