REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucek475 wrote:już wyrzuciłam podczas sobotnich porządków
ale ewidentnie było widać ze ten z rossmana wyszedł bardzo bledziusieńki a z apteki dwie kreski takie sameLucek475 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Kurde nie tak miało być. Listopad jest Twój :* będziesz miała małego powstańca a ja będę ciągle Cię zarażać aż do skutku
Morwa, a jak Ty sięczujesz? Wszystko w porządku?Morwa lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnycześc dziewczyny
ja jutro sikam, w 11dpo...
ale mam takie podejrzenia, że mi chujowe testy ciągle sprzedają i tylko jedna kreska wychodzi. Będę reklamować, przecież to niemożliwe w 4 tyg ciążyMorwa, opóźniona, marchewa, pepsunieczka, JennyXS lubią tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:cześc dziewczyny
ja jutro sikam, w 11dpo...
ale mam takie podejrzenia, że mi chujowe testy ciągle sprzedają i tylko jedna kreska wychodzi. Będę reklamować, przecież to niemożliwe w 4 tyg ciążyMarta.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:GDZIE JEST POZYTYW ! GDZIE JEST POZYTYW!
http://iv.pl/images/77267338493455509599.gifMarta.83 lubi tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:GDZIE JEST POZYTYW ! GDZIE JEST POZYTYW!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:43
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wytrzymalam. Mam bladziocha. Ale zaznaczę dopiero jutro po becie... Aaa.... Happy
Morwa, Migracja, jahmich, Vesper, Bratek, Emilia77, kattalinna, kirys, pepsunieczka, Karolina_karolina, Kjopa3, JennyXS, Klaudia90, emaj, ewelinka2210, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
Wprowadziłam na listę Aniołkową wróżkę ,gdyż nie będziemy zabierać kotków bo one zmieniły sobie datę porodu i lada chwila wrócą na swoje miejsce . Jedyne co znika to kolor czerwony przy nicku bo na kolejnej liście może być inny, a Lenincat niech nadal czuwa
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny