REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykirys wrote:Dzięki Morwa Też na to liczę!
Nie było mnie tutaj chwilę, bo miałam mały kryzys - zmiana lekarza, każdy mówi co innego, jeden przepisuje Clo bez monitoringu, drugi, że nie potrzebuję Clo, bo ovu jest (we wtorek potwierdziłam na usg). Do tego wizyta u endo i leki na tarczycę (wreszcie!), mam do zbicia TSH 3,15. U męża kiepska morfologia (5% prawidłowych), za niedługo idzie do urologa i zobaczymy co dalej.
Niestety u mnie piękne wykresiki jak dotychczas nie wystarczały, ale jestem dobrej myśli, może po prostu musimy trochę dłużej poczekać.
My mielismy mofrologie 2% i po miesiącu kuracji pojawił się Kropek AlaMorwa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangiee wrote:Zrobiłam jeszcze jeden:p
Dobra, to ja bede głosem rozsądku
Szkoda że nie masz udostepnionego wykresu, możnaby sie odnieść.
A cieni cienia widziałam w poprzednich cyklach u siebie tyle, ze nie wierzę w nie.
Człowiek się nakreci, a potem kiiiicha.
Powtórz test a najlepiej beta, wtedy jest 100% pewnosci . No i przyrost bety potem -
Morwa wrote:Ale to chyba nie na grudzień ?
edit:
Szczodry Wieczór podbił mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 16:38
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Na jutro mam dla was przygotowane specjalne wiruski :p będę rozsyłać masowo także proszę się przygotować i poudostepniać wykresy
Vesper, pepsunieczka, kirys, malika89, Mona_M, Kjopa3, kattalinna, Anika27, Paulette, Bratek, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grudniowe jest bo to taka poganska wigilia ale poniewaz ja zawsze testuje kolo 28-29 kazdego miesiaca to nie chce zadnych swiat w temacie! :p
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Na jutro mam dla was przygotowane specjalne wiruski :p będę rozsyłać masowo także proszę się przygotować i poudostepniać wykresy
Ja jestem gotowa, w ramach ćwiczen zrobiłam test owulacyjny
Morwa, możesz mnie śmiało zarażać, tylko tak porządnie! / seksior jak pisałam był po owulacji, wiec trzeba naprawdę dużo nakichać na ten mój wykres zeby był odpowiedni finał / -
Mama_Ali wrote:Grudzien chcecie zakładać? Kobity! Przeciez to połowa października dopiero, jak sie któras uprze to jeszcze ze 3 razy moze do tego czasu testować
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama_Ali wrote:My mielismy mofrologie 2% i po miesiącu kuracji pojawił się Kropek Ala
jaka to była kuracja ?
a u mnie baaardzo dziwny wykres w tym miesiącu, jestem w szoku, ze codziennie mam taką samą temp od paru dni... tak źle i tak niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 16:50
-
zakładać wątek i to już
szczodry wieczór również chcę mieć, a po szczodrym wieczorze owoce zbierać
podoba mnie się!
upajam się piwem, bo już ciśnienia nie wytrzymałam w gaciach!
a moze by coś w zwierzęcy watek grudniowy uderzyć? np w łosia, zimowe zwierze. do kogo przyjdzie Ridż dostanie tylko poroże łosia ,symbol zacny, komu sie coś zasieje piękne dorodne zwierze:)
Łoś ma ruje własnie w listopadzie i grudniu największe:) Samica wchodząca w okres rui wydaje płaczliwe nosowe porykiwanie niczym kazda z nas:)! a młode łosia zwane jest łoszakiem, ja chcę małego łoszaczka:)!Vesper, Kjopa3, kattalinna, Bratek lubią tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:zakładać wątek i to już
szczodry wieczór również chcę mieć, a po szczodrym wieczorze owoce zbierać
podoba mnie się!
upajam się piwem, bo już ciśnienia nie wytrzymałam w gaciach!
a moze by coś w zwierzęcy watek grudniowy uderzyć? np w łosia, zimowe zwierze. do kogo przyjdzie Ridż dostanie tylko poroże łosia ,symbol zacny, komu sie coś zasieje piękne dorodne zwierze:)
Łoś ma ruje własnie w listopadzie i grudniu największe:) Samica wchodząca w okres rui wydaje płaczliwe nosowe porykiwanie niczym kazda z nas:)! a młode łosia zwane jest łoszakiem, ja chcę małego łoszaczka:)!aleala, Vesper, Kjopa3, Bratek, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny