REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję Kirys super beta!!!
U mnie słaby dzień. W tamtym tygodniu dziewczyna u mnie w pracy powiedziała, że jest w trzeciej ciąży i miała pracować do końca miesiąca ale dziś w nocy plamiła i ma zagrożoną ciążę . Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze bo zarodek rośnie i serducho ładnie bije .karolka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny, abstrahując od wszystkiego. Spójrzcie, jaki Kirys miała słabiutki test, ledwo cień na nim było widać, a nastepnego dnia beta prawie 500. Do dupy są te wszystkie testy
u mnie przy becie równej 5 była wyraźniejsza kreska
bądź tu mądry ...
powinni wymyślić taki test ciążowy z krwi, jak glukometr, że kapiesz kropelkę krwi i wychodzi wynik, bo na tych sikanych to się nieźle można przejechać.
Kirys szykuj dwa wózki na bliźniaki, bez jajMiMK, Cytrynka_, pepsunieczka, kirys, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wiele badań możesz zrobić razem z progesteronem ale najlepiej chyba estriadiol i prolaktyne. Powie Ci to coś więcej o "jakości" owulacji i tym czy coś nie blokuje progesteronu w tym wypadku prolaktyna;)
Morwa dziękuję za poradę
Kirys super beta. Gratulacje :***
kirys lubi tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:dziewczyny, abstrahując od wszystkiego. Spójrzcie, jaki Kirys miała słabiutki test, ledwo cień na nim było widać, a nastepnego dnia beta prawie 500. Do dupy są te wszystkie testy
u mnie przy becie równej 5 była wyraźniejsza kreska
bądź tu mądry ...
powinni wymyślić taki test ciążowy z krwi, jak glukometr, że kapiesz kropelkę krwi i wychodzi wynik, bo na tych sikanych to się nieźle można przejechać.
Kirys szykuj dwa wózki na bliźniaki, bez jaj
To wcale glupi pomysl nie jest. Taki betomierz. Tylko trzeba komus madremu podsunac. -
Dziewczyny mam pytanko.
Dziś przyszły mi wyniki badań progesteronu i estradiolu. Robiłam badania 7dpo (przynajmniej wg OV i testów owulacyjnych ale pewna nie jestem ze owulacja wtedy napewno nastąpiła) Rozumiem ze jest to faza lutealna.
Estradiol 507,4 norma 161-774
Progesteron 26,02 norma 5,3-86
Mam pytanie czy te wyniki są dobre zeby moc się starać? Przed okresem zawsze mam dwa dni brazowe plamienia i myślałam że jest coś nie tak z progesteronu. Wg mnie wyniki mieszczą się w normie ale nie wiem czy to wystarczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:56