Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo słusznie, że nudno właśnie nasze ciąże takie powinny być! Nudne i z dobrym rozwiązaniem po 9-ciu miesiącach
Poza tym kiedy założymy wątek ciężarówek '81 już nie będzie tak nudno po tej fioletowej stroniehewa81, Lianna lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
dzien dobry ale dziś pospałam! uuu
dziewczyny, my na tę nudę chętnie byśmy się zapisały co?
i założymy koniecznie swój wątek!
a dla Pań, które szukają przepisów bezglutenowych
http://www.jadlonomia.com/dieta/bezglutenowa/
ostatnio dużo jemy dań wege - robi się szybciej niż mięso
cenowo wychodzi często taniej, smaki są przeróżne
miłego dnia!!! my dziś ostatni dzień malowanie
we wtorek wchodzi stolarz z szafą i drzwiami i uff końcówka!
Greetta, Lianna lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Witam w piąteczek
Ja mam już weekend, a co Zastrajkowałam dziś
NATASZKA, jak Ty wytrzymujesz ten remont? Wytrwała babka z Ciebie. Ja bym już dawno pewnie wymiękła Jestem zajebiscie niecierpliwa ...
Ostatnio u mnie w mieście otworzyli knajpkę z żarciem wege - jeszcze nie miałam okazji się tam wybrać, ale jest to dość interesujące i zapewne się skuszę, choć z krwi i kości mięsożerca ze mnie Zaciekawił mnie np. torcik z buraków hehe ciekawe doswiadczenie moze byc.
A siostra ma, podesłała mi przepis na pizzę z .... cukiniowym spodem. Ciekawie to wygląda i fajna alternatywa dla tych unikajacych mąki. Na pewno wypróbuję.
Spokojnego dniaGreetta lubi tę wiadomość
-
Witajcie miłe Panie w piątek weekendu początek znikam na weekend ale zaglądać będę co nowego tu się dzieje myślcie o naszym "nudnym" wątku po fioletowej stronie albo lepiej nie myślcie lepiej działajcie
Miłego, owocnego i spokojnego czasu życzęhewa81, Aasienkaa, Lianna, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Hewa, ciasto z buraków jadłam, jest pyszne, i z marchwi mniam!
moja ciotka (ledwo co starsza ode mnie, ale ciotka ) jest wege i robi cuda na kiju, makaron z cukinii pycha!
Ja pracuję na budowach, więc remont dla mnie to codzienność
jakoś się ogarniamy, jak rumuny w 1 pokoju się gnieździmy
z futrem, które z politowaniem patrzy, co na łóżku wyprawiamy hehe
Gretta miłego wypoczynku!!
ja dziś zrobiłam sobie trochę luzu, polatałam po sklepach, kupiłam stanik, gatki i sexy wdzianko będzie się działo!
Greetta, hewa81 lubią tę wiadomość
starania od 2007
GREETTA, udanego wypoczynku. Bawcie się dobrze
NATASZA, a tak sie wlasnie zastanawiałam czym Ty sie zajmujesz Jakoś tak mi się wydawało, ze Ty z budowami możesz mieć cos wspólnego. Nadzór? Projekty? Cos w ten deseń?
Z mężem to chyba już ok - seksowna bielizna i te sprawy A nich się dzieje Kibicuję
No a ja już po ovu, ale nie wiem dokładnie kiedy była. W kazdym bądź razie śluz znikł i bóle przeszły, także teraz odliczanie.
Buzi, buzi DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 15:44
Greetta lubi tę wiadomość
-
GREETTA, u teściowej też można się dobrze bawić A na Bieszczady przyjdzie pora nie uciekną
Spokojnego weekendu zatem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:53
-
Gretta pozdrawiamy teściową!
Hewa, tak, zajmuję się projektowaniem, potem nadzorem nad tym, co wymyśliłam
U mnie śluzu w tym cyklu w ogóle nie było nie wiem, czy miałam płodne, czy mam, czy będę miała.. na wszelki wypadek używamy sobie często
miłej soboty!
ja dziś młyn, a potem imprezkahewa81, Greetta lubią tę wiadomość
starania od 2007
Cześć Dziewczynki
I ja wczoraj troszkę ostatkowałam, ale tak dość spokojnie bo od rana łeb mnie napieprzał. Wprawdzie na wieczór mi przeszło, ale mimo wszystko taka nie swoja byłam.
NATASZKA, jakoś tak od początku, jak pisałaś o swym remoncie, o pracy w soboty i projektach robionych wieczorami to tak mi sie wydawało, ze Ty to taka babeczka w kasku i kaloszach jesteś hehehe.
Używajcie, używajcie bez tego dzieciątka nie będzie.
AASIENKAA, nie wiem o której uderzacie jutro do kliniki, dlatego już teraz życzę Ci powodzenia Udanej wizyty i koniecznie daj znać jak poszło i co Wam doktorka powiedziała.
Spokojnej niedzieli Wam życzęGreetta lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny!
ależ jestem niewyspana.. całą noc szarpany sen z mega dziwnymi snami..
do tego wielki ból barku, łopatki, ramienia, łokcia, nadgarstka..chyba muszę w końcu iść do lekarza ze stawami..
zaczynam chyba sobie wkręcać.. bo na początku ciąży miałam dziwne sny i nieprzespane noce..
Dziś jak zawsze milion spraw
a jak u Was minął weekend?
Asienka, jak na wizycie?
Gretta głowa po winie nie bolała?
miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 08:15
starania od 2007
Natasza, do lekarza koniecznie, marsz! Wiadomo, że na starość wszystko boli ale to jeszcze nie jest TA starość
Ja jadę do pracy. Brrrryy a było tak cudnie dobrze chociaż, że u nas jeszcze ferie to przynajmniej korków nie ma i mogę sobie jechać późniejszym autobusem bez wyrzutów sumieniaNanatasza lubi tę wiadomość
-
Hi
KATTALINNA, ile Ty byś się chciała wylegiwać Wirus odpuścił to do pracy rodacy
A tak prawdę mówiąc, to wiem jak po wolnym nie chcę się pracować Ja mam spoko robotę, pracuję na państwówce 40 godz. tyg. ale czasem mam tak mega lenia, że aż strach
NATASZKA, Ty się tak zbierasz do lekarza ze stawami, jak ja z kręgosłupem szyjnym Powinnam na jakieś zabiegi chodzić, rehabilitację. Co sobie obiecam, że jak @ dostanę (jak będę pewna, że nie jestem w ciąży, bo przecież RTG mi w ciąży nie zrobią) to się w końcu zapominam i tak lecą kolejne dni Ale już tym razem nie mogę sobie odpuścić.
GREETTA, jak tam wizyta u teściowej??
AASIENKAA, czekamy na rezultat Twej wizyty
No a tak poza tym to spokojnego tygodnia Wam życzęGreetta lubi tę wiadomość
-
Witajcie moje drogie Panie dziękuję teściowa pozdrowiona a wina było tyle że nie dotykam go do nowego cyklu głowa to jeszcze dziś pobolewa.
Trzeba się zacząć przyzwyczajać do teściowej bo jak się przeprowadzimy to będzie codziennie w pakiecie hi hi
Ogólnie weekend udany ale piszcie jak u Was Kochane
Nataszka bielizna swój debiut już miała ?
Hewa jak samopoczucie po ostatkowaniu ?
Asinkaa jak wizyta?
Kattalinna Lianna Tulipanka jak weekend?
Tova co u Was, jak się czujecie?
Pozdrawiam Was i miłego poniedziałku życzęhewa81 lubi tę wiadomość
-
tak tak, bielizna debiut miała, maż zachwycony!
Hewa, dokładnie tak, czekam czy będzie @, obiecuję, że pójdę i mijają kolejne miesiące..
Greetta, hewa81 lubią tę wiadomość
starania od 2007
hewa81 wrote:Hi
KATTALINNA, ile Ty byś się chciała wylegiwać Wirus odpuścił to do pracy rodacy
A tak prawdę mówiąc, to wiem jak po wolnym nie chcę się pracować Ja mam spoko robotę, pracuję na państwówce 40 godz. tyg. ale czasem mam tak mega lenia, że aż strach
edit: i najlepiej w godzinach 7-15Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:13
hewa81 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja 24/dobę w pracy jestem
biuro mam w domu, więc daleko nie mam ale ciągle w pracy, nawet w nocy
ale wiecie, jak to jest, wszędzie dobrze, gdzie nas nie mastarania od 2007
kattalinna wrote:mogłabym bez końca ile to człowiek życia marnuje w tej robocie... zazdroszczę państwówki ja niby też 40 godzin tygodniowo ale w korpo (na szczęście nie jest to typowe korpo) ale dodatkowe 10 to dojazdy... marzy mi się państwówka w oddaleniu o 15 min od domu
edit: i najlepiej w godzinach 7-15
KATTALINA,zdołować Cię
Ja mam do pracy ...... 3min. Pracuję od 7:30 do 15:30. Nie ma to jak się dobrze urządzić Nawet mam z szefem układ, że jak mam przerwę to me futro idę odsikać tak na chwilkę
Ale jest i druga strona medalu .......
Jestem takim trochę niezastąpionym pracownikiem i jak np. mam wolne, to często bywam w pracy "tak na chwilkę" A bo szef nie wie gdzie dane papiery leżą, albo czegoś w kompie nie może znaleźć, itp. Także są i plusy i minusy mieszkania w pobliżu zakładu pracy.
Inaczej jak się jest szefem dla samego siebie, nie Natasza?? Ale i tu jest różnie - jak się prowadzi działalność to fakt praca 24h/dobę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:41