Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bertha, nie. Wczoraj rano zaczeło sie plamienie, teraz @ sie rozkręca, w tej sytuacji nie było po co robić testu.
Bertha, ty chodziłaś na akupunkturę czy coś źle kojarzę? Możesz napisać jak wrażenia? -
Tak, chodzę na akupunkturę. Hmm... No wierze ze działa. Na pewno mnie uspakaja jak przychodzę wkurzona, to ewidentnie widzę. A inne działania - No wierze ze coś tam poprawia. Jutro ide ostatni 10-ty raz, potem 2 miesiące przerwy.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
A ta @ to chyba jakoś wcześnie u ciebie co?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Bertha, a jak często masz te zabiegi? I na co dokładnie w Twoim przypadku mogą pomóc?
U mnie @ faktycznie wcześnie, ale owu też była szybko więc wszystko w normie.bertha lubi tę wiadomość
-
Greetta, też ciekawa opcja, trzeba by tylko rozajrzeć się za specjalistą.
MamaLili, zaglądasz tutaj jeszcze? Co u Ciebie? -
U osteopaty tez bylam. cos tam ponastawial czy porozluznial. wiecej nie kazal przychodzic, tylko ten raz. Ale to juz z pol roku temu bylo, wiec moze sie wybiore znowu..
Aku mialam 2x w tygodniu. u mnie to bylo glownie zeby udroznic przeplyw energii (w irydologii wyszlo, ze mam zablokowany glowny kanal energetyczny na klatce piersiowej), plus oczywiscie na odstresowanie i na jajniki, zeby je podrasować.
No i chodze jeszcze na refleksologie stop. tez ma te polepszyc przeplywy energii i oczywiscie pani wie ze przychodze z powodu nieplodnosci, wiec tam odpowiednie punkty macicy czy jajnikow tez dodatkowo stymuluje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 10:22
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Dziewczyny trzeba próbować różnych sposobów. U każdej inny problem, więc i inne środki naprawcze potrzebne.
U mnie od wczoraj okres. Dwa tygodnie miałam przerwy i teraz to wygląda na normalny okres. Mam nadzieję że to @. Może spróbuje obserwować ten cykl, żeby się zorientować na czym stoję. Może temperaturę będę mierzyć? Choć to chyba będzie trudne przy nocnym wstawaniu.
Mam nadzieję że płodność szybko wróci, bo chciałabym w ciągu roku zajść w ciążę.
Dostałam wyniki cytologii, są ok.
Teraz na spokojnie poobserwuje się, podziałamy, po nowym roku do naprogina na kontrolę pojadę.
Ritka już 6,5 kg waży. Oj szybko rośnie moja dziewczynka.
Kupowalyscie dzieciom maty edukacyjne? Mam ochotę na taką z pianinkiem. Może coś polacacie?bertha lubi tę wiadomość
-
Annie, widze ze test dzisiaj negatywny przykro mi
Annie1981 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Karoluś, my mamy matę bo Ania dostała, wcześniej był po koc. Jest spoko ale gdybym ja kupowała to taką z pałąkiem z zabawkami. Nasza jest bez. Młodej to nie przeszkadza bo i tak głównie na brzuchu spędza czas ale może by chętniej ćwiczyła wtedy na pleckach. Tak, mam odwrotny problem od wszystkich co do pianinka to nie wiem, ja ogólnie jestem zwolenniczką prostych zabawek dla dzieci i najlepiej niegrających. Chyba, że to pozytywka czy instrument muzyczny
Karoluś81, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Alicja, jak sytuacja? cykl obstawiony? kiedy byla owu?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
U mnie dupiszon. Wiem, że 8 dc był śluz wodnisty, a dalej już nic nie wiem, miałam maraton służb, jedyne serduszko w 10 dc i tyle. także ten... wielkie nic z tego będzie.
Zresztą u nas bardzo słabo z serduszkowaniem w ostatnich miesiącach i raczej lepiej nie będzie.
Ale za was niezmiennie mooocno trzymam kciuki.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Alicja, Może ten 10 dc da radę. Trzymam kciuki!
U mnie końcówka @ i zaczynamy... -
Oj Alicja, nie poddawajcie się z serduszkowaniem. Co by nie było, to Wy jesteście dla siebie najważniejsi. Głowa do góry
Właśnie Kropka coś będziesz nowego kombinować?
Bertha cały czas Ci kibicuję. Dobrze że mieszkasz w dużym mieście to łatwiej korzystać z wszystkich możliwości medycyny i innych. Wierzę że coś poskutkuje.
Mój okres się kończy. Przepisowo 5 dni trwał, więc to na pewno była @. Zobaczymy co dalej.
Muszę koniecznie ogarnąć temat fizjoterapeuty. Przepraszam za słowo, ale ostatnio przeczytałam takie słowo na innym wątku i właśnie "rozklepicha" to najlepiej oddaje mój stan po porodzie.
A co do maty edukacyjnej to faktycznie wolę coś co nie będzie na baterie. Więc pianinko odpada. Musimy się wybrać na poważniejsze zakupy bo chcemy kupić Ricie kojec, krzesełko do karmienia, matę i pewnie jeszcze coś fajnego. Nie mogę się doczekaćbertha, Greetta lubią tę wiadomość