Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja, ja przez kilka ostatnich miesięcy zauważyłam znaczny spadek ilości śluzu. Zaczęłam obstawiać, że to początki menopauzy bo jeszcze kilka innych obserwacji miałam. Wcześniej niby płodny był ok, nie narzekałam ale też szału było. Próbowałam trochę wiesiołka, trochę siemienia ale nigdy nie byłam konsekwentna w nich. Polecany jest też syrop na kaszel albo acc - coś na rozrzedzenie wydzieliny, bo za jednym zamachem podobno rozrzedza wszystkie
Krrropka, niefajne wieści nadchodzą od Ciebie
Moona witaj i powodzenia! -
Kropka nie poddawaj się. Laparoskopia i działajcie dalej. Musisz mocno wierzyć że się uda, ale też nie frustrowac się i pogodzić z tym, że nie wszystko od Ciebie zależy. Będzie dobrze. Modlę się codziennie za wszystkie Staraczki. Sobie wymodliłam to i Wam wymodlę, a co
Annie Twoja córeczka śliczna, a jaka poważna i takie bystre oczy a to dopiero 4 miesiące. Cudnie
Alicja 3 dc prolaktyna, lh, fsh, estradiol. W sumie to najważniejsze, reszta kiedy pasuje, ale jak się kłuć to raz i mieć z głowy. Więc wszystkie tarczycowe tsh ft 3, ft 4, anty tpo anty tpg. Testosteron, kortyzol, homocysteina, wit d, glukoza na czczo plus obciążenie.
Sluzem się nie martw. Ja cały czas miałem bardzo mało, ale dostałam leki i ok. Wit b, musi być w końskich dawkach. Ale to lekarz zdecyduje. Dlatego tak ważne te obserwacje modelem craighton. To bardzo dużo mówi lekarzowi. Ja u Ciebie obstawiam problemy z tarczyca i może prolaktyna. Dlatego owulacja u Ciebie wariuje, a jak wariuje to i śluzu mało.
Ale to wszystko da się naprawić. Dobrze że Twój Mąż miał dobre wyniki, zawsze łatwiej.
Ja uciekam bo szaleństwo przedweselne już na całego.
A rano były wymioty, a myślałam że skoro w poniedziałek zaczynam 4 miesiąc to będą powoli odpuszczać. Ale nie narzekamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 09:37
Alicja81, MamaLili, bertha, kattalinna, Annie1981, krrropka lubią tę wiadomość
-
Ja też ściągnęłam 3 apki i z nich najlepiej podpasowało mi mi Flo, ale sporo jej brakuje do OF. Przetestuję te, o których piszecie
Alicja. Mi wiesiołek też nie pomógł na śluz za to siemię lniane już po tygodniu. Na bieliźnie nie było go widać, ale w środku był i to wystarczyło, żeby zajść.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej, u mnie nowy cykl. Dziękuję Wam za kibicowanie w poprzednim, cieszę się że mamy ten wątek i tak pozytywnie do siebie wzajemnie podchodzimy. Miło tutaj się czeka na rozstrzygnięcia.
Katta fajnie z pierwszą jazdą, powodzenia w dalszej nauce.Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Gretta gratulacje i kamień z serca, że Stasiulkowe serduszko zdrowe. Cieszcie się sobą. Buziaki dla Stasia
Annie córunia jak Laleczka, przecudna :*
Mona witaj. Niech Ci ten wątek przyniesie szczęścieAnnie1981, Moona, Greetta lubią tę wiadomość
-
Kroopka szkoda tego cyklu- takladnie było. Ale nic cycki do przodu i dalej walczymy!!
Tak się zastanawiam czy z ubezpieczenia grupowego w pracy (ja mam pzu) mogę sobie zrobić badania???Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Alicja, też mam pzu ale nie kojarzę żeby tam coś było o badaniach. Z tym, że grupówki to są często negocjowane pod daną firmę, więc najlepiej sprawdzić u siebie, porównanie nic nie da. A propos, po porodzie dostaniemy kasę - więcej zdążyłam składek wpłacić...
Krrropka, bardzo mi przykro nakręciłam się na ten Twój cykl, u siebie byłam zawsze bardziej sceptyczna. Ale nie ma co, oby do przodu :-*
-
Moona przykro mi że nie wyszło
Teraz zaciskamy kciuki za berthę! Widziałam że temperatura ładna. Oby tak dalej!kattalinna, Alicja81, bertha lubią tę wiadomość
-
Bertha to kiedy wypada sądny dzień?
Ja się zaopatrzyłam dzisiaj w nowy termometr. Z ciekawości zobaczę jak waha się u mnie temperatura jak tylko skończę @. Krrropka widzisz jednak będę Ci towarzyszyć. Trzymam kciuki za nas wszystkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 13:53
bertha lubi tę wiadomość
-
Moona, myślę sobie że skoro z poprzednimi dziećmi udało Ci się w pierwszym i drugim cylku, to prawem serii, teraz będzie w trzecim
Moona, bertha, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Moona, ja juz sobie sikam na testy od dzisiaj 7dpo, coby nie zapomnieć jak to sie robi hahaha, ja jestem maniaczka testowania.
Ale termin @ za tydzien.
Nie wytrzymalam i kupilam pakiet premium na miesiac.. no wkurza mnie to strasznie ze mi wykres zabrali i musze placic, ale jednak bez tego wykresu jak bez reki...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)