Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoluś zaciskam mocno!!!
Ala nie denerwuj się, bez spinki jak mi to koleżanka mówiła hihi
Tulipanka super że widziałaś maluszka Który to tydzień u Ciebie
Co do farby to wiadomo że są lepsze teraz ale ja mimo wszystko czekam do tego 12tcKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
Teraz farby są bez amoniaku i ogolenie są łagdniejsze- myslę, że nie zaszkodzimałe farbowanko, zawze można porozmawiać na ten temat z fryzjere,- chyba wie co będzie kładłna głowę.
Karous rzymam kciuki za bete
Magdusia- może to nadżerka?Annie1981 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Magdusia - nie mialam tak nigdy, a czy bol i krwawienie jest mocne?
co do farb - to moze fakt lepiej kupić farbę dla ciężarnych, jasne, ze na slub sie trzeba wyszykowac
Dzidziuś jest wielkości 10 tydz 1 dzien, choć de facto to 9 tydz 5 dzien. Po prostu dzidz jest starszy o 3 dni niż przewiduje aparat USGAnulka0407, Karola555, Annie1981 lubią tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Karolus - nie daj, oczywiscie, ze wszystko jest mozliwe.
Karola - u mnie wiek dziecka tez zgadza sie z owulacja. Tylko aparatura usg ma szblon i wdl.niego dzis mamy poniedzialek : )Karoluś81 lubi tę wiadomość
Tuli
Córcia ur 11.2019
Karolus glowa do gory! Kazde przezywamy doly co miesiac jak nic nie wychodzi. Jak trzeba to mozna poryczec - czasem przynosi ulge. A z nowym cyklem nowe nadzieje i trzeba brac byka za rogi! Damy rade. Wczesniej czy pozniej, ale damy!!!
Karoluś81 lubi tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Tulipanka wrote:Magdusia - nie mialam tak nigdy, a czy bol i krwawienie jest mocne?
Bol sredni, ale czasem potrafi zakluc mocno. Krwawienie nie jest duze, ale jest. Myslalam ze moze przejdzie, ale w sumie to juz 4 dzien tak.
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Moim zdaniem Magdusia masz po prostu krótszy cykl a teraz trwa okres. Czasem tak jest. Gdyby to się powtórzyło to byłoby dziwne, ale raz to jeszcze nic nie znaczy. Obserwuj dokładnie następny cykl i na wizycie u ginekologa opowiedz o wszystkim. Jeśli on stwierdzi że to problem to na pewno zleci jakieś badania.
Magdusia06 lubi tę wiadomość
-
Tak trzymac Karolus!
Magdusia - tak trochę wygląda jak plamienie przed miesiaczka lub miesiaczka. Moze masz niski progesteron i dlatego tak to wygląda..Tuli
Córcia ur 11.2019
Karoluś81. Przykro mi. Jak masz ochotę popłakać to zrób to. Ja jestem zwolenniczką nie ukrywania emocji, bo akurat zaszłam w cyklu, gdzie miałam wielkiego doła, z którym nie walczyłam i pozwalałam sobie na smutek.
Magdusia. Może to okres, ale może owulacja? Czytałam, że takie krwawienia mogą się wtedy pojawić.
Karoluś81 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny i co myślicie o moim wykresie? Dziwna sytuacja prawda? Tak sobie tłumaczę że to pewnie przez torbiel i ten lek, który brałam do 25 dc orgametril. Myślałam, że może po rannym serduszkowaniu coś ruszy a tu nic. Czysciutko. No nic, jutro to już powinna ta @ być, choć termin na dzisiaj. Dawno tak długiego cyklu nie miałam. Po bromergonie to zawsze 25-26 dni. A ostatnie noce to mi tak gorąco, że się pocę. Szok.