REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina ja mam dopochwową brać 2 razy dziennie po 50 mg. Nie wiem czy ta podjęzykowa ma ten sam przelicznik, ale chyba tak.
A jaki miałaś progesteron po owulacji?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
26 przy normie do 86 czyli nawet połowy nie bylo . Zakładając że robiłam 7 dpo ale wg obliczeń Morwy to mógł być 4dpo wiec nie biorę tego wyniku za wiarygodny. Dlatego chciałam zrobić drugi raz ten progesteron. Wcześniej robiłam w prywatnym laboratorium i wynik miałam na drugi dzień a tym razem nie wiem co mnie nagralo ze pojechałam do szpitala ;/.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 09:44
-
emilanka wrote:Vesper i chyba właśnie gdzieś się zagubił w połowie drogi bo przybił sobie piątkę z JaKupem postraszył plamieniem i się zanikł ... Ja chcę już nowy cykl - pogodziłam się z kolejną porażką i proszę mi takich numerów nie robić
Ja muszę poprowadzić do zwycięstwa moje MPL Matki Powstańców Listopadowych, a nie tkwić w zawieszeniu
Najlepiej by było jak by się przestraszył spotkania armii z Lady Alexis i w ogóle nie przychodził, abyś Ty jako wzorowa Matka Powstańców mogła nas zagrzewać do boju w listopadzie tylko taką opcję przyjmuję do wiadomości, w każdym innym przypadku podzielę się dziadem!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Musik wrote:Dziewczyny jak LH, FSH, Estradiol zrobię w 4dc to będzie dobrze?? Łapie mnie niestety niedziela i wyjazd służbowy.
Powoli zaczynam się przenosić na wątek listopadowy. Ale oczywiście będę do końca października sprawdzać tutaj statystyki )
Powodzenia niechaj do końca miesiąca będą już same Leninkociaki !!! -
Dziewczyny,
pomóżcie...
robiłem dzis testy owulacyjne z tego samego moczu jeden z rossmana wyszedł negatywny drugi z apteki domowe laboratorium i wyszedł pozytywny jak mam to rozumieć ???Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
Morwa wrote:Wrzuć oba testy rzucimy okiem .
już wyrzuciłam podczas sobotnich porządków
ale ewidentnie było widać ze ten z rossmana wyszedł bardzo bledziusieńki a z apteki dwie kreski takie sameStarania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI