Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bertha przykro mi.
Robiłam dzisiaj wyniki- TSH 1,72 (od kwietnia poszybowało w górę a było 1,52) chyba zwiększę dawkę do 1 tabletki .
Szukałam endo- znalazłam jedną z bardzo dobrymi opiniami ale 170 za wizytę- dużo.
pokusiłam się o endo przez PZU, mam na 7 sierpnia wizytę, ale jak poczytałam opinię to się przeraziłam (strasznie dużo negatywnych) więc się wypiszę i rzucę na tego za 170.
Katta o co chodzi z tą psychiką i owu?
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Jak nie mierze temperatury i nie obserwuje śluzu,mam poczucie że nic nie robie.Jak obserwacja pełną parą to czasami,aż za duzo myślę o moim cyklu.Tak źle i tak nie dobrze.Nosz i weź zrozum kobietę...
kattalinna lubi tę wiadomość
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Alicja, z psychiką to po prostu za bardzo się wkręcam. Jak mierzę, sprawdzam itp. to mam poczucie kontroli ale chyba mi nie służy do końca. Jak nie robię nic to mam poczucie, że zaniedbuję coś. W obu przypadkach obarczam się mimowolnie winą za niepowodzenia. Dlatego podziwiam Berthe, że ma tyle siły i energii. Ja nawet nie wiem czy u nas jest jakiś problem, po której stronie ewentualnie bo porządnych badań żadne z nas nie robiło. Ostatnio powiedziałam mojej mamie, że ona wyczerpała limit ciąż w rodzinie bo była 6 razy, u jej córek tak łatwo nie ma.
-
Nie znam się na tych gwiazdkach😕
U mnie 19 dc,temperatura niska.W 15 dc coś czułam prawy jajnik i było trochę śluzu,ale temperatura jednoznacznie wskazuje,że owu nie było.Moje jajniki odpoczywają😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 19:38
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
No ale jak mogło spaść o 1,5 gwiazdki- jak ten wątek jest zajebisty?? To że teraz deszczowo i pochmurno i nikomu nie chce się za bardzo pisać to zaraz nam gwiazdki ucinać?
A tak w ogóle piwnicę mi zalewa. Leje cały dzień i to solidnie.bertha lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Grosia, Izery 🤩😍
Alicja, objawów ciąży zero, temperatura niska czekam na @ -
Alicja, tez bym nie mierzyla, ale babeczka od akupunktury chce. Te moje pomiary takie bez sensu sa, o roznych godzinach, staram się mobilizować żeby chociaż były codziennie, ale jak widać średnio mi wychodzi.
Grosia lubi tę wiadomość
-
Cześć.
Jestem po kolejnych wizytach u moich ginekologow. Ze mną i z dzidziusiem wszystko dobrze. Wyniki w normie, więc karmienie piersią nie zaszkodziło ciąży. Naprogin zaskoczył nas dzisiaj informacją, że w styczniu zostaniemy rodzicami chłopczyka, tak więc czekamy na Florka
Ritka zaczęła w niedzielę chodzić i zrobiło się wesoło. Teraz czekamy na rozwój mowy. Powoli się rozkręca. Jest bardzo kontaktowa, lubi naśladować, szybko się uczy nowych "popisowych numerkow", i naprawdę rozumie co się do Niej mówi co oczywiście nie idzie w parze z posłuszeństwem.
Trzymam kciuki za Wasze starania, ciąże i dzieci, i czekam na dobre wiadomościGrosia, kattalinna, Annie1981, Greetta, krrropka, stresant lubią tę wiadomość
-
Karolus gratuluję! Oby tak dalej.
Katta, kupilas ten kubeczek menstruacyjny? Jesli tak, to napisz proszę jak sie sprawuje. -
Krrropka, kupiłam 😊 używałam 1,5 cyklu i jestem bardzo zadowolona. Jeszcze się muszę nauczyć z nim obchodzić, bo przez pierwsze dni miałam małe wycieki (ale takie plamienia, że wkładka bez warstwy chłonnej wystarczyła). Nie mam problemów z wkładaniem ale przez lata nosiłam tampony to i wprawa jest. Nie ma za to uczucia suchości. W nocy sen spokojny i łóżko czyste 😉 polecam bardzo. Ja mam meLuna, taki mi poleciła doradczyni kubeczkowa ze sklepu internetowego. Tylko kupiłam na allegro nie u nich 😉