REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:No widać po mojej dzisiejszej temperaturze;) ja piłam u mamy z siostrą: orzechówkę z mlekiem , wino a potem kilka piw. Mąż z moim bratem i z szwagrem zabaniaczyli u siostry w domu tak ,że ich policja do mamy domu przywiozła, bo brat ciągnął męża do domu. Na szczęście trafili na spoko gliniarzy a mój mąż nawet pijany ma dar przekonywania skończyło się tylko na spisaniu:p także imprezy gruba
-
pepsunieczka wrote:U mnie fl tez ma 10dni ...chyba kulawo...proresteron 12,43 w tej fazie.Na prolaktyne biore dostinex ktory wlasnie mi sie konczy i teraz musze "na lewo" sie zaopatrzyc bo tu w szwedensach nie ogarne...
Prolaktyna unormowana juz jakis czas temu ale wciaz nie idzie i tak sobie mysle ze jak zjade do pl pojde moze na te tarczycowe ft3 ft4 ...mam nerwice i snuje domniemania ze to ma dość duży wpływ ze nie ma ciąży...??
Jak uważacie kibietkipepsunieczka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello laski:)
yesenia a nie masz norm na wyniku?...
ja jestem obolała jak mało kiedy płodzenie dziedzica-bolszewika mnie wykończyło:) bolą mnie nogi, uda, brzuch, plecy, ręce , ramiona i szyja:)...i chyba cudowny olejek z oregano, nie pomoże:P
tak w ogóle to już mam chyba pierwsze objawy cionszy mojej urojonej:P
no nic ruszam dupsko z krzesła i idę coś popracować, miłego dnia:)kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Dziewczyny czy progesteron 16 to malo czy duzo? Przydalby mi sie Duphaston ??
mik82, stacey lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Hahahaha
Morwa, a co to za winko było? Wiem, że jakieś z Lidla polecacie ale ciągle nazwy zapominam
I to czerwone wytrawne musi byc koniecznie? -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Wiedźmy polecają wiele win , ale myślę ,że chodzi Ci o "prosecco". Ja mam jedną zasadę ,wino musi smakować i nie ważne jakie jest, ważne by jego picie sprawiało nam przyjemność ja osobiście piję półwytrawne albo półsłodkie
Ja pić wina nie mogę, bo mam migrenę, ale dla poprawy endometrium zaryzykuje