REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania23 wrote:Dziewczyny ja dziś testowałam ....i jakiś ,,cień" . Oczywiście test wywaliłam. Trochę wcześnie zrobiłam bo jestem mega niecierpliwa. I teraz nie wiem . Iść jutro na bete? Jest sens czy poczekać jeszcze? Nie wiem czy ten cień to moja wyobraznia czy naprawdę tam był.
Ania23 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Ania23 wrote:Dziewczyny ja dziś testowałam ....i jakiś ,,cień" . Oczywiście test wywaliłam. Trochę wcześnie zrobiłam bo jestem mega niecierpliwa. I teraz nie wiem . Iść jutro na bete? Jest sens czy poczekać jeszcze? Nie wiem czy ten cień to moja wyobraznia czy naprawdę tam był.
-
Byłam dzisiaj na wizycie:) bąbelek w macicy kolejna wizyta 16.11:D
Ania23, Elza :), Paulette, Jagah, kattalinna, Marta.83, Klaudia90, pepsunieczka, angiee, mikaa85, Karolina_karolina, gosssiagabrysiowa, opóźniona, ewelinka2210, emaj, JoHanna, littleladybird, marchewa, Migracja, kirys, coffee, Kourtney, Anika27, Straciatellaa, Ann.naa, Karolucha, Kjopa3, Vesper, Emilia77, JennyXS lubią tę wiadomość
-
Morwa gratulacje:) niech teraz Bąbelek zdrowo rośnie:)
Ja dziś jak zaplanowałam tak zrobiłam, siknęłam na test, piękna gruba krecha ale niestety tylko jedna... pod każdym kątem patrzyłam ni jak z żadnej strony nie widać cienia.
Nakręciłam się tak na ciąże w tym miesiącu, że teraz muszę się jakoś odkręcić i znaleźć sposób na wrzucenie na luz!!!
Cycki do przodu i trzeba działać dalej!!!
Poproszę o winko!!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam , was kobitki !
Jestem tu nowa staram sie od 12 miesiecy badanie wszystkie ok i sama czekam .. cykle mam 24 dniowe jestem 4dpo za jakis tydzien bede wiedziec czy fasolka jest , ale nic na to nie wskazuje oprucz bol jajnikow obu ktorych nigdy tak nie mialam .. wszystkim starajacym serdecznie gratuluje !Elza :) lubi tę wiadomość
-
A powiedzenie mówi, że poniedziałki są takie sobie :p A tu patrzcie Aż się buzia szczerzy do monitora
Marchewa - gratuluje!! Okazało się że nie były to omamy wzrokowe
Karolina - świetnie, że beta ładnie wzrasta
Morwa - cieszę się razem z Tobą. Jesteś oficjalnie zakontraktowaną ciężarówką
Edit: Paolala, póki Ridż nie Cię oficjalnie nie nawiedzi apeluję do Morwy o niewstawianie flaszki. Szansa jeszcze jest!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 18:41
Karolina_karolina, marchewa lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
tana wrote:Witam , was kobitki !
Jestem tu nowa staram sie od 12 miesiecy badanie wszystkie ok i sama czekam .. cykle mam 24 dniowe jestem 4dpo za jakis tydzien bede wiedziec czy fasolka jest , ale nic na to nie wskazuje oprucz bol jajnikow obu ktorych nigdy tak nie mialam .. wszystkim starajacym serdecznie gratuluje !
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny