Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Papierówka wrote:Może za bardzo mnie lekarz postraszyla ale powiedziała ze jak badanie przyrostu wskaże mniej niż 70% to mam jechać do szpitala. A ja mam 58 % jak przeliczylam badanie z czwartku i wczoraj.(
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
A no, idę w środę za tydzień do innego. Wszystko się wyjaśni. Też nie tracę nadziei. Dziękuję, że jesteście
Annie1981 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
U mnie HCG 5845,3 mUl/ml. Jest już pęcherzyk, lekarz określił ciążę na 5 tydzień i 4 dzień. Za tydzień mam się znów do niego zgłosić (prywatnie ale nic nie płacę), chce zobaczyć zarodek. Nastraszył mnie też wadami genetycznymi, ale mu powiedziałam, że miałam genetykę na studiach. Widać, że to moje dziecko, bo też mu się z niczym nie śpieszy.
Papierówka trzymam za Ciebie kciuki.Annie1981, Anulka0407, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Talla, a ja za Ciebie; ) :*
Bardzo, bardzo chcę, żeby było ok wszystko u mnie bhcg z środy wyszło 41896. Rośnie, ale coraz wolniej. Podwaja się co 90 godzin, ale pocieszam się, że na tych wysokościach wciąż się to mieści w normie. W środę się okaże, czy już bije serducho.37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Papierówka musibyć dobrze!
Bardzo spokojnie nam się na wątku zrobiło.
Karoluś jak obserwacje??,
Ja na to napro to bym się dzisiaj zapisała, ale jak na razie nie jestem w stanie czasem tak manewrować aby było dobrze. kończę o 15.30 pracę, zanim dojadę do Gdańska to ok. 18.00, spotkanie, a powrót o której?. Zresztą mam nienormowany czas pracy,czasami co chwila wydzwaniają i coś chcą, a w domu córka, która też potrzebuje mamy.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Oj cisza tutaj....
W każdym razie życzę Wam udanego weekendu, ja niestety w pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:07
-
Ja mam dyżur domowy w każdy weekend przez kolejne trzy od dzisiejszego począwszy, więc siedzę przy telefonie.
Krrropka strasznie tam u Was z tym leczeniem, A na ten list to długo się czeka i co w nim jest- termin?Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:08
-
Cześć. U mnie ok. Drugi cykl obserwacji napro. Wychodzi na to że zdecydowanie za mało śluzu odpowiedniej jakości. Wizytę u lekarza mogłabym mieć 8 lipca, ale zaczynam wtedy tygodniowy urlop więc poczekam z tym do sierpnia. Przed wizytą i tak muszę zrobić trochę badań hormonów żeby mieć aktualne a to wiadomo uzależnione od dnia cyklu więc muszę poczekać na nowy. Same obserwacje bezproblemowe. Szybko można się wdrożyć. Konsultacje bezcenne, wiedza naszej instruktorki robi wrażenie. Czuję że jesteśmy w dobrych rękach. Jestem spokojna i z nadzieją patrzę w przyszłość. Mam nadzieję że jak podejmiemy leczenie to pół roku wystarczy i będę w ciąży
Pozdrawiam serdecznie, życzę Wam spokoju i samych dobrych wieści.
Papierówka szczególnie za Ciebie ściskam mocno kciuki
Alicja przełam się, zorganizuj i zacznij napro. Gorąco polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 09:45
doty22 lubi tę wiadomość
-
Już coś zaczynam kombinować z napro.
Teraz bardziej martwię się jajnikami, w niedzielę rano chwycił mnie taki ból, że wyłam pod prysznicem- mąż chcial po pogotowie dzwonić, no i temperatura wysoka bo 37.60, dzisiaj już zdecydowanie lepiej. Zastanawiam się od czego mnie tak bolą, to takie uczucie jakby miały zaraz eksplodować, boli nawet skóra.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Mnie tak strasznie bolał jajnik jak zrobił mi się torbiel w 2006 roku. Na pogotowie pojechałam bo z bólu nie mogłam iść, tylko na ziemi siadalam. Pamiętam że to mnie nagle zlapalo. W szpitalu po badaniu wyszło że jest torbiel. To było w maju, we wrześniu miałam operację.
Idź na usg Alicja. Może po tym Clo coś się porobiło. Na pewno przyda Ci się porządna diagnostyka. Dlatego myślę że napro to dobry pomysł. Oni szukają przyczyny dopóki nie znajdą. Oczywiście nie zawsze jest sukces w postaci ciąży, ale wierzę że przynajmniej zdrowie jest pod kontrolą.
U mnie 13 dc i owulacji nie widać. Robi się coraz ciekawiej. No teraz przynajmniej będzie coś do leczenia -
Cześć dziewczyny!
Ja się urlopuję. Jestem po histero i wyszło super hiper! Wszystko w najlepszym porządku. Jeszcze czekam na wyniki histopat i jak będą ok to zaczynam antykoncepcję i potem stymulacja do drugiego podejścia ivf!
Karolus, a to nie tak ze nie masz tej owu bo bromergon odstawiłas?
Bo w sumie dla mnie dziwne ze kazali to odstawić a teraz będą oczywiste wnioski wyciągać ze cykl rozregulowany i ogłoszą sukces ze to dzięki napro zostało odkryte. A o tym przecież wcześniej już wiedziałaś bo w końcu brałaś
Jestem bardzo ciekawa jak cię dalej poprowadzą! Kciuki.
Papierowka, będzie dobrze, wierze w to. U jednej znajomej w innego forum serduszko pojawiło się dopiero w 8t4d i jest w zdrowej ciąży! A wysyłali ja do szpitala już kilkukrotnie przez 2 tygodnie. Nie pamietam czy w ogóle zarodek jej było widać..
Alicja, koniecznie idź na usg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 11:31
Papierówka lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha rok brałam bromergon, ostatni cykl był pierwszy po odstawieniu, i na pewno dlatego bezowulacyjny. Zanim zaczęłam brać bromergon, przez rok obserwacji, miałam naturalną niczym nie stymulowana owulacje co miesiąc. To były ostatnie dwa lata. Twraz musiałam odstawić bromergon, bo potrzebuje zrobić badania, zaczynam od nowa wszystko, a bromergon dostałam choć prolaktyne miałam w normie. Nie udało mi się zajść w ciążę biorąc go, więc czas na zmiany.
Myślę że organizm dojdzie do ładu, jak nie teraz to za miesiąc.
Bertha cieszę się z Twoich wyników. Odpoczywaj i zbieraj nową energię do działań -
Bertha super, trzymam kciuki!
Karoluś to po co brałaś ten bromergon , skoro wszystko było ok?
Ja mam w czwartek wizytą w szpitalu, taką przedoperacyjną, powinnam na nie zapoznać sie ze wszystkimi szczegółami.