Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja81 wrote:Bertha nawet nie wiem co napisać. Tyle człowiek walczy, tyle poświęca...
Karoluś poka fotkę malutkiej:-).
U mnie bez zmian. Raczej szans na nic nie ma. Idzie jesień i mały dołek łapie człowieka.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha ...
Moje wyniki morfologii, moczu i krzywa cukrowa ok. Tsh 1,96 mogłoby być niższe.
Od dzisiaj zaczynam pić wodę z octem jabłkowym żeby zrobić dobry klimat dla wytwarzania śluzu. Bardzo jestem ciekawa sobotniej wizyty. Na pewno teraz starania będą na większym luzie, bo raz się udało.
Dobrze że Mąż chce tak samo jak ja kolejnego dziecka. Zastanawiałam się czy trudy wychowawcze i opieka nad maleństwem Go nie zniechęca, ale jest odwrotnie. Chyba dopiero teraz świadomie może powiedzieć że chce dziecka.
Dam znać jak po wizycie.
Alicja a u Ciebie już zdiagnozowano przyczynę plamien?bertha lubi tę wiadomość
-
Karoluś będziesz brała coś na tarczycę? 1,96 to wysokie tsh.
Co do plamień t nie wiem co to mogłoby być, pozostaje ta nadżerka. Tylko jakoś tak się zniechęciłam do tej babki z napro. Nie mam teraz ochoty tam jeździć.
Zresztą nawet nie mam kiedy. Na razie jakoś tak psychicznie odpuściłam, tłumaczę sobie ten brak ciąży tym, że może ta tak ma być, może Bozia woli żebym skupiła się na pracy zawodowej, a może chce zrobić mi wielką niespodziankę
Bertha u Ciebie wielką zagadka jest ta pierwsza ciąża, szkoda, że teraz nie chce zaskoczyć.bertha lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Biorę od porodu euthyrox 50. Do porodu brałam 100. Naprogin kazał zmniejszyć dawkę o połowę jak urodze. W czasie starań brałam 75. Myślę, że teraz też taką dawkę ustali.
Alicja szkoda że masz tak daleko do mojego napro. Wierzę w Jego skuteczność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 13:01
-
Alicja, ladny masz wykres.
U mnie temp idzie w dol, standardowo w 13 dpo.
Kropka jak tam?
Ktos testuje na dniach?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Dziewczyny, u nas wielki dzień, dziś wyrżnął się pierwszy ząbek. Dla nas zaskoczenie, chociaż teraz już rozumiem niektóre rzeczy jak choćby stękanie... Póki co nie jest źle, wcześniej nie wskazywało nic szczególnego. Dzisiejsza noc była trudna i to był ten moment.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 22:22
Greetta, bertha, Annie1981, doty22 lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Alicja, dolna lewa. Dziwnie się z tym czuję, dziecko mi dorasta...
Gratki za zęba
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
U mnie dzisiaj @ zawitała.
Alicja, wykres i objawy masz obiecujące! Kiedy test?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Hej, u mnie 9 dc (chyba), powinniśmy coś podziałać, ale nie ma kiedy. Weekend wyjazdowy, pozdrawiam Was z walijskich bezdrozy.
Bertha, -
Hej, u mnie 9 dc (chyba), powinniśmy coś podziałać, ale nie ma kiedy. Weekend wyjazdowy, pozdrawiam Was z walijskich bezdrozy.
Bertha,
P.S. wlaśnie sprawdziłam 8 dc, to jeszcze mamy chwilę na działania, może się wyrobimy.bertha lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny podglądam wątek, kibicuje i znowu jakaś jesienna posucha ciąż tu nastąpiła ale przy końcówce roku to się zazwyczaj tu zmienia i będziemy mieć wysyp brzuszków
Ciężarnym zdrówka i mało dolegliwości życzę a mamusiom spokojnych i przespanych nocy
U nas 6 ząbków, które wychodziły wszystkie na raz jak bym tego nie doświadczyła to bym trochę nie dowierzała i coś tam nadal się klaruje, do tego mały siedzi, sterczy w łóżeczku, pełza po całym mieszkaniu ale na czworaka to jeszcze oprócz bujania się w przód i tył to zbytnio nie zdecydował się jeszcze ruszyć
Pozdrawiam i ściskam kochane rozczarowane rówieśniczki :*bertha, kattalinna, krrropka, Alicja81, Annie1981, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Alicja, czy ty nie miałaś plamien zawsze wcześniej? Teraz już 11dpo i czysto..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Greetta, fajne zdjęcie i młody Wam super rośnie. Słodziak z niego
Alicja, kciuki żeby ten ból brzucha w pozytyw szedł.
Karoluś, ciekawa jestem ile zajmą Wam starania, ale mam dobre przeczucia co do CiebieGreetta lubi tę wiadomość
-
Kropka, dziękuję i życzę obyś niebawem podobnymi foto i relacjami dzielila sie tu z nami wszystkim staraczkom tego zycze
Kazde Wasze rozczarowanie boli mnie tak jak mnie bolalo moje, zagladam i podgladam Was tutaj kibicujac ... Alicjo rozpocznij tym cyklem dobra passe na watku, oby ten bol brzucha przyniosl II kreskikrrropka, Alicja81, Annie1981 lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn