Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś wielki dzień Ani - chrzest. Uroczystość kameralna bo był po mszy, nie w trakcie, tylko my. Pogoda lepsza niż mogłam sobie wymarzyć, goście wszyscy dopisali. Aneczka zachwycona zachwyconymi nią ludźmi
Greetta, doty22, Alicja81, Dakota, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Papierówka wielkie gratulacje. Oliwierek się ciut pospieszyl ale najważniejsze że wszystko ok
Stresant ja brałam acard 75 profilaktycznie. Jeszcze w czasie starań brałam i do 34 tygodnia ciąży. Rita zdrowa. Mam koleżankę które ze względu na liczne poronienia brała acard w dwóch ciazach i urodziła zdrowe córeczki. Nie spotkałam się z opinią że acard może zaszkodzić dziecku. A chodziłam do różnych lekarzy.Papierówka lubi tę wiadomość
-
Stresami, wiele dziewczyn po wielu poronieniach bierze acard 75 lub 150mg. Wg mnie powinnas brać.
Ja tez w ciąży bez brać 75mg. Już po owu zaczynam co cykl.
Papierowka, gratulacje!!! W którym szpitalu rodzilas? Z M rodzilas?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Papierowka, gratulacje!!! W którym szpitalu rodzilas? Z M rodzilas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 03:59
Greetta, bertha, kattalinna lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Papierówka wrote:Na Brochowie, serdecznie i szczerze polecam. Super opieka przed, w trakcie i po porodzie. Rodziłam z mężem:) masowal mi cały czas plecy, zabawiał i czuwał a na koniec przecinał pępowinę i był przy Oliwierku jak go badali:)
a tam sa tylko rodzinne sale? czy bylo ryzyko ze nie bedzie wolnej i nie bedziesz mogla z M rodzic?
i mialas jakas polozną dodatkowo wynajętą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 11:01
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
bertha wrote:Suuuper!
a tam sa tylko rodzinne sale? czy bylo ryzyko ze nie bedzie wolnej i nie bedziesz mogla z M rodzic?
i mialas jakas polozną dodatkowo wynajętą?
Nie miałam swojej położnej ani nie byłam na szkolę rodzenia. Zdałam się na instynkt i rady położnej jaka miała akurat dyżur. Po upływie trzech dni myślę, że miałam farta. Bolalo tak serio mocno tylko godzine i w tę godzinę poszło z 2 na 9 cm rozwarcie a potem trzy parte i fik mam syna na piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 18:06
Greetta, kattalinna, doty22, bertha lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Kropka, czy ty niedlugo nie bedziesz juz testowac?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Katta rozumiem Cie z tym dorastaniem, ja tez bym chciala zeby moj byl taki jaki jest
Zastanawiam sie jak to jest bo jak starszy byl taki maly to chcialam zeby jak najszybciej urósł i cieszylam sie jak zmienial rozmiar na większy, wrecz sie doczekac tego nie moglam a teraz przy mlodszym to mi tak szkoda zwlaszcza tych najmniejszych ubranek Nawet wczoraj mowilam do mojego M, ze jak widze noworodki to mi tak szkoda ze nasz juz z tego wyrósł i jestem zazdrosna Nie wiem od czego ta roznica w moim podejsciu ze raz cieszylo a teraz nie, jedynie roznica wieku mi wychodzi
Katta gratulacje drugiego zabka i najlepszego dla Bozenki z okazji chrztuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 22:59
kattalinna lubi tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Papierówka, gratuluję i wszystkiego najlepszego dla calej rodziny. Fajnie że szybko poszlo, teraz niech maluszek zdrowo rośnie.
U mnie dziś 19 dc, apka pokazuje że @ ma być za tydzień. Wg mnie moze przyjśc wcześniej, zobaczymy jak będzie. Może jak mnie fantazja poniesie to siknę w weekend
Annie, a Ty czasem tez nie jesteś na finiszu cyklu? Daj znać co tam.
Katta, slodziutka jest Ania, taka do schrupania.
kattalinna, Papierówka lubią tę wiadomość