REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To grubo byłoMorwa wrote:No widać po mojej dzisiejszej temperaturze;) ja piłam u mamy z siostrą: orzechówkę z mlekiem , wino a potem kilka piw. Mąż z moim bratem i z szwagrem zabaniaczyli u siostry w domu tak ,że ich policja do mamy domu przywiozła, bo brat ciągnął męża do domu. Na szczęście trafili na spoko gliniarzy a mój mąż nawet pijany ma dar przekonywania
skończyło się tylko na spisaniu:p także imprezy gruba 

-
Progesteron nie zachwyca, pewnie przez niego fl krótka. Duphaston sobie zalatw albo lutke i będzie gites. A co do badań hormonów tarczycy to jak masz możliwość to jak najbardziej zróbpepsunieczka wrote:U mnie fl tez ma 10dni ...chyba kulawo...proresteron 12,43 w tej fazie.Na prolaktyne biore dostinex ktory wlasnie mi sie konczy i teraz musze "na lewo" sie zaopatrzyc bo tu w szwedensach nie ogarne...
Prolaktyna unormowana juz jakis czas temu ale wciaz nie idzie i tak sobie mysle ze jak zjade do pl pojde moze na te tarczycowe ft3 ft4 ...mam nerwice i snuje domniemania ze to ma dość duży wpływ ze nie ma ciąży...??
Jak uważacie kibietki
pepsunieczka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello laski:)
yesenia a nie masz norm na wyniku?...
ja jestem obolała jak mało kiedy płodzenie dziedzica-bolszewika mnie wykończyło:) bolą mnie nogi, uda, brzuch, plecy, ręce , ramiona i szyja:)...i chyba cudowny olejek z oregano, nie pomoże:P
tak w ogóle to już mam chyba pierwsze objawy cionszy mojej urojonej:P
no nic ruszam dupsko z krzesła i idę coś popracować, miłego dnia:)
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podaj normy ale wydaje mi się ,że progesteron masz ok. Ja jak byłam w ciąży (o której jeszcze wtedy nie wiedziałam) to 7dpo miałam podobny progesteron. A w dniu @ wynosił już około 40 przy becie około 200;) także dla utrzymania ciąży minimalny progesteron to 9 . Ale lekarze wiadomo chcą aby on był jak najwyższyyesenia wrote:Dziewczyny czy progesteron 16 to malo czy duzo? Przydalby mi sie Duphaston ??
jedni mówią ,że aby mówić o tym ,że owu mogła mieć miejsce to progesteron ma wynosić 16 a inni ,że 19 to już taki spoko aby to samo stwierdzić. To tak naprawdę kwestia indywidualna, jak ma ciąża przetrwać to przetrwa przy progesteronie wynoszącym 9 a jak nie ma przetrwać to i progesteron 50 nie pomoże.
mik82, stacey lubią tę wiadomość
-
Wiedźmy polecają wiele win , ale myślę ,że chodzi Ci o "prosecco". Ja mam jedną zasadę ,wino musi smakować i nie ważne jakie jest, ważne by jego picie sprawiało nam przyjemnośćMona_M wrote:Hahahaha
Morwa, a co to za winko było? Wiem, że jakieś z Lidla polecacie ale ciągle nazwy zapominam
I to czerwone wytrawne musi byc koniecznie?
ja osobiście piję półwytrawne albo półsłodkie
-
nick nieaktualnyAle na endometrium działa?Morwa wrote:Wiedźmy polecają wiele win , ale myślę ,że chodzi Ci o "prosecco". Ja mam jedną zasadę ,wino musi smakować i nie ważne jakie jest, ważne by jego picie sprawiało nam przyjemność
ja osobiście piję półwytrawne albo półsłodkie 

Ja pić wina nie mogę, bo mam migrenę, ale dla poprawy endometrium zaryzykuje

polej kieliszeczek winka i będziesz jak nowo narodzona.