Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Grosia, faktycznie dlugi masz ten cykl. Pozostaje życzyć Ci żeby jeszcze się wydłużył i potrwał 9 miesięcy
U mnie już chyba po owulacji, tym razem dała mi popalić. W poniedziałek i wtorek tak mnie jajnik bolał, że ledwie chodziłam. Szkoda tylko że śluzu zero, sucho jak na pustyni.
Piszecie, że testy owu Wam nie wychodzą, to ja chyba jakaś dziwna jestem, bo w każdym cyklu miałam pozytywa. Ale też nie robiłam tych paskowych, za leniwa na to jestem, tylko elektroniczne. -
Pobiłam rekord życiowy długości cyklu(nie licząc ciąż).@ planowo za kilka dni,także będzie jeszcze dłuższy.Dzisiaj to czuje się troche na @,rano nawet mialam lekkie zawroty głowy!A na dodatek trzeci dzień skwar i żar z nieba.
Krrropka ja chyba miałam owu,ale śluz to albo przegapiłam,albo nie było.Nie jesteś dziwna,prawidłowo pozytyw owulacyjny powinien być.Ja czasami pewnie nie o tej porze co należy je robiłam.Jak będę w rossmanie,albo hebe to chyba jeszcze skusze się na te owulaki😁A co tam,może chociaż na nich zobacze pozytyw.1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Karolus. Świetnie, że Rita już chodzi. Kolejny krok milowy osiągnięty
Edmar. Super, że się udało. Mocno trzymam kciuki, żeby już było dobrze, ale wszystko na to wskazuje, więc na pewno tak będzie
Mi zawsze wychodziły pozytywne testy owulacyjne. Robię je już od kilku lat i pozytyw jest w każdym cyklu, potwierdzony płodnym śluzem i skokiem tempki. Podobno nie wychodzą np. przy PCOS albo robione o złej porze, czy przy zbyt mocno rozcieńczonym moczu itd.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Krrropka ale masz fajnie wysoką temp☺
Annie u mnie obstawiam dużo płynów i rozcieńczony mocz,chyba zaczne rano je robić.
Dzisiaj zakupiłam facelle,z mega bolącym brzuchem zahaczyłam o rossmana i wogóle załatwiłam milion spraw.
Dziewczyny faza lutealna może skrócić się?Zawsze @ była 15dpo,dzisiaj wychodzi 13,czyli trwała 12 dni.Może to przez ten zwichrowany cykl?Jedno mnie ucieszyło,dostałam od razu @,bez żadnych plamień.Ostatnio plamiłam 4 dni przed(pierwszy raz mi się zdarzyło) no i jeszcze to długaśne krwawienie...Miejmy nadzieje,że wracam mi wszystko do normy.1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Dziękuję dziewczyny☺ Utwierdziłyście mnie w przekonaniu,że to przez ten dziwny cykl.
A z nowin-stłukłam dzisiaj termometr😰Zmierzyłam temp,wstałam,a że dzisiaj pochmurnie i ciemnawo w sypialni temperature chciałam odczytać na dole.Nie zdążyłam,wypadł mi na korytarzu.Sama do siebie nie mam czasem siły🙄1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Bertha, Alicja jesteście? Co u Was?