Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ale co ten napro mógłby nowego u mnie stwierdzić..? Ja już tyle miałam badane ze czuje ze nie mógłby mnie już niczym zaskoczyć..
Temp spadła, czekam na @, jeszcze cisza, wiec póki nie przyjdzie będę miała nadzieje na jakiś mega niespotykany cud..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha może właśnie czymś by Cię pozytywnie zaskoczył. Skoro i tak próbujesz, myślisz o kolejnym in vitro, czyli jesteś gotowa na wszystko, to czemu nie spróbować napro? Przecież to o wiele zdrowsze od in vitro, bo prowadzi w miarę możliwości do wyeliminowania wszystkich przeszkód na drodze do poczęcia. Wiele par po nieudanych próbach in vitro zostało rodzicami właśnie dzięki leczeniu napro. Bertha ja cały czas mocno wierzę, że kiedyś Ci się uda
P.S. Mój lekarz nazywa się Radosław Maksym. Jak wpiszecie w neta to wyskakuje gdzie przyjmuje. Ja osobiście gorąco polecam.Alicja81, kattalinna, Szyszka1, Greta lubią tę wiadomość
-
Katta pewnie jak już się zdecyduję na wizytę to zrobię dokładniejszy risercz
-
Bertha zgadzam się z dziewczynami, pomysl o tej napro. Polozna opowiadała mi o znajomej, która kredyt wzięła specjalnie i kilka podejść mieli do in vitro a w końcu zaszła naturalnie. Co Ci szkodzi od Ciebie niezmiennie bije taki optymizm i spokój, ze to napro nie sprawi ci pewnie kłopotu.
Karoluś oba imiona piekne, ależ jestem ciekawa kto tam u Ciebie mieszka . Na kiedy masz termin?
Dakota -
Witam się w piątym miesiącu ciąży Pamiętam jak niedawno Kattalina to pisała. Czas mknie do przodu.
Termin porodu mam 4 sierpnia.
Następna wizyta 8 marca u starego gina, 23 u napro-gina. Nie wiem kiedy połówkowe. Pewnie w kwietniu.Greta, kattalinna, Annie1981, Eni_gma lubią tę wiadomość
-
Cześć w ten mroźny dzień, pogoda przepiękna przynajmniej wszystkie bakterie wyzdychają
Dziś miałam piekny sen..... śniło mi sie,że zobaczyłam 2 kreski na teście aż sie z wrażenia obudziłam
Testować zamierzam w sobote, mam nadzieje, że tydzień szybko przeleci....ale brzuch mnie pobolewa już teraz.....bertha, Moona lubią tę wiadomość
-
Właśnie dziś na wizycie ustalone zostało, że odstawiam. Miesiąc temu już gin wspominał, że będziemy odstawiać. Ja i tak miewałam przerwy kilkudniowe - cały czas kończę pierwsze i jedyne opakowanie chciał mi też magnez zmniejszyć ale na to się nie zgodziłam, nie zaszkodzi a psychicznie lepiej się czuję. Już nie mówiłam mu, że czasem biorę aspargin w ciągu dnia (mam tylko na noc). Ale luteiny faktycznie raczej nie potrzebuję. Szyjka cały czas jest ok, nigdy nie miałam problemu z progesteronem.
-
Moona fajnie że tsh spadło. Daj znać jak po wizycie.
-
Z racji, że dziś dzień aktualizacji mojego brzucha, to Wam też wkleję jak będziecie miały dość, to proszę o info
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4110526e1fe5.jpgkrrropka, Alicja81, Annie1981, Eni_gma, Karoluś81, bertha, Dakota, Moona, Greta, doty22 lubią tę wiadomość
-
Kattalina brzuch superowy już coraz większa kuleczka
Mona bardzo ładnie tsh spadło, tak trzymać.
Kroopka właśnie co z Twoją ovu?
A umnie dziwne przeczucia..... raz jeste pewna, że się udało, drugi raz znów becze, że nie wyszło. Taka dziwna huśtawka.
Mam pytanie dla wtajemniczonych w śluz, dziś u mnie 24 DC, czyli teoretycznie niepłodny po owulacji(chociaż kto go tam wie )rano dosłownie wypadło mnóstwo śluzu żółto-kremowego bardzo rozciągliwego nawet na 10cm. Czy to można zaliczyć do objawów ciążowych czy raczej owulacyjnych?
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Katta ale fajnie wyglądasz. Ale chciałam zauważyć że kota brak
Stresant z powodów wiadomych w sprawie objawów nie pomogę, ale trzymam kciuki. Do soboty coraz bliżej.
Moja owulacja powinna być wczoraj albo dzisiaj. Temperatura pokazuje, ze raczej wczoraj, śluz też, chociaż bardzo mało go było i tylko przez chwilę.kattalinna, Annie1981, bertha lubią tę wiadomość