Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie fajnie że udało Wam się tak szybko ciesz się i nie myśl negatywnie. Na pewno wszystko będzie dobrze
A mój wykres mnie zastanawia. Chyba zacznę się nakręcać, bo oczywiście ja go interpretuje pozytywnie. Ciekawe jak to się rozwinie do końca tygodnia. W piątek idę zbadać tsh przed wizytą u endokrynologa, więc może się skuszę na betę.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie, gratulacje!!! Piękne krechy!
Annie1981 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Witajcie dziewczyny, ja nie mam siły na neta ostatnio wogóle. W pracy muszę wszystko ogarniać. Popołudniu to się kładę i zasypiam.
Wizytę mam za dwa tygodnie i już nie mogę się doczekać... Stąpam z nogi na nogę. Martwię się czy wszystko ok.
Annie gratuluję z całego serca!!! Spokojnej ciąży Ci życzę.
Karoluś mam nadzieję, że u Ciebie to nic poważnego.
Trzymam kciuki za resztę i życzę szybkiego ujrzenia II kreseczek.Karoluś81, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Zapisałam się do gastrologa żeby sprawdził o co chodzi z tą przykrą sprawą o której pisałam. Oczywiście wizyta prywatna bo inaczej czeka mnie kilka miesięcy czekania. No ale trudno, zapłacę bo nigdy nie wiadomo jaka może być przyczyna. Oby coś co się da szybko wyleczyć.
Tak sobie myślę że skoro w lutym kończę 36 lat to wielce prawdopodobne że coraz częściej przyjdzie mi chodzić po różnych specjalistach. Zużycie materiału następuje hehehe
Oby tylko udało się jeszcze przed czterdziestka zostać mamą.
Dziewczyny zdrowia Wam życzę bo to podstawa.
Ciężarówki Wam szczególnie dobrego samopoczucia i dużo sił
Annie napisz jak przygotowania do ślubu w obecnej sytuacji wyglądają?Eni_gma, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
O tak zdrowie to podstawa, co chwile coś łupie człowieka.
Karola miejmy nadzieję, że u Ciebie to tylko jednorazowe było to krwawienie i nie będzie co leczyć.
A ja miałam nadzieję, że w piatek będę miała wizytę u gina- 12 dc, ale mój doktor na nartach dopiero w poniedziałek rano będzie, jestem ciekawa czy będzie co podglądać. 6 i 7 dc tak mnie jajniki bolały, że masakra.Myślę, że owu mogła być jakoś w tych okolicach bo i śluzu pomimo tego, że mało to jednak jakby płodny.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dziewczyny od picu wczoraj się zarejestrowałam na wizytę i odpisała mi Pani że jest termin dzisiaj na 19.45 i chyba pójdę, tam od razu na prenatalne się umówię bo to miejsce chyba polecane właśnie przez mojego gina... Normalnie mam stresa
-
Karola myśl pozytywnie. Prawie zawsze wyniki są ok. U Ciebie też tak będzie.
A ja czytałam że orgametril, który jest syntetycznym progesteronem podnosi temp. Więc staram się nie nakręcac, ale ten jednodniowy spadek daje do myślenia. Pierwszy raz taki zaobserwowałam. Mimo wszystko pewnie poczekam z testem do soboty.Karola555 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny po wizycie wszystko w jak najlepszym porządku Jestem teraz bardzo bardzo szczęśliwa. Dzidziuś machał nóżkami i rączkami, cudo Urósł, ma 2,53 cm co odpowiada 9t2d i jest git Serduszko bije. Umówiłam się na te prenatalne 8 lutego na 11.40. to będzie 12t2d. Cieszę się że poszłam teraz jestem spokojna a moje maleństwo.
Karoluś81, Annie1981, Tulipanka, Anulka0407, hewa81, Eni_gma, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Karola, baaaasrdzo sie ciesze. Ja tez jestem umowina, na b.prenatalne na 08.02, ale naczytalam sie co nie trzeba i jestem jak zbity pies..A mam 2,5 tyg czekania na wizyte..Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Karola555. Bardzo sie ciesze, ze dzidzius zdrowy
Ja na przygotowaniach do slubu teraz nie moge sie skupic. Interesuje mnie tylko ciaza Jest tyle informacji do zdobycia a tak malo czasu, bo pracuje
Zapisalam sie do GP na pierwsza wizyte na 9 lutego (dzien przed slubem!), ale ona niewiele wniesie, bo tylko dostane skierowania do poloznej.
Wczoraj siedzialam i szukalam polskiej kliniki, w ktorej moglabym zrobic USG, zeby zobaczyc serduszko. Chce sie umowic na 4 lutego, tydzien przed slubem, zeby oglosic dobra nowine i zdjecie pokazac mamie i siostrze jak przyleca z PL
W sobote ide do fryzjera zrobic odrosty na slub. Bedziemy tez z siostra probowac makijaz i fryzure slubna. W niedziele mam spotkanie z fotografem, wiec goracy czas
Oby jak najszybciej plynal, bo chce zobaczyc serduszko
Magdusia06, Anulka0407, Tulipanka, hewa81, Karola555, Alicja81 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔