Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Veni, jesteśmy silne jak mało kto dałaś radę, tego się trzymaj. A dzieci będą, w swoim czasie, zobaczysz.
Karoluś, głowa do góry, u mnie też jakby też na okres bóle. Boję się że mnie zaleje.
Veni, Alicja81 lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Dotty, wiek ten sam, ale siły widać inne zresztą, ja to nigdy taka imprezowa nie byłam.
Co do zalania... Ja bym chciała, żeby w końcu jakaś Niagara u mnie była, bo z cyklu na cykl moje miesiączki coraz bardziej skąpe. Myśl o menopauzie nawiedza mnie przez to częściej -
Karoluś81 wrote:Idzie @ wielkim krokiem... Plamienie się zaczęło. Koniec złudzeń co do tego cyklu. Ech...
Znam ten bol...Ale od tego cyklu obiecałam sobie, że się nie nakręcam, bo szanse póki co mamy śladowe. Na razie mi się to udaje, nie wiem jak długo, bo @ ma przyjść w sobotę.
Pomyśl o plusach, zaraz bedzie można próbować znowu. A ja musze jeszcze czekać cały tydzieńKaroluś81 lubi tę wiadomość
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Duszka, spokojnie. Grzeszki się zdarzają i każdy kto na diecie czasem coś więcej zje... Ale teraz już ładnie.
A z owulacją też podejdź na chłodno. Czasem ból oznacza przygotowanie do owulacji, więc dziś powtórzyć seksik i żołnierze dadzą radę
Veni, tak dziś musi być dobry dzień!
Ja sobie uświadomiłam dzisiaj, że mimo że chciałbym dziecka praktycznie za wszelką cenę to nie mam na to wpływu czy miesiączka będzie czy nie. Więc nie będę testować wcześniej niż w piątek lub sobotę. Dziś termin. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że będzie, ale ja się łudzę, każda z nas staraczek tak ma, wiem. Ale obiecałam T. że będziemy biegać w tym tygodniu. Póki @ nie ma, nie będzie biega, więc miałam dziś na betę podjechać, ale uświadomiłam sobie swój błąd i nie będzie bety na razie, póki okres nie będzie się spóźniał.
Karoluś, a jak u Ciebie, rozkręciło się?
AQga, odezwij się, ciekawa jestem co u ciebie. Dajesz mi nadzieję kochana, że jeszcze zajdę
Miłego dnia dziewczynyAntek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Doty jak się udały wakacje? Były jakieś widoczne znaki stanu wyjątkowego w Turcji? Pytam z ciekawości, bo mnie M tak namawiał na Turcję z uwagi na ceny. Ja jestem cykor i z racji tego, że jedzieny dzieckiem to za bardzo się bałam, teraz jestem ciekawa czy było czego
-
Enigma, z mojej strony to wygląda na propagandę Europy na Turcję. W miejscowości w której ladowalismy nie było niczego widać. Nawet na lotnisku spokojnie, bez dodatkowych kontroli. Zastanawiamy się nad bardzo szybkim powrotem do Turcji, może końcem grudnia na sylwestra.
Jeśli mogę zasugerować - jedź! Też się bałam, ale było bardzo miło u nie żałuję że nie zmieniliśmy decyzji jedyne czego się obawiałam już na miejscu, czy będę miała wystarczająco dużo kremu z filtrem i czy strój nie popęka, bo jedzenie nieziemskie
Z czystym sumieniem polecam wyjazd do Turcji
A gdzie chcecie jechać?kattalinna, Eni_gma lubią tę wiadomość
Szósta ciąża w toku -
Cześć. Temperatura spadła więc czekam spokojnie ale bardzo, bardzo smutna na @. Teraz siedzę w przychodni i robię badania okresowe do pracy. Muszę zrobić rtg płuc bo mamy w pakiecie ale z tym poczekam na oficjalny początek @. Wiadomo, rentgen nie jest obojętny.
Powiem Wam, że jestem bardzo zdziwiona tym smutkiem moim. Już powoli tracę wiarę. Pewnie za kilka dni nadzieja wróci, ale wiecie jakie to wszystko trudne. Nie tylko chodzi o wiek, że czasu coraz mniej, jajeczka coraz słabsze i w ogóle szanse maleją, ale dla psychiki takie długie niepowodzenia są fatalne w skutkach.
Naprawdę nie wiem już co robić żeby się udało.
Hsg pewnie pomoże, coś wyjaśni. Żeby tylko lekarz nie odkladal terminu badania.
No nic, jakoś się muszę pozbierać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 08:20
-
Karoluś, spokojnie, póki nie ma @ wszystko jest możliwe. Nie znam się na temperaturze ale widziałam już wykresy tu na ovu które pokazywały spadek a potem kropka zielona
Rtg to już inna bajka. Może trzeba test zrobić przed tym badaniem. Tak dla spokojnego sumienia?
Buziaki kochana i głowa wyżej niż nosKaroluś81 lubi tę wiadomość
Szósta ciąża w toku -
Veni zawsze coś można zrobić. Dobrze że mąż poszedł na badanie, bo są faceci, którzy mają z tym problem. Są różne suplementy, czasem może być bakteria i wystarczy antybiotyk. Nie martw się na zapas.
Na rtg pójdę dopiero jak dostanę @ a dostanę na pewno. Już mi lepiej. Powtarzam sobie że dopóki mam macice to wszystko jest możliwedoty22, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Veni, Zgadzam się w 100% z Karolą. Zawsze da się coś zrobić. Fajnie że twój poszedł na badanie. Mojego to wołami nie zaciągnę. Nie chce się przebadać i już.
Karoluś, fakt to pocieszenie uśmiałam się jesteśmy płodne i tego trzeba się trzymać. Macica ważna sprawaKaroluś81 lubi tę wiadomość
Szósta ciąża w toku