Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia i Helenka😍Cesarke zrobili w 35+2tyg.Zosia z wagą 2170g i 47cm,Helenka 2040g i 49cm.Jesteśmy nadal w szpitalu,dziewczyny zjechały z wagi fizjologicznie,na szczęście już przybierają.Muszą mieć ponad 2 kg i idziemy do domu,nie dużo im brakuje.
kattalinna, Dakota, emdar lubią tę wiadomość
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Hej dziewczyny, dziś miałam USG kontrolne. Leci nam już 11 tydzień. Wszystko jest ok Maleństwo ma już 3,62 cm, tętno 188. Fikało wesoło Łożysko na tylnej ścianie.
Grosia, ogromne gratulacje!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2020, 23:08
krrropka, Annie1981, bertha, kattalinna, ktosiowa, Wikisen, Dakota, emdar lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Annie1981 wrote:Bertha. Znalazłaś afirmacje?
Annie1981 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Papierówka wrote:Hej dziewczyny, dziś miałam USG kontrolne. Leci nam już 11 tydzień. Wszystko jest ok Maleństwo ma już 3,62 cm, tętno 188. Fikało wesoło Łożysko na tylnej ścianie.
Grosia, ogromne gratulacje!!!
Dakota lubi tę wiadomość
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Po poronieniu zrobiłam pakiet badań genetycznych. Wyszły mi dwie mutacje MTHFR C667 i PAI - 1 4G, obie hetero. Przeczytałam, że PAI może powodować zwiększone ryzyko poronienia, ponieważ z powodu mutacji zwiększa się ryzyko krwiaków podkosmówkowych, krwotoków i problemu z samą implantacją zarodka w macicy.
Ja właśnie miałam krwiaka w ciąży, którą poroniłam.
Dziś miałam konsultację z genetykiem i ona stwierdziła, że to łagodne formy mutacji, że połowa społeczeństwa je ma i jedyne co zaleca, to Acard.
Poronienie bagatelizowała, tłumacząc, że płowa kobiet roni i główne przyczyny to wady zarodka. Jak zaczęłam się dopytywać to się okazało, że PAI jednak mogło być przyczyną krwiaka i poronienia.
Cieszę się, że to zbadałam. Mam nadzieję, że ten Acard mi pomoże i że taka sytuacja już się nie powtórzy. Z lekiem będę się czuła bezpieczniej.Wikisen, Dakota lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie super, ze zrobilas to badanie. Teraz trzymamy kciuki, by leczenie Acard wdrozyc
Grosia gratuluje i zycze dla Was zdrowka i szybkiego powrotu do domku.
Ja po wizycie dowiedzialam sie tylko tyle, ze plamienie nie wiadomo skad. Jedynie podejrzewa, ze to przez lozysko, ktore jest bardzo nisko, jednak macica rosnie i gin ma nadzieje, ze usadowi sie wyzej. A tak, to nie widzi innych przyczyn. Dzidzia rosnie, fika i coraz bardziej brzuch wystaje niedlugo powiem dzieciom, ciekawe jak zareaguja🙀Annie1981, kattalinna lubią tę wiadomość
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Annie1981 wrote:Bertha. Znalazłaś afirmacje?
Ale wiesz co, wlasnie sie zorientowałam ze ona przyjmuje kilka ulic ode mnie
I nie dosc ze sie umowie do niej na zabieg Access Bars jak juz pozwala otworzyć gabinety, to jeszcze zapytałam ja czy nie wynajęłaby mi gabinetu na akupunkture, bo tez chce pomagac w plodnosci i sie umowilysmy na poniedzialek zeby to obgadaćkrrropka, kattalinna, Annie1981 lubią tę wiadomość
Bertha, super wiadomość! Ale fajnie jakbyś mogła u niej praktykować. Ty z Wro jestes, dobrze pamiętam?
-
bertha wrote:Znalazłam w końcu relaksacje pierwsza kolejnych bede szukac
Ale wiesz co, wlasnie sie zorientowałam ze ona przyjmuje kilka ulic ode mnie
I nie dosc ze sie umowie do niej na zabieg Access Bars jak juz pozwala otworzyć gabinety, to jeszcze zapytałam ja czy nie wynajęłaby mi gabinetu na akupunkture, bo tez chce pomagac w plodnosci i sie umowilysmy na poniedzialek zeby to obgadać
Daj znać jak po tym zabiegu. Ja już kilka lat temu się nad tym zastanawiałam, ale że mieszkam w UK, to dostęp mam znacznie utrudniony.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
krrropka wrote:Bertha, super wiadomość! Ale fajnie jakbyś mogła u niej praktykować. Ty z Wro jestes, dobrze pamiętam?
Okazuje się ze ona już gabinetu własnego nie ma, tylko od kogoś wynajmuje, wiec jakby co to mogę sobie samodzielnie wynająć obok bo są jeszcze jakieś wolne. A póki epidemia to może uda nam się nagrać razem jakieś krótkie video na FB zobaczymyhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Annie1981 wrote:Ooo, takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam. Super 🙂 Mam nadzieję, że to będzie Twoja nowa droga, która doprowadzi Cię do sukcesu 🤗
Daj znać jak po tym zabiegu. Ja już kilka lat temu się nad tym zastanawiałam, ale że mieszkam w UK, to dostęp mam znacznie utrudniony.
Teraz niestety nie przyjmuje na te zabiegi bo gabinety wszystkie zamknięte przez epidemie. Także czekam aż się to skończy i wtedy pójdę do niej!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
2xiui, 3xivf (2 zarodki)