REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety ale wczoraj w ciężkich bólach trzymających do dziś przyszedł Ridz ;(
Pirelka rozkrecil się? Idziesz ze mną do listopadowek?
Morwa poproszę o wino.
Dużo Zdrówka jeszcze raz życzę
Gratuluję wszystkim za resztę 3 mam kciuki!
-
kirys wrote:dziś pół nocy spać nie mogłam i było mi strasznie gorąco (a z natury jestem zmarzluchem).
też tak mam.. beta zrobiona, wynik 303.40
Gratuluję wszystkim nowym mamom!MiMK, emaj, Musik, kattalinna, Morwa, Migracja, Kjopa3, ewelinka2210, Emilia77, pepsunieczka, Vesper, kirys, Bratek, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Podpowiedzcie proszę jeszcze.
@ powinnam dostać 12 a dostałam 19go. Raczej miałam 29-30 dniowe. Jak liczyć cykl? Mogę nie zauważyć ovu po sluzie jedynie po bólach ale teraz to już sama nie wiem. A codzienne pytongowanie nie przejdzie... -
Nie, poprzedni cykl był moim 1 i myslalm, że tego nie potrzebuje. Zawsze wiedziałam kiedy mam ovu, nawet na ostatnim usg pan mówi ze owu chyba... A ja na to była wczoraj... I się cieszył ze tak siebie znam. A na nast miesiąc miałam 2 dni opóźnienia.
Zacząć mierzyć od 1 dnia po @?
Te 10-14 dni kiedy mogłoby coś być mogę się pytongowac, ale nie jest to dla mnie łatwe. -
kattalinna wrote:Morwa, masz wyniki?
kate55, MiMK, kattalinna, Migracja, Paulette, Karolina_karolina, Klaudia90, Kjopa3, ewelinka2210, Emilia77, pepsunieczka, Vesper, kirys, Bratek, JoHanna lubią tę wiadomość
-
kate55 wrote:Ja bym pewnie poszła jak najszybciej, zaraz po teście
ja dizś właśnie robiłam tsh, ft3 i ft4
Ja to bym poczekała jeszcze z wizytą gdyby nie te leki ,które mi się kończą w piątek i tak miałam się wybrać do doktorka bo gdybym dostała @ to bym musiała śmigać na pierwszy monit i wtedy miałam w planie dostać receptę i wykupić tabletki:p -
dzięki Morwa fajnie, że masz taki spokój w sobie, bo ja pewnie bym mega panikowała... pewnie poszłabym tak szybko do gina, że nawet jeszcze nic by nie było widać no ale niestety, strasznie się boję, że znów będzie pozamacicznaPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:dzięki Morwa fajnie, że masz taki spokój w sobie, bo ja pewnie bym mega panikowała... pewnie poszłabym tak szybko do gina, że nawet jeszcze nic by nie było widać no ale niestety, strasznie się boję, że znów będzie pozamaciczna
-
dziękuję Ci bardzo!
U Was na pewno jest wszystko dobrze, skoro beta ładnie rośnie Trzymam mocno kciuki
A jeszcze Cię zapytam, czy przy cp miałaś jakieś inne objawy oprócz niewłaściwej bety? Jakieś krwawienia, bóle? Bo u mnie w zasadzie już praktycznie od zapłodnienia były plamienia i pewnie po tym poznam, czy coś jest nie tak. A parę dni przed testem miałam silny ból w podbrzuszu - byłam pewna, że to jakiś hardkorowy ridżPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Melduje się ze właśnie wróciłam od ginekologa i potwierdziły się Morwa twoje przypuszczenia. Zbyt niski progesteron w drugiej fazie cyklu. Dostałam luteine i jak dostane okres to mam zacząć jan brać w drugiej fazie cyklu i zbadam w przyszłym miesiącu czy się podniósł. Narazie dostałam 1tab na dzień. Jak będzie za mało rósł to wtedy zmienimy na dwie. Monitoring i tak zrobię dla siebie prywatnie a maz ma za tydzień badanie nasienia. Ale najbrawdopodobniej przyczyną jest niski progesteron co nie pozwala na zagniezdzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:24
-
kate55 wrote:dziękuję Ci bardzo!
U Was na pewno jest wszystko dobrze, skoro beta ładnie rośnie Trzymam mocno kciuki
A jeszcze Cię zapytam, czy przy cp miałaś jakieś inne objawy oprócz niewłaściwej bety? Jakieś krwawienia, bóle? Bo u mnie w zasadzie już praktycznie od zapłodnienia były plamienia i pewnie po tym poznam, czy coś jest nie tak. A parę dni przed testem miałam silny ból w podbrzuszu - byłam pewna, że to jakiś hardkorowy ridż
Edit : zaczęłam krwawic dopiero w szpitalu...w sobotę a trafiłam do niego w piątek. W poniedziałek była operacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:45