REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeraz mam tylko ciążę urojoną i spożywczą. W wyniku pierwszej cycki mnie bolą i obżeram się wszystkim, co słodkie. W wyniku drugiej nie mogę dopiąć spodni...
Chociaż... może to jest jakoś ze sobą powiązane? Może jakbym się nie obżerała słodkim, to mogłabym nosić, co chcę?
Eeee tam, idę po ciasteczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 07:39
Cytrynka_, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
o proszę ja na wyobraźnie podziałałam:) plany szczegółowe są ok:P
co do planów miałam już rodzić na swoją 30-stke cholera, która minęła w sierpniu!!
jak widzę te wino na 1 stronie to mam ciary, obiecuję, ze jak zobaczę je przy swoim nicku to wydłubię sobie oko z nerwów! -
Ufff, dostałam właśnie sms od mojej pani dr, że wyniki posiewu z szyjki sprzed tygodnia są idealne Zostało zrobić CRP i jak teraz nie zaskoczymy, to już w przyszłym cyklu HSG (czyli jeszcze w październiku ).
Czy któraś z mierzących orientuje się, od czego mogą być takie kretyńskie temperatury, jak na moim bieżącym wykresie? Bo moja niebieska linia dostała w tym cyklu czkawki -
Ja juz tez wiem jak mojemu powiem o nowinie. Jesli nie bedzie go ze mna w dniu testu. Bo nawet jak mu nie pokaze to po oczach pozna ze pozytyw. A ze ostatnio czesto spimt oddzielnie to mam szanse na male zakupy zanim sie podziele ta wiadomoscia.
-
przyszła mama 2 wrote:Jestem , dokładnie czarownicą z racji wieku i przeżyć życiowych:)
wróże z wszystkiego, włosa z głowy, nadpitej kawy i chmury na niebie.
Tobie już wywróżyłam, stoickiego , opanowanego bolszewika! -
manabu wrote:Mój plan nie jest tak rozbudowany (wszystkie ważne daty już były...). Kreski będą w Dzień Nauczyciela (syna dzień wolny od szkoły), może 11 listopada poinformujemy rodzinki, a że święto narodowe zbiega się z urodzinami brata mojego, to wszystkich będziemy mieć w jednym miejscu
A urodzę w urodziny mojego męża - 4 czerwca
Teraz mam tylko ciążę urojoną i spożywczą. W wyniku pierwszej cycki mnie bolą i obżeram się wszystkim, co słodkie. W wyniku drugiej nie mogę dopiąć spodni...
Chociaż... może to jest jakoś ze sobą powiązane? Może jakbym się nie obżerała słodkim, to mogłabym nosić, co chcę?
Eeee tam, idę po ciasteczko
Weź dwa, mam to samo
U mnie plan żeby zajść a wszelkie ewengualne daty poźnie obstawiemanabu lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
kattalinna wrote:mnie dziś swędział lewy cycek i od rana umieram po wczorajszym dopingowaniu mojego endo - da się z tego wywróżyć coś?
Na pewniaka kaca ...reszta to rozwinieta fantazja
U mnie też ten skurczybyk nadciąga choleraaa noooWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 14:26
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Moj malz sie smieje ze odrazu sie kapnie jak sie uda bo odstawie lekarstwo na endometrium czyt. Kieliszek wieczorny wypelniony polwtrawna krwia dziewic polozonych w ofierze za dziedzica rodu xd
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy krew dziewic jest dobra na dziedzica rodu. Ja bym skladala w ofierze jakies wielomatki. Zeby bylo wiadomo ze maja plodna krew.
Ale zeby nie bylo ze on kapnie sie pierwszy to jeszcze przed wieczorem mu powiedz
A ja to tak po prostemu. Bez wymyslow. Mysle zeby kupic jakis gadzet z napisem the best daddy albo cos w tym stylu. Ewentualnie kupie lalke babyborn (albo tanszy odpowiednik) i pewnego dnia pokaze mu jak myc i przewijac niemowlaka. I powiem ze musi duzo cwiczyc bo za chwile bedzie mu to potrzebneemaj lubi tę wiadomość