Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola555. Byłam dziś u weta. Okazuje się, że w ranę wdała się infekcja i mała dostała antybiotyk i przeciwbólowe. W związku z tym zaczęła już dziś więcej jeść i się bawić Jutro jedziemy na kolejną wizytę, ale powinno być już dobrze
A Ty już lepiej się czujesz? Dzieci dają sobie radę?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny my jedziemy na Sylwestra do Wrocławia. Mam nadzieję że to ostatni na kilka lat imprezowy Sylwester. Szczerze życzę Wam i sobie żeby następny był w pieluchach, smoczkach kaszkach i kupkach
Spełnienia marzeń w Nowym RokuAnulka0407, Alicja81, doty22, hewa81, Eni_gma, Annie1981, Veni lubią tę wiadomość
-
Kochane i ja też życzę Wam i sobie aby ten Sylwester był ostatnim w takim składzie. Aby nasze rodziny powiększyły się o małe szkraby. Oczywiście też duuuużo szczęścia, zdrówka i spełnienia marzeń!!!
hewa81, Eni_gma, doty22, Karoluś81, Annie1981, Veni lubią tę wiadomość
-
Wszyskim imprezowiczkom życzę miłej zabawy sylwestrowej.
W nowym roku wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.
Tym, które się starają dwóch kresek na teście, a tym, które czekaja na rozwiązanie zdrowych dzidzioli.hewa81, Eni_gma, doty22, Karoluś81, Annie1981, Anulka0407, Magdusia06 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
to i coś ode mnie
Wszystkim przyszłym mamusiom,
a także dzielnym przyszłym tatusiom,
życzę w nadchodzącym roku
pierwszego krzyku, pierwszego kroku
maleństw, które nam przyjdą na świat.
Niech to będzie początek najpiękniejszych lat!hewa81, doty22, bertha, Annie1981, Anulka0407, Veni lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Witajcie Kochane:)
Chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, zwłaszcza tego jedynego, upragnionego i tak przez nas wszystkie wyczekiwanego. Oby ten rok przyniósł nam same pozytywne wiadomości, jak najmniej powodów do zmartwień. U mnie już myśli o pracy...miałam kilka dni wolnego i dziś niestety już mam wszystkie myśli skierowane na poniedziałek. Ehhhhh. Oby szybko minął.Anulka0407, Papierówka, hewa81 lubią tę wiadomość
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek, spokojnej ciąży i zdrowych maluszków I spełnienia najskrytszych marzeń !
Tak mi się nie chciało iść do pracy, ufff
Annie to fajnie, że u Ciebie z kicią lepiej. U nas najgorzej było w piątek, córa całe popołudnie przepłakała. Ale zrobiliśmy anonimowy grób, i jest jej lepiej. Mówi, ze codziennie będzie Tofika odwiedzać.
Pozdrawiam Was wszystkie
Za dwa dni wizyta, mam stresa ...
Anulka0407, Karoluś81, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Ja też życzę Wszystkim spełnienia Marzeń, abyście nie płakały, że nie mogą się spełnić I tak jak Papierówka - pierwszych krzyków, pierwszych kroczków, pierwszych słów
Anulka - mnie się tez zdaje, że za wcześnie zrobiłaś test i mam nadzieję, że za parę dni wyjdzie pozytywAnulka0407, Karoluś81, hewa81, Alicja81 lubią tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Cześć
No i mamy kolejny rok...
Zapisałam się na 11 stycznia do ginekologa na kontrolę po krioterapii. Będę po owulacji więc może poproszę jeszcze o usg żeby sprawdzić co się dzieje.
Totalnie mi się nic dzisiaj nie chce. Siedzę cicho w pracy i jakoś trzeba przeczekać te 8 godzin. Jutro ostro wezmę się do pracy i w ogóle do realizacji noworocznych postanowień
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej energiiEni_gma lubi tę wiadomość
-
Karoluś ja też dzisiaj myślę o tym, żeby ta dniówka się już skończyła hihi
A mam sporo zaległości w porządkach w papierach więc trzeba będzie się za to zabrać lada moment bo mnie te papiery zakryją w końcuKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
Tulipanka, widzę w Twoim podpisie, że bije serduszko! Dbaj o ten skarb Tak bardzo się cieszę, że Ci się udało i to po takim czasie i mimo, że lekarz nawet zaprzeczał! To dodaje otuchy, że zawsze nagle może się udać
Czeka na Ciebie wątek: >>klik<<
Którego masz termin porodu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 11:54
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Jak tu dzisiaj cichutko.
nie wiem jak u was, ale u mnie zrobiło się biało- mało jest jeszcze sniegu,ale mam nadzieję, że przez noc przybędzie.
Ja dzisiaj zaliczyłam mały spadek w temperaturze- pocieszam sie tym, że źle spałam w nocy i wcześnie wstałam i to było przyczyną tego spadku.
A teraz najbliżej testowania jest Anulka- trzymam kciuki za dwie krechy.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Alicja u Ciebie jeszcze trochę do testowania. Temperatura ok. Cierpliwości. Świetnie rozumiem Twoje uczucia. Ja zawsze analizuję wszystko aż dostaję nerwów na siebie.
Mam problem. Zapisałam się do endokrynologa. Lekarka jest tylko raz w miesiącu u nas. Zawsze była w pierwszej połowie miesiąca. Tym razem będzie 24 stycznia i tu jest problem bo zabraknie mi 10 tabletek euthoryxu. Bez recepty nie dostanę. Zastanawiam się czy ginekolog mogłabym mi przepisać? Czy iść do rodzinnego? Coś muszę wykombinować.
-
Karoluś81 wrote:Alicja u Ciebie jeszcze trochę do testowania. Temperatura ok. Cierpliwości. Świetnie rozumiem Twoje uczucia. Ja zawsze analizuję wszystko aż dostaję nerwów na siebie.
Mam problem. Zapisałam się do endokrynologa. Lekarka jest tylko raz w miesiącu u nas. Zawsze była w pierwszej połowie miesiąca. Tym razem będzie 24 stycznia i tu jest problem bo zabraknie mi 10 tabletek euthoryxu. Bez recepty nie dostanę. Zastanawiam się czy ginekolog mogłabym mi przepisać? Czy iść do rodzinnego? Coś muszę wykombinować.
Idz do tego, ktory Cie lepiej zna. Ja tez bylam kiedys w podobnej sytuacji i rodzinny wypisal mi bez problemu recepte.12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Mnie też rodzinna wypisuje czasem receptę na euthyrox.
Ja byłam wczoraj na wizycie kontrolnej - serducho bije dzidziusiowi jak trzeba Tym razem dało się go już posłuchać )ktosiowa, Karoluś81, bertha, Annie1981, Magdusia06, hewa81, Eni_gma, Alicja81, doty22, Kajka81 lubią tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia.