Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. U mnie chyba też ok:) Chyba bo nie miałam usg od ostatniego razu i pewnie jeszcze długo nie pójdę do lekarza. Na szczęscie plamień nie mam żadnych, mdłości bywają, więc nie mam co panikować. Cudem zrobiłam badania krwi w zeszły piątek (w luxmed), bo teraz z powodu tego koronawirusa ciężko gdziekolwiek do placówki iść . Dostałam zwolnienie lekarskie- prewencyjnie jako ciężarna dla ochrony przed koronawirusem. I tak sobie siedzę w domku. Czasem wychodzę na spacer, żeby trochę zaczerpnąć słońca i żeby synuś się wybiegał. Teraz wszystkie wizyty lekarskie mam przez telefon. Mam nadzieję , że prenatalne uda się jakoś zrobić - wypadają za miesiąc. Eh, ciężkie czasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 09:24
Annie1981, bertha, kattalinna, krrropka, Dakota, Wikisen, ktosiowa lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
krrropka wrote:Ależ oczywiście
kattalinna, krrropka lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
U mnie 18 dni po poronieniu, śluz mega płodny, test owu dość ciemny. Zrobię jutro jeszcze raz, ciekawe co wyjdzie. Nie spodziewałam się owulacji teraz, ale kto wie 😉
kattalinna, krrropka, Dakota, Papierówka lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Przecież mówiłam, że ładny wykres mam w tym cyklu
Annie, działaj, działaj, kto to wie, co będzie. Kciuki zaciśnięte!kattalinna, bertha, Annie1981, Dakota, Papierówka, Wikisen lubią tę wiadomość
-
U mnie nowy cykl. Kropka, ty dajesz jeszcze nadzieje ze marzec będzie szczęśliwy!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Berha, szkoda, ale trzymam kciuki za nowy cykl, ściskam Cię.
Na razie się nie ekscytuję, u mnie już sporo ładnych wykresów było, a efekt jest, jaki jest (a raczej brak efektów).
Testu jeszcze nie planuję. Ale dziekuję za kibicowanie nie ukrywam, że podnosi nie to na duchuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 09:01
kattalinna lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Krrropka to spadek na zagnieżdżenie i tej wersji będę się trzymać jakby co!
-
Dakota, wstrzymali zabiegi? Kurcze, z jednej strony rozumiem względy bezpieczeństwa, ale ciekawe jak poźniej szpitale będą się ze wszystkim wyrabiać.
-
Ja jestem 3 tygodnie po poronieniu i teraz mam płodny śluz. Dwa dni temu ból owulacyjny, ale testy owu są negatywne. Dziwne rzeczy się dzieją.
Jak to jest z bólem owulacyjnym? Może być jakoś poza owu? O czym wtedy świadczy?
Zawsze mi się pokrywał z testami, a teraz nie.
Kropka. Trzymam kciuki 🙂
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, z tego co wiem, ból może się pojawić, ale to wcale nie znaczy, że doszło do owulacji. Wg mnie być może jeszcze Ci się hormony po poronieniu nie ustabilizowały. Ale z drugiej strony różne rzeczy się już działy i w różnych sytuacjach dziewczyny w ciążę zachodziły. Szczerze mówiąc (pisząc ), to chyba na Twoim miejscu odpuściłabym wszelkie testy owulacyjne i skoro masz śluz płodny po prostu bym podziałała na luzie, bez spinki. Jeżeli się uda to cudownie, a jeśli nie, to w nowym cyklu zacząć normalne obserwacje. W każdym razie życzę powodzenia i ściskam.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Dziś zaczęłam nowy cykl, jak w zegarku 29 dc:), szkoda trochę liczyłam na ten cykl...
Kropka jak u Ciebie? Jeśli chodzi o zabiegi to planowałam podjechać do szpitala w tym właśnie cyklu bo teraz trzeba osobiście się stawić, a przez to co się dzieje nie pojadę. Czy wstrzymali zabiegi tego nie wiem, ale w sumie jest to możliwe.
Annie ja nigdy nie robiłam testów ovu wiec nie wiem jak się to pokrywa z bólami. Ale zgadzam się z Kropką, działajcie .
W ogóle to przeczytałam dziś, ze w grudniu będzie wysyp dzieci na świecie... obyśmy się załapały! Ja miałabym maleńkie szanse na końcówkę grudnia jak tak patrzę z cyklu .
Annie1981 lubi tę wiadomość
Dakota -
Dakota wrote:Dziś zaczęłam nowy cykl, jak w zegarku 29 dc:), szkoda trochę liczyłam na ten cykl...
Kropka jak u Ciebie? Jeśli chodzi o zabiegi to planowałam podjechać do szpitala w tym właśnie cyklu bo teraz trzeba osobiście się stawić, a przez to co się dzieje nie pojadę. Czy wstrzymali zabiegi tego nie wiem, ale w sumie jest to możliwe.
Annie ja nigdy nie robiłam testów ovu wiec nie wiem jak się to pokrywa z bólami. Ale zgadzam się z Kropką, działajcie .
W ogóle to przeczytałam dziś, ze w grudniu będzie wysyp dzieci na świecie... obyśmy się załapały! Ja miałabym maleńkie szanse na końcówkę grudnia jak tak patrzę z cyklu .
Dakota, prowadzisz gdzieś wykres żeby cię podglądać??
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
krrropka wrote:Annie, z tego co wiem, ból może się pojawić, ale to wcale nie znaczy, że doszło do owulacji. Wg mnie być może jeszcze Ci się hormony po poronieniu nie ustabilizowały. Ale z drugiej strony różne rzeczy się już działy i w różnych sytuacjach dziewczyny w ciążę zachodziły. Szczerze mówiąc (pisząc ), to chyba na Twoim miejscu odpuściłabym wszelkie testy owulacyjne i skoro masz śluz płodny po prostu bym podziałała na luzie, bez spinki. Jeżeli się uda to cudownie, a jeśli nie, to w nowym cyklu zacząć normalne obserwacje. W każdym razie życzę powodzenia i ściskam.
Testy robię z ciekawości. Chciałabym się dowiedzieć czy owu była/będzie czy to tylko takie wahania hormonalne po poronieniu. Oczywiście się staramy i zoabczymy co z tego wyjdzie, ale bardziej liczę na kolejny, już mam nadzieję, prawidłowy cykl.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔