REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Abra wrote:U mnie z kolei lewy jajnik zawsze jakoś słabo widoczny, ale nie że go w ogóle gin nie znajduje i też mam częściej z prawego (tego bardziej widocznego) owulkę, ale i z lewego się zdarza
No u mnie 12 dpo i negatyw, więc raczej nic z tego... -
Abra wrote:Hej!
Co prawda nie byłam zapisana na liście, ale skoro mi się udało, to pomyślałam, że poprawię Wam statystyki
W sobotę ujrzałam po raz pierwszy w życiu pozytywne testy, a wczoraj robiłam betę i wynik to 223.
Także poproszę o wpisanie mi czuwającego kotaAbra, Vesper, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Super gratulacje :*:*:* wpisałam Ci Lenincata z datą sobotnią
O matko - ale wyglądam z tym Kotem
Dzięki dziewczynyMorwa, kattalinna, Mona_M lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
kattalinna wrote:z kotem każdej do twarzy
właśnie sobie uświadomiłam, że jako kociara nie wiem jak to zrobię, ale musze dwie wysikać
Nawet mąż do mnie wczoraj się śmiał, że jestem kotna, a że mówię do niego notorycznie "kocie" "Kotku" to mu powiedziałam - no tak! w końcu to Twoje dziecko czyli Kociak
Oby było tu jak największe kocie stado
powodzenia Wam życzę!!!ewelinka2210, kattalinna, pepsunieczka, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Cytrynka_ wrote:Kattalinna mi sie udalo nazbierac 74 pkt. Teraz juz nie doliczaja. Tylko kaza testowac. A testy dup...
-
Sie wkurzyłam spiełam i się rejestruje do invicty ...jakaś promo jest więc może uda mi się skorzystać zjechać do pl i zlecą jakieś sensowne badania..
O ile mnie słuchy doszły szybko diagnozują ....zobaczymy....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Cześć dziewczyny, chciałam się pożegnać z Wami, dziękuję za wsparcie w chwilach zwątpienia, trzymam za Was kciuki. Przenoszę się na fioletową stronę.
Powodzenia w staraniach, przesyłam wirusy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Morwa, pepsunieczka, emaj, Kjopa3, Vesper lubią tę wiadomość
-
słońce82 wrote:Cześć dziewczyny, chciałam się pożegnać z Wami, dziękuję za wsparcie w chwilach zwątpienia, trzymam za Was kciuki. Przenoszę się na fioletową stronę.
Powodzenia w staraniach, przesyłam wirusy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Najlepszego,zdrowego,radosnego ciążowaniasłońce82 lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
dziewczyny pomocy!!Mój okres to chyba nie okres...do teraz jeszcze się nic nie rozkręciło, rano miałam ślady jasnej krwi przy podcieraniu i do tego bolał mnie brzuch jak na okres więc byłam pewna, że to okres...Do teraz jednak podpaska jest sucha jedyne co to dwa razy przy sikaniu miałam trochę krwi, ale żadnych skrzepów nic i ból brzucha przeszedł...test chcę zrobić ale nie wiem czy mogę jak plamię czy coś wyjdzie?Może sobie wkręcam znowu ,ale u mnie zawsze okres się rozkręcał w godzinkę max. dwie. Tempkę mierzyłam przed chwilą i jest 37.7 ale po południu to chyba i tak nie ma co się sugerować. Co o tym myślicie?
-
chyba sobie wkręcasz...wszystkie to przerobiłyśmy:) raczej nie ma co się łudzić o historiach ciążowych z krwawieniami!
a temperaturę po południu można o kant dupy rozbić!
polej sobie dobrego winka na uspokojenie skołatanych nerwów:)pepsunieczka, dotik lubią tę wiadomość
-
iwonka86 wrote:dziewczyny pomocy!!Mój okres to chyba nie okres...do teraz jeszcze się nic nie rozkręciło, rano miałam ślady jasnej krwi przy podcieraniu i do tego bolał mnie brzuch jak na okres więc byłam pewna, że to okres...Do teraz jednak podpaska jest sucha jedyne co to dwa razy przy sikaniu miałam trochę krwi, ale żadnych skrzepów nic i ból brzucha przeszedł...test chcę zrobić ale nie wiem czy mogę jak plamię czy coś wyjdzie?Może sobie wkręcam znowu ,ale u mnie zawsze okres się rozkręcał w godzinkę max. dwie. Tempkę mierzyłam przed chwilą i jest 37.7 ale po południu to chyba i tak nie ma co się sugerować. Co o tym myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 16:41
-
Iwonko kattalinna dobrze mowi. Dzis sie zrelaksuj. Wez ciepla kapiel, dobry film. Moze winko i pytong. I jak sytuacja sie nie zmieni do rana to wtedy testuj.
Teraz jest popoludnie i moze wyjsc negatyw. Wiec bez sensu cokolwiek robic. A temp o tej porze tez moze przeklamywac. -
Cytrynka_ wrote:Karolina moze sprzet stary i temu lekarz malo co widzi. Idz jeszcze raz na lepszy sprzet. Wtedy bedziesz wiedziala dokladniej co i jak.
Mam już skierowanie na drugie usg do innego ginekologa z lepszym sprzętem. Dzięki dziewczyny trochę mnie to podniosło na duchu bo jak wróciłam od ginekologa to się powaliłam na łóżko i ryczałam. Oby to wina słabego sprzętu. Dostałam dziś wyniki lh i fsh i są idealne w normie wiec zglupialam bo nie wskazują na PCOS -
Karolina_karolina wrote:Mam już skierowanie na drugie usg do innego ginekologa z lepszym sprzętem. Dzięki dziewczyny trochę mnie to podniosło na duchu bo jak wróciłam od ginekologa to się powaliłam na łóżko i ryczałam. Oby to wina słabego sprzętu. Dostałam dziś wyniki lh i fsh i są idealne w normie wiec zglupialam bo nie wskazują na PCOS
PCOS to zespół czyli musisz mieć np. 3 lub więcej objawów ja przed ciążą miałam podobno PCOS - nieregularne miesiączki, trądzik, policystyczne jajniki ale hormony nic nie wykazywały. Zaszłam w ciąże w 1 cyklu po odstawieniu anty.
Także spokojnie, możesz mieć policystyczne jajniki (same) lub też może wina sprzętu