Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie prowadzę wykresu. Jestem zielona w tym forum muszę w wolnej chwili zobaczyć o co tu chodzi . Teraz w 21dc mierzyłam progesteron bo jakoś nie czuje ovu tak jak wcześniej i wynik niby ok vbo 19,28ng/ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 13:58
-
Annie śliczna tą twoją księżniczka. Ja mam abonament chyba do 5 lutego. Póżniej będę wam pisała co i jak. Zainstalowałam sobie apke na telefonie.
Annie1981 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Na razie wygląda na to, że test najwcześniej w przyszłym miesiącu. Temperatura spadła, pojawiło się plamienie i brzuch pobolewa typowo na @
Moona cykle mam między 24 a 28 dni, dzisiaj jest 26 dc, wg of 15, wg mnie 14 dpo. A test robiłam 2 dni temu.
Jak chcesz zobaczyć czyjś wykres, to klikasz na nicka, potem "Bieżący wykres na tablicy" dajesz "tak" i przenosi Cię na stronę z wykresem.
Nic to, jak mówią, trzeba poprawić koronę i zasuwać dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 17:52
-
Moona staramy się od lipca 2015. Nawet nie liczę, który to już raz... Mam nadzieję, że jednak do mnie nie dołączysz, ale jakby co, to będzie mi bardzo miło
A właśnie pisałam Wam ostatnio, że w tym roku bedzie 12 lat, jak zmany się z mężem. Ale coś mi nie pasowało, zaczełam sobie liczyć i wyszło, że rok mi się zgubił Czyli w tym roku 13!Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Moona no właśnie nie. Mam problem z drożnością jajowodów, w październiku miałam laparoskopie, udało się jeden odblokować, ale okazało się , że drugi też jest zablokowany. Teraz czekam na drugą laparo a w międziczasie działamy. I staramy się o pierwsze dziecko.
Alicja kiedy masz wizytą u napro? Prowadzisz jakieś obserwacje, które pokażesz lekarzowi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 19:27
-
Annie ja sobie ściągnełam kilka i porównuję. Na razie chyba najbardziej podoba mi się flo i ff Mobile. Fajna jest też clue, ale chyba nie ma możliwości prowadzenia wykresu, zaznaczasz wszystko na kalendarzu. Ovuview też ok, chociaż na wykresie nie ma kreski z zaznaczoną owulacją, a przyzwyczałam się już do niej. Graficznie bardzo fajna jest Maya, ale jest dosyc skromna w podstawowym pakiecie. No i od nowego cyklu chcę spróbować Natural Cycles, ona jest płatna, pierwszy miesiąc za darmo a potem płatne: 5.99 funtów za miesiąc lub jak kupisz od razu na rok to 3.35 za miesiąc (plus termometr do pomiaru). Wychodzi taniej niż of
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam mój kalendarzyk na telefonie.
Napro mam 21 lutego, nie wiem czy u was też tak jest ale mam problem ze sluzem, na wkładce mało co jest,jedynie jak idę do toalety (nie przy siku) mam coś tam sluzu. Jest go bardzo mało i też nie jestem pena czy ten,który uważam za rozciągliwy napewno jest rozciągliwy.
Pytałam dlatego o czas robienia badań, wiem, że prolaktynę w 3 dc, a fsh, lh estriadol- też chyba w 3 dc, testosteron?, tarczyca? co jeszcze?Annie1981 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Alicja mi na śluz bardzo pomógł wiesiołek, ale nie w tabletkach, tylko sam olej. Mam ten z OlVita. Tylko trzeba dłużej stosować, u mnie dopiero w trzecim cyklu można było zauważyć wyraźną poprawę. Na tyle wyraźną, że conceive plus poszedł w odstawkę.