Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dakota zycze Ci żebyś tym razem zobaczyła taka druga kreche że aż Ci dech zaprze
U mnie ok. Królewna rośnie ma już prawie 700 gram wiec jest duuuza brzuch rosnie razem z nią, dlatego właśnie zarzucilam na półtora roku karierę zawodową :p od poniedziałku jestem na L4Dakota, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
u mnie poczatek cyklu (ale najgorsze dni już za mną) i zaraz zaczniemy działać z mężem. Zobaczymy jak to będzie.
Trzymam kciuki - piersi nic nie znaczą- i tego się trzymaj!
Karoluś jak po balu?
Chialabym jeszcze zauważyć, że coś mało nas tu. Veni, ktosiowa, mamalili, bertha, Anulka a wy gdzie?? (jeżeli którąś pomonełam to przepraszam).Dakota lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Wczoraj było sympatycznie. Miło jest się czasem odstrzelić i wyjść z domu dzisiaj byliśmy u bardzo fajnych znajomych. Małżeństwo z dwójką dzieci. Mamy duże wsparcie z ich strony w kwestii starań o dziecko
Jutro kolejny rodzinny obiad.
A co do mnie, wciąż spokojna. Piersi bolą niesamowicie, z każdym dniem coraz bardziej. Ale wiem że to nic nie znaczy, więc luz.
Alicja powodzenia w staraniach
Dakota ciekawe jak jutrzejszy test trzymam kciukiEni_gma lubi tę wiadomość
-
Karolus to poszalalas w weekend:) wiesz co piersi to chyba w zaleznosci jak jest zwykle moga cos podpowiadac:) ja trzymam kciuki za Ciebie!!! Moje ewidentnie wskazuja na cykl jak zawsze:( dzis, 27dc i oczywiscie test negatywny. Ja juz nie mam zludzen. Ale to testowanie mi w sumie pomaga psychicznie bo tak stopniowo odchodzi ta mysl, ze sie udaloDakota
-
Hej, ja w zeszłym tygodniu byłam na szkoleniu i nie zaglądałam do Was, dziś nadrobię zaległości pochorowałam się strasznie więc ze starań nici ledwo żyję, wróciłam już chora w piątek z Warszawy, dziś gorzej a na jutro żadnego wolnego terminu u lekarza... ech... niestety ten miesiąc staraniowo stracony.
-
Witam Was Kobietki...
Ja się nie odzywam ale cały czas jestem z Wami i podczytuję Was
W środę miałam monitoring, ale o tym już pisałam. Miałam mieć też w piątek ale z racji tego, że mojego gina nie ma w piątki to miałam iść do innego poza kolejnością. Ale niestety żaden mnie nie przyjął W poniedziałek i środę idę do swojego więc pewnie coś więcej się dowiem, bo to będzie 13 i 15dc.
A dzisiaj z M obchodzimy naszą 7 rocznicę ślubu Po południu wybieramy się na Greya i na kolację, a potem zaczynamy działać (dzisiaj 12dc). Mam nadzieję, że ten miesiąc Rocznicowo-Walentynkowy przyniesie nam małego fasolka
Choć prawdę powiedziawszy to jakoś w tym miesiącu mam luz, przynajmniej teraz. Nie mierzę tempki od wczoraj i na razie tak to zostawiam, ale testy owu mam zamiar zacząć robić. Chce je porównać z tym co wyjdzie na monitoringu.
Karola super, że dobrze się bawiłaś
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za Was w tym m-cu -
Anulka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu (to chyba wełniana?).
MamaLili zdrowiej, może jeszcze nie stracony ten cykl?
Dakota a oprócz testów to jak czujesz?Anulka0407 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Anulka wszystkiego najlepszego:) oby ten miesiac przyniosl Wam pelnie szczescia! My bedziemy miec w tym roku 8 lat, kiedy to zlecialo? MamaLili cykl nie musi byc stracony, owulacja moze sie przeciez przesunac a takich historii jest cala masa, ze ze "straconego cyklu" byl dzidzius:) Alicja ja sie czuje dokladnie jak co miesiac, z jednym wyjatkiem, ze od 3 dpo codziennie czuje jajniki, nie caly czas ale kilka razy dziennie raz jeden raz drugi. To jest dokladnie ten sam "bol" co przy owulacji mam tylko slabszy. To mnie troche dziwi w sumie, ale jest to dowod na to, ze nie ma co cudzych objawow sobie przypisywac bo @ dostane na bank ale zapisuje dzien po dniu te "objawy" zeby na przyszly miesiac nie ekscytowac sie za wczesnie, ze moze to jest to:) Dziewczyny powodzenia, po kolei kazda miesiac po miesiacu kazda z nas powinna zajsc w ciaze, zycze Wam tego:) ja oczywiscie lapie dola zwlaszcza ze jest niedziela, a to dla mnie najgorszy dzien tygodnia, jeszcze zrobilam sobie krzywde w oko i mam opuchniete i opadla mi powieka hehe i sie stresuje ze mi juz tak zostanie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:41
Anulka0407, Alicja81, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Dakota -
Cześć dziewczyny:) nie zrobiłam jeszcze testu bo nie chciało mi się wczoraj kupić. Zrobię popołudniu:) 28dc dziś. 12 bądź 13 dpo.
A Wy jakie samopoczucie macie?
Karoluś zwłaszcza Ty bo chyba jesteś pierwsza w kolejce za mną? Jakieś objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:40
Dakota -
Dziewczyny witam Was
Dakota, Karoluś trzymam mocno kciuki
My wczoraj z mężem super się bawiliśmy Po powrocie do domu było na prawdę super... To był taki dobry początek I powiem wam, że jak ktoś lubi trochę pikanterii a każdemu chyba się czasem przyda to ta część Greya jest na prawdę fajna.... kilka rzeczy fajnie jest spróbować, tak żeby nie myśleć o fasolce tylko skoncentrować się na czymś innym Od nas samych zależy oczywiście jak daleko chcemy się posunąć W każdym razie polecamDakota, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
Anulka ja wczoraj puściłam mojemu Mężowi pierwszą część Greya i też się świetnie bawiliśmy, po filmie hehehe sam film średnio mu się podobał, mówi że nudny, ale obejrzał dla mnie. Dzisiaj chcemy iść do kina na drugą część, ale jeszcze nie wiem jak z pracą wyjdzie, czy damy radę.
Dzisiaj kończę 36 lat. Czy za tydzień dostanę najpiękniejszy prezent na świecie? Nie nastawiam się. Czuję się raczej tak jak co miesiąc. Piersi bardziej bolą i mam inne odczucia w brzuchu, to nie jest ból, bardziej uczucie że coś tam się dzieje, ale to może być efekt ziół które piję od tego cyklu.
Anulka mam nadzieję że Wasze namiętne działania przyniosą skutek
Dakota u Ciebie już zaraz będzie wszystko wiadomo. Nie masz żadnych plamien? Trzymam kciuki za testDakota, Anulka0407, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Karoluś wszystkiego najlepszego!!! Życzę Ci żebyś dostała ten właśnie jeden jedyny wymarzony prezent:) Trzymam mocno kciuki :)Karoluś mam nadzieje, że to że coś tam Ci się dzieje w brzuchu to jest właśnie to.
U mnie wszystko jak przed @ .
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Dakota -
Karoluś! spelnienia tego najwazniejszego marzenia!!!!!
U mnie cykl sie wlecze, dopiero poczatek, 6dc, takze jeszcze wieeeele dni do jakiejs akcjiKaroluś81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)