Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie jak tam?, kiedy testujesz?
U mnie dzisiaj nie specjalnie- bola mnie od rana tak zdrowo jajniki, raz lewy raz prawy i podbrzusze - myślę, że to od clo (w tamtym miesiącu tak nie miałam),a tak w ogóle to myslałam dzisiaj dorwać męża, ale... troche sie przeziębił- mierzy co 15 min. temperaturę (całe 37,15) i juz widzę, że będzie wesoło- mój K. źle znosi stan podgorączkowy tzn. jest umierający. A nie daj Panie Boże katar do tego...Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Hej dziewczyny ja prawie kończe swoj 101 cykl staran o 1 bobasa. Dzis 15 dpo i @ za rogiem. Już powoli przymierzam sie do in-vitro
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer witaj wśród nas. Będziemy się wspierać w tej nierównej walce
Alicja nie rozkładajcie się tam. Zdrówka i pięknej owulacji
Annie to już za chwilę test. Trzymam kciuki
A ja się zmartwiłam bo zobaczyłam krew w muszli po wypróżnieniu. Zestresowałam się na maksa bo piszą na necie że to może być poważne. Ech muszę się wybrać do lekarza. Oby to było coś błahego. Teraz mnie oczywiście wszystko boli. Brrr.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Cześ dziewczynki, wpadłam się przywitać w Nowym Roku i życzyć szybkiego zafasolkowania.
Witam też nowe dziewczyny na forum, oby Wasze starania jak najszybciej zakończyły się dwoma krechami
U mnie początek III trymestru, jak ten czas szybko leci. Pomału szykujemy się do przyjęcia dzidzi w domu. Coś tam kupujemy, ale jeszcze daleko w lesie jeśli chodzi o potrzebne rzeczy.
Twardnienia brzucha męczą mnie cały czas i raczej nie odpuszczą już do końca. W poniedziałek mam wizytę i martwię się czy z moją szyjką wszystko ok. Tak już blisko do końca a zarazem tak daleko...
Pozdrawiam Was gorąco i zaglądam, podczytuję i zaciskam kciuki za zielone kropeczki. Tak bardzo życzę Wam jak najszybszego spełnienia tego marzenia.
Papierówka, Karoluś81, doty22, Kajka81, Eni_gma, Anulka0407 lubią tę wiadomość
Aqga
-
Annie1981!!! Gratuluję kochana!
Annie1981 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Dziekuje dziewczynki Ja ciagle w to nie wierze i codziennie robie testy ciazowe To jest dla mnie jedyny wyznacznik, bo bety tu w UK nie da sie zrobic.
Oczywiscie codziennie rano jak sikam to mam stracha, ze kreska zniknie, ale dzis juz jest prawie taka same ciemna jak kontrolna Jak sie zrobi taka sama to Wam pokazeKaroluś81, hewa81 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔