X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stacey gratulacje :)

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też jakaś chandra dopadła :(
    Siedzę i czytam jakie badania jeszcze zrobić i gdzie jak wpadnę do Pl...musze zmienić ginekologicznego konowała...muszę sie zagłebić bo gdzieś problem we mnie jest zrobie ft3 i 4 ,AMH,....w 38 rż to już chyba powinnam...

Ej też sobie dziś poleje...mam martini rosso z resztà wsio raw no byle wyluzować...

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka a Ty jak tam? Jutro test powtarzasz? 5rzymam kciuki za mocną kreseczkę :)

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie oczytałam o ananasie i szybko po niego pojechałam...aż jęzor piecze!
    inwestuje w tego bolszewika i siły psychiczne i finanse ponad normę :)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję mamie kolejnego bolszewika :) betę najlepiej po 48 godzinach powtórzyć, Twój plan jest zatem idealny :)

Przyszła mama, ananas jest super :) ja dziś standardowo będę pogryzać :) ale wina to z wczorajszej flaszki chyba z pół kieliszka zostało. Zażyję zatem w charakterze lekarstwa ;)

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka, Twój wykres ładnieje coraz bardziej :) sikasz jutro?

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Pauletta oby kolejny cykl byl bardziej hojny w <3.

Morwa podak wspolrzedne. Juz na miotle wskakuje. Uwielbiam miody pitne.
    Haha odpalaj miotłe i wpadaj śmiało , w przenośni i dosłownie :) byłam w tym roku na świecie miodu, więc się obkupiłam w midne trunki , także kilkanaście butelek czeka :D

stacey lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę ze na dziecko nigdy nie bedzie odpowiedniego czasu. Zawsze znajdzie sie cos. co bedzie torowc droge. Ot taka refleksja. A jak juz dojdziemy do wniosku ze jednak chcemy dziecko to moze byc za pozno. Bo wiek niestety nie sprzyja.

A ze ja chce mie. Gromadke to zaczynam dzialac wczesnie. Zeby do 30 sie wyrobic przynajmniej z polowa planu :D

Pepsunieczka no to ja mma tak samo. Lekarza juz sobie zaklepalam dzis. Badania juz wyczailam gdzie ktore tansze. I jak tam dojechac ;) teraz tylko na samolot czekac.

Jeslo dojade dzis do sklepu to jutro zatestuje. Inaczej nie mam testu wiec nie mam jak testowac. Chyba ze z rana bym nie sikala zanim bym do domu nie dojechala (wiem ze dalabym rade bo w pracy czasami musze wytrzymac kilka godzin bez toalety). A od momentuwstania z lozka i dojazd do domu mija raptem niecale 30 min.

Kattalinna a jutro bedzie w dol. Bo juz dwa dni bylo w gore. Taki moj wykres sprytny. Ze sie bawi ze mna.

Morwa za 5 monut zamykam i lece. Nie wypij wszystkiego beze mnie.

Morwa, Vesper, kattalinna lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1376249946-by-kyd-600.jpg

wpadłam z moją ulubienicą.
    strzeżcie się cioty, ridże , małpy, okresy i inne świństwa! nikt mi tej listy nie zapaskudzi!

stoję na warcie, możecie spać spokojnie:):)

Morwa, Impresja, Vesper, emaj, Paulette, kattalinna, mik82, Kjopa3, pepsunieczka, Bratek, Emilia77 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama 2 wrote:
    1376249946-by-kyd-600.jpg

wpadłam z moją ulubienicą.
    strzeżcie się cioty, ridże , małpy, okresy i inne świństwa! nikt mi tej listy nie zapaskudzi!

stoję na warcie, możecie spać spokojnie:):)
    Tak trzymać! strzelaj do dziada, żeby się ciota u żadnej już nie pojawił przez 9 miesięcy ;)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozycz ta spluwe. Czuje jak stoi gdzies kolo mnie i czeka na moment do ataku. Juz bardziej @ bolu brzucha miec nie moge

Wysłany: 5 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajjj już nie mam siły...przeganiam mendę ale ona sie niczego nie boi, nawet mej giwery;/ buuuu

• Vesper Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

witam się po przerwie spowodowanej pracowitym czasem.
    Przede wszystkim gratuluję Stacey <3 i Słońce <3
    Trzymam kciuki za zdrowe ciąże!

Luna - dzięki za info o progesteronie!

Morwa, skarbnico wiedzy, pozdrawiam!

A ja właśnie nie bardzo wiem, co zrobić... dostałam na jebisza orungal. Ale wiecie co? tam jest napisane, że w cyklu, w którym się go stosuje nie wolno zajść w ciążę... jakiś paskudny ten dziad orungal :P W środę idę jeszcze raz do lekarza, no...i kurde nie wiem, co zrobić. Bo biocenoza wyszła ok, a jednak coś tam się dzieje. Przed wizytą w środę zrobię jeszcze PH test, zobaczymy.
    Brać czy nie brać? oto jest pytanie :P
    A jak wezmę orungal, to mogę jutro łyknąć %? idziemy na wesołą, proszoną kolację :D

ech

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:08

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takiego dola ze nie widac mnie z niego :(

• emaj Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:41

Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper ja Ci niestety nie pomogę bo się z Ibiszem- Jebiszem nie widzę, więc nie interesują mnie zbytnio leki na tą mende. Najlepiej zapytaj lekarza. Może jest jakiś inny skuteczny lek ,z którym będziesz mogła się starać a ten zostawisz sobie na zaś?

• JoHanna Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trza się pocieszać :) Zgadnijcie co jest najlepsze na pocieszenie. Otóż dwie rzeczy - czekolada i alkohol. Zaznaczam, że można wybrać dwie rzeczy. Jako, że ja swój dołek zaliczyłam w niedzielę, mogę z czystym sumieniem pić winko :D

Edit: i jeść czekoladę. Jak mawiała Scarlet O'Hara resztą zajmę się jutro :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:23

pepsunieczka lubi tę wiadomość

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper Orungal należy do leków grupy C- czyli Badania na zwierzętach wykazały działanie teratogenne lub zabójcze dla płodu, ale nie przeprowadzono badań z grupą kontrolną kobiet, lub nie przeprowadzono odpowiednich badań ani na zwierzętach, ani u ludzi. Więc lepiej się nie starać jak się go zarzywa

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zasiadam do miodu %%% :) bo coś czuje ,że mój dziedzic rodu będzie się wgryzać:p warto więc rozluźnić nieco mięśnie aby mu łatwiej było :D także ten tego

http://iv.pl/images/71702720459441209651.jpg

pigułka, Vesper, przyszła mama 2, kattalinna, mik82, Kjopa3, pepsunieczka, stacey lubią tę wiadomość

• Vesper Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj, dzięki za support!

Morwa, no właśnie, ciągle się wahałam, czy brać orungal, bo to szybkie leczenie i wydawało mi się, że zaraz potem będziemy mogli wrócić do baraszkowania, ale...

Dzięki, Pigułka, że napisałaś o leku. Chyba w takim razie poczekam do środy i zobaczę, co powie druga lekarka. Swoją drogą, lekarka wiedziała, że się staram... byłam w szoku po przeczytaniu ulotki :/

no, nic, jutro będzie super wyżerka i % sobie nie odmówię :P

idę zerknąć na lenincaty na pierwszej stronie :D

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ