REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krab faktycznie wymiata Z takim dopingiem każdej z nas się uda, w końcu od czego są te szczypczyki, żeby zygota ładnie się trzymała!
Edit: Ala - Baronowa zaszła w cyklu teoretycznie bezowulacyjnym Więc wszytko jest możliweWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 20:00
Paulette, Kjopa3, aleala, pepsunieczka, Emilia77, Bratek lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualnyaleala wrote:Ja to ciekawa jestem czy owu do mnie wgl zawita bo w tym cyklu nie bede brala clo juz... Tak wlasnie mnie natchnelo ze ja bez tego dziadostwa owu nie mam... Hmmm da sie zajsc w ciaze bez owu?
aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Ja to ciekawa jestem czy owu do mnie wgl zawita bo w tym cyklu nie bede brala clo juz... Tak wlasnie mnie natchnelo ze ja bez tego dziadostwa owu nie mam... Hmmm da sie zajsc w ciaze bez owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 20:15
-
A tak w ogóle to jestem przeciwna sikaniem na test przed czasem , po swoim przykładzie wiem ,że to nie ma sensu. W 11 dpo potrafiłam mieć negatyw ,taki jak biel vizira a dwa dni po tym teście już wyszła 2 kreska , gdzie nie wierzyłam ,że takie coś może mieć miejsce przy 13 dniowej fazie lutealnej i spodziewałam się tylko @
przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:A tak w ogóle to jestem przeciwna sikaniem na test przed czasem , po swoim przykładzie wiem ,że to nie ma sensu. W 11 dpo potrafiłam mieć negatyw ,taki jak biel vizira a dwa dni po tym teście już wyszła 2 kreska , gdzie nie wierzyłam ,że takie coś może mieć miejsce przy 13 dniowej fazie lutealnej i spodziewałam się tylko @
-
Cytrynka_ wrote:Ale jak się czołowiek juz nastawi psychicznie na @ a jej nie będzie i beda dwie krechy to radość będzie większa
Paulette, słońce82, aleala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Emaj trzymaj sikanca w szafce za butelkami wina. Jak juz zlapiesz za flaszke to szczac na patola nie polecisz ;p
-
Morwa no masz troche racji w tym.
Mi z imion bardzo się podoba Tosia i Misia. Ale obecnie ojciec dziecka miałby problem z wymową tych imion. Więc odpadaja.
A dla chłopca od dziecka mam wybrane. Adaś. I tu akurat trafiłam idealnie bo imię obowiązuje w każdym z 3 interesujacych mnie języków -
emaj wrote:Ala próbowałam tego przy pierwszych testach alexisowych i skończyło się tak, że po winie wysikałam pozytywa.
Hhhhmmmm...teraz tak myślę, to może coś w tym jest! Dziewczyny sikajcie po winie (tzn. po wypiciu, nie oblewajcie butelki), a będą pozytywy!
Hmm. Jest cos w tym winie.
Przecież większość wpadek jest właśnie po alko. Więc może % zwiększają szanse? -
Ide zatem kupic zapas wina. Chleje caly cykl! Az do cionrzy!
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Ja to ciekawa jestem czy owu do mnie wgl zawita bo w tym cyklu nie bede brala clo juz... Tak wlasnie mnie natchnelo ze ja bez tego dziadostwa owu nie mam... Hmmm da sie zajsc w ciaze bez owu?