Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
adres: [email protected], napisały mi, że to nic nie kosztuje, pasek jet poświęcony a ew. ożna złożyć ofiarę na zakon.
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dziewczyny jak piszecie do sióstr o pasek to jakoś opisujecie swoją sytuację czy tak po prostu prosicie o modlitwę i pasek?
Do mnie dzisiaj @ przyszła Kolejny cykl przed nami... -
Alicja ja wysłałam na [email protected] ale podałam od razu adres do wysyłki i może dlatego nie odpisały.Możliwe że pasek już jest w drodze. Dla pewności wysłałam jeszcze raz na ten adres od Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 09:29
-
Karoluś81 wrote:Anulka ja napisałam co nieco. Przykro mi z powodu @. Ja też 11 mam wizytę to będzie o czym pisać. Oby wieści były pozytywne
No ja mam nadzieję, że gin da mi coś na tą krótką drugą fazę cyklu. Teraz trwała 10 dni, więc z tego co piszecie to za mało... A tak ładnie się zapowiadało...no ale cóż...próbujemy dalej. Mąż nawet zdeklarował się pójść na badanie nasienia To chyba dzisiaj tak na pocieszenie dla mnieKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki
Jestem na chwilę, zmęczenie i nadmiar pracy
Jestem po wizycie wczorajszej, bije nam serduszko !!! Jestem mega szczęśliwaKaroluś81, Tulipanka, Annie1981, ktosiowa, bertha, Anulka0407, doty22, Alicja81, hewa81, Magdusia06, Eni_gma lubią tę wiadomość
-
Karola, cudownie, gratuluje serduszka!!
Karola555 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Karola, super, że serduszko bije.
Karolus no zobaczymy jak długo będziemy czekać na pasek.
Anulka- szkoda tego cyklu,ja też w dwóch zdaniach opisałam dlaczego chciałabym otrzymać pasek.Anulka0407 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Alicja, testujesz jutro znowu? U mnie dzisiaj 10dpo, biel. Jutro tez sikne.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Jutro chyba nie, jak juz to w niedzielę. Kurczę nie wiem jak z tą tempką. dzisiaj i jutro miałam/ mam na 6.00 do pracy, więc wstaję kilka minut po 05.00, a zazwyczaj mierzę o 06.30, więc myślę, że tempka jest niższa bo szybciej wstałam.
Dzsiaj na facell z rossmana - biel aż po oczach raziło.
A Ty jutro zatestujesz?;
veni dzisiaj rozpoczęła nowy cykl.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Dziewuszki, jak tam wasze testy? Zaglądam i trzymam kciuki :*37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Hej. A ja to się zastanawiam czy w ogóle w tym cyklu miałam/mam/bede mieć owulacje. Myślałam że może wczoraj, ale temperatura nie skoczyła jakoś wyraźnie. Ciekawe jak będzie jutro i pojutrze. W środę poproszę gina o usg to będę wiedziała. Tylko już mi się serduszkowac nie chce... Chyba zmarnowany ten cykl będzie.
Plusem jest obecność nowego członka naszej rodziny, a mianowicie moi rodzice od wczoraj mają w domu śliczną suczke labradora 8-tygodniową o o imieniu Luna jest przeurocza i tym bardziej nie mogę doczekać się wiosny, kiedy to przenosimy się z Mężem na wieśktosiowa lubi tę wiadomość
-
Ja mam termin @ na sobote, wiec jeszcze troche.
Za miesiac biore slub cywilny, wiec dzieki temu nie odliczam dni do testowania
Wczoraj kupilam sukienke i buty. Ciesze sie, ze najwazniejszy zakup mam juz z glowyAnulka0407, hewa81, Karoluś81, ktosiowa, Magdusia06, Papierówka, bertha lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔