REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka, sikaj dalej tylko zrób coś z tempka
Pięknie się październik zaczyna żeby tak rewolucyjnie faktycznie było, to lenincat powinien cały miesiąc zdominować, nie że tylko początek i koniec
Miluszka, brawo Tymiluszka, yesenia lubią tę wiadomość
-
Staraliśmy się 7 nieregularnych cykli z ovufriend a ogólnie to równo rok temu przestałam brać tabletki antykoncepcyjne, przez 3 ostatnie cykle stymulacja Clo, ww tym cyklu pregnyl i udało sie:-)
Dziekuje Kochane za mile słowa,mam wrażenie że to mi się śni ♡ ♡ ♡ ☆☆☆☆☆kattalinna, słońce82, emaj, Kjopa3, Morwa, Paulette, Bratek lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Kochane! moja beta 13 dpo ----> 81,11 mlU/ml , na teście 2 piękne krechy:-) szczęsliwa poproszę Lenina nie wierzę!!!
Ja również życze wszystkim udanego październikamiluszka lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Testowalam. Przeciez pisze ze sikam na bialo.
Jak sie szybko Ridz przypaleta to jeszcze zdaze na ostatnie bolszewiki
Kattalinna widac moj za malo grzeje temu tempka w dol.
Ja mam krótkie cykle - możliwe, że też zdążę jak teraz się nie udało -
To jest nasz miesiąc, wiec chcąc nie chcąc wszystkie musimy zakończyć go z powodzeniem a przeglądając wykresy na większoścvi widać minimalny spadek temperatury na dzień przed pozytywnym testem, a Twój spadek jest mniejszy niż minimalny kochana
-
Witajcie!
Nie wiem od czego zacząć. Na początku chciałabym się ładnie przywitać i napisać kilka słów o sobie Mam na imię Klaudia, jestem szczęśliwą mamą półrocznej Ninki. Zanim zaczęliśmy starania o pierwsze dziecko, wiedzieliśmy już, kiedy będziemy planować drugą ciążę. Chcieliśmy, by różnica wieku była niewielka. Po długich rozmowach, dyskusjach, przemyśleniach wreszcie podjęliśmy decyzję.
Teraz, kiedy decyzja zapadła w głowie pojawia mi się wiele pytań. Czy ja dam radę? Ciąża i niemowlę, jak to pogodzić? Dwoje maluszków, czy naprawdę tego chcemy? Czy nie lepiej było poczekać, aż Ninka będzie bardziej samodzielna? Itd. Itp. Dam radę, da się wszystko pogodzić, tego właśnie chcemy, nie ma na co czekać Bo jak nie my to kto?
Trzymajcie kciuki! Ciąża i macierzyństwo niosą ze sobą najpiękniejsze chwile
Pozdrawiam wszystkie staraczki i wszystkim życzę wymarzonych dwóch wyraźnych krech!Barbarella86, Anika27, Morwa, pepsunieczka, miluszka, Bratek lubią tę wiadomość