REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://iv.pl/images/65361935079539432172.jpg
Witam w Październiku!!!!! Która pierwsza do testowania ?????
http://iv.pl/images/55698505305439733259.jpegBratek, kattalinna, manabu, littleladybird, Paulette, mamaNika, emaj, Migracja, ewelinka2210, Kjopa3, przyszła mama 2, pepsunieczka, JoHanna lubią tę wiadomość
-
JoHanna wrote:Krab faktycznie wymiata Z takim dopingiem każdej z nas się uda, w końcu od czego są te szczypczyki, żeby zygota ładnie się trzymała!
Dzięki, Morwa!!!!! :-*
-
nick nieaktualnyPowodzenia w październiku! :* zostawiam zapas wirusów na cały miesiąc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...........
słońce82, emaj, ewelinka2210, Kjopa3, Morwa, Anika27, pepsunieczka, Bratek, blondyna5555, Emilia77, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Kochane! moja beta 13 dpo ----> 81,11 mlU/ml , na teście 2 piękne krechy:-) szczęsliwa poproszę Lenina nie wierzę!!!
aleala, manabu, Paulette, ktosiowa, Baronowa_83, Katarzyna87, odrobinacheci, Magdalena91, Lorka, littleladybird, Mundek, kattalinna, mamaNika, emaj, Migracja, ewelinka2210, Kjopa3, Morwa, Anika27, Klaudia90, przyszła mama 2, pepsunieczka, Bratek, blondyna5555, Emilia77, JoHanna, Impresja, luna91 lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Kochane! moja beta 13 dpo ----> 81,11 mlU/ml , na teście 2 piękne krechy:-) szczęsliwa poproszę Lenina nie wierzę!!!
Pięknie się październik zaczął
Gratulacje!miluszka, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:A bez seksu tez sie da zajsc ?
littleladybird, ewelinka2210, Anika27, przyszła mama 2, pepsunieczka, Paulette, Bratek, Emilia77, JoHanna, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Aleala mój potworek w brzuchu jest z cyklu bez Clo, bez którego nie mam owu...zapiłam na obczyźnie i zapomniałam wziąć tabletek:p
Edit: nie wysyłam wirusów i innych takich, bo są niepotrzebne
Edit kolejny: Wiem, ze to Rewolucja Październikowa (Lenin i te sprawy), ale pamiętajcie, że 7 października obchodzi swe 63 urodziny inny przywódca - Władek Putin!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 08:05
aleala, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak to wytrzymać do testowana i ja to już w ogóle nie wiem kiedy testować. Cykle mam co 22-26 dni , w tym miesiącu owulacja była w 14 dniu , więc testowanie obstawiłam na 10 października czyli 28 dzień cyklu , bo jak do tego czasu mnie nie zaleje to będzie nadzieja. Znając mnie nie wytrzymam i wcześniej będę testowała