Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Krrropka, umowa stoi. Właśnie trwa Twój najdłuższy cykl
Alicja81 lubi tę wiadomość
-
ktosiowa wrote:Katt, różowy minikid jest za 1399!
Edit: bez sensu, że tam trzeba kliknąć w nazwę koloru... Zapomniałam o tym, no i wyszło mi, że 1599 bo gwiazdki to pierwsze co sprawdziłam. Stary zresztą by mi chyba nie pozwolił na róż
Krrropka, u mnie jeszcze cisza, kiedy u Ciebie planowany termin @? Wtedy zgarniam jaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 22:12
-
Katta, za jakieś dwa tygodnie. Teraz niby mam dni płodne i owu powinna byc dzisiaj, chociaż nie nie czuję, a kłucie w okolicach jajcora to raczej stały objaw u mnie.
-
My z Ritunia od wczoraj w szpitalu. Zapalenie dróg moczowych. Od poniedziałku walczymy, ale w szpitalu czuję się bezpieczniej. Sytuacja wydaje się opanowana na te chwilę. Za nami doba bez gorączki. Usg brzuszka ok, krew i stolec też. Tylko mocz zły. Dostaje antybiotyk dozylnie.
Oj szybko to moje dziecko zaczęło chorować... -
Hej, już po, dzisiaj 18 dc. Jakieś tam działania były, ale czy udało nam sie trafić dobrze w owulację to nie wiadomo, niestety ostatnio się z mężem trochę mijamy.
Bertha, Annie, kciuki.
Karoluś, życzę Ricie szybkiego powrotu do zdrowia.
Alicja, co u Was? Widzę że zaznaczyłaś wczoraj plamienie.
Mamusie nasze, jak tam? Pewnie już przygotowujecie się do świąt z dzieciaczkami. Te pierwsze będą pewnie niezapomnianeGreetta, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
U mnie bez zmian. Za kilka dni przyjdzie @, plamienie coraz większe i podbrzusze zaczęło boleć.
Ze zmian u mnie- to pochwale się zaczęłam uzupełniać studia, wybrałam całkowicie odmienny kierunek aniżeli wcześniej miałam, więc nauki sporo, tym bardziej, że dużo muszę nadrobić. Staram się nie myśleć o ciąży ostatnio strasznie się denerwuję tym ciągłym niewychodzeniem.
Bertha, kurcze tak ostatnio luknęłam na twój wykres- jesteś strasznie waleczną osobą, co miesiąc łykasz przeróżne tabletki, masz niesamowite zacięcie- podziwiam. Ja taka wytrwała niestety nie jestem, szybko się denerwuję, poddaję. Teraz też łykam tylko euthyroks i dostinex. Metformax, witaminy prenatalne, ovarin leżą w szafce.
Krrropka- trzymam kciuki. Mogłaby któraś zaciążyć- bo ile można czekać na nową formułową ciąże??krrropka, bertha lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Alicja, polubiłam za studia, nie za nerwy, żeby nie było
U mnie ostatnio zniechęcenie, coraz bardziej wątpię że kiedykolwiek nam wyjdzie. -
bertha wrote:Annie, jak tam, udało się obstawić owu??
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔