Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Rita chodzi ale trzymając się mamy jedną rączką ewentualnie przy meblach. Czasem zaszaleje i puści się na trzy, cztery kroki i bęc na pupę
Jutro planujemy iść pierwszy raz do aquaparku, ciekawe jak będzie. Rita oczywiście uwielbia wodę. Ale takiej ilości jeszcze nie widziała. -
Katta, niezły co? Też mi dziwnie, jak na to coś patrzę. Ale mam nadzieję że ten wczorajszy i dzisiejszy skok świadczy , że owulacja jednak była, bo tym razem nie miałam żadnych objawów. Może to też działanie ziół, sama nie wiem... Ale szczerze, to już od dłuższego czasu się na nic nie nastawiam czy piękny, czy beznadziejny wykres i tak nic z tego nie ma.
-
Kurde, chcialam dzisiaj pojsc na bete (11dpo), a jak na zlosc zapomnialam dokumentow ech...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Grosia. U mnie po porodzie zrobiło się tak, że w każdym cyklu mam plamienia aż do owulacji. Tez nie wiem co to jest i czy w jakiś sposób przeszkadza w staraniach. Jeden gin powiedział mi, że to od KP, więc mam nadzieję, że nie jest to groźne.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziękuję Annie za odpowiedź☺
Dzisiaj u mnie 11 dc i jeszcze jasno brązowe plamienie,9 dni krwawienia za mną.Nie wiem do końca o co chodzi.Tak myślę,że może ciąża biochemiczna za mną,okres spóźnił się dzień także testu nie robiłam.Piersi od wczoraj w końcu nie bolą.Przy moich raczej krótkich okresach,to wszystko jest bardzo zastanawiające.
Karoluś gratulacje dla Rity☺
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Rita była zachwycona wrocławskim aquaparkiem. Aż piszczała teraz śpi i to już od 3 i pół godziny. Ciekawe czy nie jest głodna?
Dziewczyny ja też przez kilka lat miałam dziwne plamienia i podobno to nic złego. Skończyły się po krioterapii szyjki macicy. Myślę że zawsze jest jakaś przyczyna, tylko czasem ciężko trafić z diagnoza.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Bertha, trzymam kciuki! Daj znać, jak będziesz miała wynik.
-
Mam wynik... beta 0.2... co dziwne nie <0.1, jak zwykle w tym lab.. ciekawe z czego to wynika. Znajoma mowi, ze to margines bledu maszyny.
dół... tak wierzylam w ten cykl....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 13:27
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Brązowe plamienia zniknęły,jedynie śluz nie jak zwykle biały tylko beżowy.Temperatura poleciała w dół,nie mierze od początku cyklu,tylko od 7 dnia,cały czas była w okolicy 37,dzisiaj rano 36,5.
Kattalinna pierwszy raz taki przedłużony okres.Zaliczyłam przed pierwszą ciąża,ciąze biochemiczną potwierdzoną testem.Wtedy krwawienie dostałam z tygodniowym opóźnieniem i pamiętam,że było długie ale dokładnie ile to już za dawno było.Czort wie co mi jest,na pewno w macicy czysto,teraz usg w 7 dniu tego krwawienia i gin powiedział,ze wyklucza wszelkie polipy.1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Kattalinna a jak Twój cykl,była @,czy będzie?
Raczej jestem za testowaniem po terminie @,miałam w planie test na drugi dzień i po południu dostałam @.Może lepiej,że nie testowałam i tak dużo nerwów kosztował mnie ten okres.Jakieś skrzepy,tkanki no i to długie krwawienie.Eh😕A teraz kiedy i czy wogóle będzie owu?Dalej mierze temperaturę,żeby mieć jakiś pogląd sytuacji.1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
To masz podobnie jak ja z testami. Też muszę być po terminie. Dlatego lubię wiedzieć ile moje cykle trwają. Ten poprzedni 22 dniowy zamącił mi w głowie bo teraz 33dc i zaczęłam sobie nadzieję robić... Jeszcze słaba laktacja dołożyła swoje. Ale właśnie zaczęły się plamienia a z cycków poszła rzeka mleka.
Twój opis pasuje do biochemicznej... -
Kattalinna zawirowania w długości cyklu spore,ale moim zdaniem przy karmieniu może tak być.Na pewno wszystko ładnie wyreguluje się.Trzymam kciuki☺I wiadomo "poluj" na owu😉
Czuje,że jednak coś u mnie się zadziało,to krwawienie było inne.1.04.2020 Dwie córeczki💗💗