REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróżbitka gratuluję!!
Kirys, Tobie również gratuluję! \
Hrabina, bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 17:18
kirys lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrozbitka gratuluję! Proszę o jakieś wróżby na siebie i wszystkie staraczki
Pirelka nie jest źle, nie powiedział nie
Fajnie, że jesteś mile zaskoczona to ma pewno też wpłynie na.twój późniejszy spokój w ciazy.
Kiedy beta?
Ile dni dokładnie masz opóźnienie?
Ja mam lekarza i usg dowcipne w czwartek. Do tej pory u mnie się nic nie zmieniło oprócz tego że wczoraj zauważylismy z mezem na basenie, że mam dziwnie spuchniety wzgorek.
3 mam kciuki! -
emilanka wrote:Pirelka trzymam kciuki
Wróżbitka nie mniej jednak nie zależnie od tego jak długo bezapelacyjnie gratuluję
Morwa co z betą? czekamy do wieczora? -
Karolina_karolina wrote:Morwa jednostki estradiolu to pmol/l a progesteronu nmol/l
-
Marta.83 wrote:dziewczyny, abstrahując od wszystkiego. Spójrzcie, jaki Kirys miała słabiutki test, ledwo cień na nim było widać, a nastepnego dnia beta prawie 500. Do dupy są te wszystkie testy
u mnie przy becie równej 5 była wyraźniejsza kreska
bądź tu mądry ...
powinni wymyślić taki test ciążowy z krwi, jak glukometr, że kapiesz kropelkę krwi i wychodzi wynik, bo na tych sikanych to się nieźle można przejechać.
Kirys szykuj dwa wózki na bliźniaki, bez jaj
Bo to taki lipny test był i już. A ja po prostu czułam, że jestem w ciąży
Bliźniaki raczej nie, bo miałam monitoring i był jeden pęcherzyk. Chyba że drugi schował się za nim A w sumie - jak Bóg da - to tak będzie i już, będę miała 2 w 1 hehe.Morwa, JoHanna lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnyMiMK wrote:Wrozbitka gratuluję! Proszę o jakieś wróżby na siebie i wszystkie staraczki
Pirelka nie jest źle, nie powiedział nie
Fajnie, że jesteś mile zaskoczona to ma pewno też wpłynie na.twój późniejszy spokój w ciazy.
Kiedy beta?
Ile dni dokładnie masz opóźnienie?
Ja mam lekarza i usg dowcipne w czwartek. Do tej pory u mnie się nic nie zmieniło oprócz tego że wczoraj zauważylismy z mezem na basenie, że mam dziwnie spuchniety wzgorek.
3 mam kciuki!
Na betę najwcześniej idę w środę, ale może i później.
Za Ciebie trzymam kciuki! -
Dziewczyny dzięki za kciuki! Beta zaskoczyła również mnie
A powiem Wam, że bolszewik mi rośnie prawdziwy - dziś pół nocy spać nie mogłam i było mi strasznie gorąco (a z natury jestem zmarzluchem).
Morwa - dzięki za Lenin Cata - miałam mocne postanowienie nie testować przed terminem wizyty Ridża, ale tak mnie nakręciłyście, że macie! A serio to czułam, ze coś jest na rzeczy.pirelka, kattalinna, kate55, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
kirys wrote:Dziewczyny dzięki za kciuki! Beta zaskoczyła również mnie
A powiem Wam, że bolszewik mi rośnie prawdziwy - dziś pół nocy spać nie mogłam i było mi strasznie gorąco (a z natury jestem zmarzluchem).
Morwa - dzięki za Lenin Cata - miałam mocne postanowienie nie testować przed terminem wizyty Ridża, ale tak mnie nakręciłyście, że macie! A serio to czułam, ze coś jest na rzeczy. -
Przesyłam wirusy wirusiska i wirusiątka:
&^%$#@!!!!@#$%^&*())(*&^^%%$#$#@!!!~~!@#$%%^^&&***&^%$#@!!!!@#$%^&**&^%$#@!@#$%^&*&^%$#@!~@#$%^&*&^%$#@!@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(
pirelka, MiMK, kattalinna, Migracja, Elza :), Klaudia90, Bratek, Kjopa3, Emilia77, ewelinka2210 lubią tę wiadomość