REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymanabu trzymam kciuki, jak już mąż widzi to chyba jest nieźle Koty czują takie rzeczy, podobnie jak leżą u kogoś na danych miejscach, które są chore
Ja robiłam dzień po terminie @, ale jedna kreska.. ani cienia cienia nie było.. czyli to samo od 2 lat a @ jak nie było tak nie ma.. objawów też żadnych, nawet podbrzusze przestaje odczuwać, a w dniach terminu strasznie bolało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:27
manabu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie planuję robić bety, najwyżej zrobię drugi test za kilka dni jak nic się nie zmieni..jak nie dostanę dłuższy czas to pójdę do lekarza, może on da skierowanie na betę i się zobaczymy. Zbyt dużo nakręcania się to już nie dla mnie po 2 latach zawsze miałam zawody..zresztą pierwszy test też był negatywny więc nie licze na wiele.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:37
-
manabu - ja również gratuluję.
Ja chciałabym wyczekac z testowaniem do piątku ( ale nie wiem czy się nie pośpieszę bo w środę jadę do Zakopanego i chętnie napiłabym się grzanego winka
Dziewczyny czy to normalne że w ciągu dnia jest OK a wieczorem jak położę się na brzuchu to mnie bola piersi? Dodam, że mnie przed @ nigdy nie bolą ani piersi ani brzuchmanabu lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Witam, Kobietki Jestem tu tak nowa, że mój wykres wypełniany jest od połowy
Miałam dopisać się już wczoraj na forum, serdecznie pogratulować kobietkom owocnego miesiąca, ale postanowiłam się jeszcze dzień wstrzymać, a tu proszę!!
Doba cudów dla serca mego...
Wygrana Polaków, tak, tak, Francja 2016!! Świętujemy, radość niesamowita :)Ok, no ale w końcu trzeba się położyć...
12.10.2015, Godzina 7:00, odsłaniam rolety, a tam?! Bielusieńko! Piękny śnieżek Oczywiście, małż już tak bardzo się nie ucieszył, w końcu trzeba kupić zimówki... I to w połowie października Gdzie tam do ostatniego?!
Idąc za ciosem, choć z zimnymi rączkami ze stresu, postanowiłam naszczać na patyk. Tak, właśnie I co się okazało?! Tak! Chyba się udało!
Na wszelki wypadek, dla czystego sumienia powtórzę test
Vesper, Morwa, kattalinna, pepsunieczka, Bratek, emaj, Emilia77, kirys, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Kasju gratuluję Ci bardzo
Ja dzisiaj oczywiście w pośpiechu porannych przygotowań do wyjścia z córką do przedszkola zapomniałam pobrać "material" do badań I zrobiłam oczywiście nie z porannego moczu:/ test wyszedł dziwny ... kreska kontrolna niewyrazna jakby przesunięta bardziej na środek a już na końcu testu coś tam jakby się przebijalo ale... to chyba nie to W maju jak zaszlam w ciążę robiłam 6 testów pod rząd (z wrazenia) nie z porannego moczu oczywiście dzień przed spodziewana @ I to były piękne krechy wiec teraz już chyba zwatpilam -
nick nieaktualnymanabu wrote:Dzień dobry
U mnie wczoraj (10dpo) był mocny spadek, byłam przekonana, że koniec cyklu nadszedł wcześniej. A dziś mocny wzrost Aż z ciekawości zrobiłam test. Wiem, że by z tempki wynikało, że to dopiero jeden dzień po zagnieżdżeniu, ale cóż, kobiety ciekawskie są strasznie Wyszedł cień cienia cienia, ale mąż też go widzi. Niestety nie fotogeniczny jest.
Jutro powtórka, mam nadzieję, że kolejny będzie lepiej widoczny na zdjęciu.
Betę zrobię we środę, bo do labu dziś ani jutro nie dojadę.
Ojejejku, nigdy wcześniej nawet cień cienia cienia mi nie wyszedł. A dziś jest 2 dni teoretycznie do końca cyklu, więc chyba nie bardzo za wcześnie ten test robiłam?
Wydaje mi się, że mój kot wiedział o tym wcześniej niż ja. On nigdy nie śpi na czyichś kolanach czy coś takiego, a dziś całą noc spał na moim brzuchu
Dałaś mi nadzieję i poprawiłaś humor na dziś, nawet jak nic z tego nie wyjdzie. Dziękuję!manabu lubi tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:Patrząc na moje kropki na wykresie widzę taki wagon na węgiel, z kopalni, kojarzy mi sie tylko z tym a idąc tym tropem wniosek jest jeden, jestem w czarnej dupie:)...jak węgiel:)
Boli mnie macica ;/ -
Dziękuję Wam bardzo!
Morwo, kłaniam się i dziękuję, już dawno nie dostałam tak wielkiej dozy emocji, pozytywnych emocji To są historyczne chwile
Zapodaje moje nieśmiałe Kryśki, ta "wyrazniejsza", to poranna sikula a ta rozmazana jest jeszcze ciepła
http://zapodaj.net/108b9877b9000.jpg.html
ewelinka2210, przyszła mama 2, Vesper, aleala, Morwa, Bratek, pepsunieczka, Kjopa3, malika89 lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Przyszlsmamo juz ktos napisal ze dupe to co najwyzrj kopa zarobisz za brak wiary w bolszewika.
Kasju tu nie ma co chybowac. Kreski sa. Udalo sie. Gratulacje.
Naszym chlopkom tez gratki. Bo wkoncu zaczynamy wychodzic na ludzi u ktorych pilka nozna to sport narodowy. I zaczynaja sie nas backasju lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla wszystkich przyszłych mamusiek też bym chciała ujrzeć 2 krechy w tym miesiącu w końcu to miesiąc urodzenia Alicji!
A tak w ogóle to może i będę miała wcześniej owu... jakoś tak mnie wczoraj pobolewał raz lewy raz prawy jajnik szyjka się podnosi i zrobiła się miękka... może może...