REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry.
Ja tez dzis krwi upuscilam. Bylam u gp. Troche mu zatailam faktow i sam wyskoczyl ze oprocz tsh, ft3, ft4 trzeba jeszcze lh i fsh i prolaktyne (chociaz tu mu mowilam ze nie potrzeba bo wczoraj pytongowanie bylo no ale u niego to bez roznicy) i jak beda wyniki to bedziemy robic usg pod katem pcos. I ogolnie w pl troche przyoszczedze bo czesc badan mam tu. Tylko ta prolaktyne bede musiala konoecznie powtorzyc.Morwa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Beta 371! Ale się cieszę W piątek za tydzień wizyta Będę czekać z niecierpliwością
Mona_M, Rosolina, przyszła mama 2, pirelka, Migracja, Ejrene, aleala, Jagah, luna91, ewelinka2210, Morwa, Vesper, pepsunieczka, emaj, kattalinna, Baronowa_83, Kourtney, coffee, malika89, Emilia77, JoHanna, Miki85, kirys, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, ja zrobiłam wczoraj albo dziś dzieciaka. Teraz tylko czekam na pozytywny test testuję 30 oficjalnie, ale nasikam pewnie kontrolnie jesczze kilak razy przed tym terminem gratuluję wszystkim zaciażonym
Vesper, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Jenny super, gratulacje, który to dzień cyklu?
JennyXS lubi tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:To ja chyba też kupuję jakieś felerne bo nigdy nie ujrzałam jeszcze II kresek ;P
MiMK trzymam kciuki, by @ nie przyszła
Pirelka I Love you! Normalnie zostałabys ciocia chrzestna Ja się kompletnie na "tym" nie znam i myślałam, że wszystko stracone i nawet modliłam się o @ żeby zacząć już nowy cykl a nie wisieć w próżni. Myślisz, że jest jeszcze szansa?
Jestem około 16 dni po owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 12:17
-
nick nieaktualnyMiMK wrote:Pirelka I Love you! Normalnie zostałabys ciocia chrzestna Ja się kompletnie na "tym" nie znam i myślałam, że wszystko stracone i nawet modliła się o @ żeby zacząć już nowy cykl a ni wisieć w próżni. Myślisz, że jest jeszcze szansa?
Jestem około 16 dni po owu. -
MiMK moge Ci powiedziec ze juz tez sie naczytalam duzo rzeczy. I sa przypadki ze po miesiacu od spodziewanej @ dopiero testy wychodzily pozytywne. Tylko w tych przypadkach co ja czytalam beta nie byla robiona to nie wiem jak to tam z nia wyglada sprawa i czemu testy wczesniej jej nie wykrywaly. Wiec jak pisala Pirelka: poki @ nie ma jest nadzieja
pirelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - gratuluję wszystkim zaciążonym i zostawiam ciążowe wiruski! Powodzenia!
Wrześniowa ZygotkaMorwa, pirelka, Vesper, pepsunieczka, kattalinna, Emilia77, maaadzik1207, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Cytrynka_ wrote:Dzien dobry.
Ja tez dzis krwi upuscilam. Bylam u gp. Troche mu zatailam faktow i sam wyskoczyl ze oprocz tsh, ft3, ft4 trzeba jeszcze lh i fsh i prolaktyne (chociaz tu mu mowilam ze nie potrzeba bo wczoraj pytongowanie bylo no ale u niego to bez roznicy) i jak beda wyniki to bedziemy robic usg pod katem pcos. I ogolnie w pl troche przyoszczedze bo czesc badan mam tu. Tylko ta prolaktyne bede musiala konoecznie powtorzyc.
Jenny gratulacjeJennyXS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiMK zobaczymy co czas przyniesie ale trzymam za Nas kciuki i za wszystkie czekające na spóźnialską @!
Cytrynka faktycznie, sama dzisiaj się naczytałam postów o negatywnych testach i często nie wychodzą, niektórym dziewczynom wyszły dopiero 2 tygodnie po terminie, a niektórym dopiero jak beta była 300 także wszystko jest możliwe, a testy różnie pokazują jednym późno, innym kilka dni przed terminem.Cytrynka_ lubi tę wiadomość