REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marchewka moje gratulacje :***
Ja dziś testowałam 2 dni po spodziewanej @ i dalej jedna kreska:( pewnie nic z tego...
Tylko niech ten ridz jak najszybciej juz przyjdzie. Nigdy mi się miesiaczka nie spóźniala aż do dziś...
Może któraś z Was wie czy euthyrox może przedłużyć cykl? W tym miesiącu zaczęłam brać euthyrox to może od tego? Hmm juz sama nie wiem ale cały czas mam nadzieje ze będą jeszcze 2 kreseczki.marchewa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElza :) wrote:Marchewka moje gratulacje :***
Ja dziś testowałam 2 dni po spodziewanej @ i dalej jedna kreska:( pewnie nic z tego...
Tylko niech ten ridz jak najszybciej juz przyjdzie. Nigdy mi się miesiaczka nie spóźniala aż do dziś...
Może któraś z Was wie czy euthyrox może przedłużyć cykl? W tym miesiącu zaczęłam brać euthyrox to może od tego? Hmm juz sama nie wiem ale cały czas mam nadzieje ze będą jeszcze 2 kreseczki.
testy rożnie pokazują, może za mała czułość, nadzieja jest, póki nie ma @Elza :) lubi tę wiadomość
-
Elza
Ja mam to samo, zawsze miałam cykle po 28 dni, owulacja między 14-17 dniem zawsze to wiedziałam. Od miesiąca biorę Euthyrox i dosyć ze owulacja przyszła późno bo dopiero 21 dc to @ mam dostać w 34 dc. Tez podejrzewam ze to wszystko przez te hormony tak wszystko mi się opóźnia.
Również mam nadzieje ze zobaczę dwie kreski na teście
Tak jak pisze Marchewa dopóki nie ma @ jest nadzieja i ja w to wierzę i trzymam kciuki za nas obieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:52
Elza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pepsunieczka znalazłam normy:
w 1-2 dniu cyklu menstruacyjnego – 15–70 pg / ml (ng/L)
w 3-5 dniu cyklu menstruacyjnego – 45–120 pg / ml (ng/L)
w późnej fazie folikularnej – 30–90 pg / ml (ng / L)
podczas owulacji – 80–200 pg / ml (ng/L)
w fazie lutealnej <50 pg / ml (ng/L)
pomenopauzalnie <10 pg / ml (ng / L).
Wynik powyżej 45 pg / ml w 3 dniu cyklu miesiączkowego będzie wskazywał na prawidłową rezerwę jajnikową.
W normiepepsunieczka lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Dziewczyny ja dziś testowałam ....i jakiś ,,cień" . Oczywiście test wywaliłam. Trochę wcześnie zrobiłam bo jestem mega niecierpliwa. I teraz nie wiem . Iść jutro na bete? Jest sens czy poczekać jeszcze? Nie wiem czy ten cień to moja wyobraznia czy naprawdę tam był.
Morwa lubi tę wiadomość